Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ/ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Η εγκληματικότητα πλέον σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ. Η κατάσταση έχει ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και η αστυνομία αδυνατεί να περιορίσει τη δράση των κακοποιών. Τα στατιστικά στοιχεία, αποκαλύπτουν, ότι ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια, δεν είχε παρουσιασθεί τέτοια αύξηση του εγκλήματος.
Τραγική είναι η κατάσταση όσον αφορά τις ληστείες. Το πρώτο 2μηνο του 2007 είχαν σημειωθεί 410, το αντίστοιχο διάστημα της χρονιάς που διανύουμε έφτασαν τις 770, μια αύξηση δηλαδή της τάξεως του 88%.
Ανάλογη εικόνα και στις κλοπές. Το πρώτο 2μηνο του 2007 έγιναν 8.650, το πρωτο 2μηνο 2009 12.817, σημειώνοντας αύξηση 48%.
Η αστυνομία, στην αντιμετώπιση των κακοποιών, σηκώνει τα χέρια ψηλά και επικαλείται ελλείψεις στη δύναμη των αστυνομικών τμημάτων.

Φυσικό είναι αφού όλοι τους το έχουν ρίξει στις ληστείες...

Αστυνομικός έπαιρνε άδεια από την υπηρεσία του και έκλεβε τράπεζες,
Ο αστυνομικός συνελήφθη μαζί με τέσσερις ακόμη συνεργούς του οι οποίοι είναι όλοι Έλληνες
Όπως έγινε γνωστό, εκτός από την τελευταία ληστεία στο Π. Φάληρο, είχαν διαπράξει άλλες 25 ένοπλες ληστείες, από τις οποίες άρπαξαν 370.815 ευρώ
'Ενας άλλος αστυνομικός έκλεψε τα καινούρια λάστιχα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου... Όχι, δεν φταίει η κρίση κια για αυτό, είναι παλιά η μαστίχα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου