Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Jesus camp!! Ο φομενταλισμός του χριστιανισμού στην Αμερική!

Ένα σοκαριστικό ντοκιμαντέρ για τις παιδικές κατασκηνώσεις μικρών ευαγγελιστών και τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας τους στην Αμερική .
Μια αρκετά μεγάλη ομάδα αθώων πιτσιρικάδων, 5 έως 10 χρονών, έρμαια στα χέρια της BeckyFisher, καθοδηγούνται και υφίστανται πλύση εγκεφάλου για το πως θα γίνουν ο στρατός του Ιησού έτοιμοι να πεθάνουν γι΄αυτόν, όπως ακριβώς και οι "εχθροί" τους οι μωαμεθανοί.



Το 72% των παιδιών αυτών δεν πηγαίνουν στο "μιαρό" σχολείο παρά διδάσκονται όσα χρειάζεται να ξέρουν από τους γονείς τους στο σπίτι, όπως π.χ. ότι η Επιστήμη δεν μας μαθαίνει τίποτα και πως δεν υπάρχει Global Warming.
Το 25% του πληθυσμού της Αμερικής είναι ευαγγελιστές, μεγαλωμένοι με τον ίδιο τρόπο, πολλοί από αυτούς σε ανώτατες διοικητικές θέσεις που φτάνουν μέχρι το ανώτατο δικαστήριο της Αμερικής και τον λευκό οίκο.



Δείτε πως γονείς, για την ματαιοδοξία τους και την επιθυμία για αίμα, "διασκεδάζουν" τα παιδιά φορτώνοντας τα ενοχές , φοβίες, κοινωνικό ρατσισμό, απομόνωση, μίσος και θέληση για τον θάνατο.
Στην ταινία βλέπουμε αυτά τα παιδιά να προσεύχονται για τον καλό χριστιανό Bush κάτω από ένα χάρτινο είδωλό του, και να φωνάζουν ενάντια στις εκτρώσεις ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζονται για "ιερό πόλεμο".

Έξυπνα η Becky Fisher δηλώνει προς το τέλος της ταινίας πως αυτά που μαθαίνει ένα παιδί στις ηλικίες 5-10 μένουν χαραγμένα μέσα του για όλη του τη ζωή...
To Ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στην ΕΤ1 στις 03/01/2008 στην Θεματική Βραδιά με τίτλο «Εις το όνομα του Θεού – Αιρέσεις»


1 σχόλιο: