Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Παράνομα τα λάβαρα εναντίον του ΝΑΤΟ.ΝΑΤΟϊκή κατοχή στο Στρασβούργο!

Συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων, τεθωρακισμένα, αμφίβιες μονάδες συνιστούν τη συνεισφορά του στρατού της Γαλλίας, από την οποία δεν εξαιρείται ούτε καν η... προεδρική φρουρά με 75 άλογα και τους αναγκαίους ιππείς! Πέραν αυτών, 11.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες έχουν επιστρατευθεί απ όλη τη Γαλλία και έχουν αναπτυχθεί στο Στρασβούργο - κάποιους από αυτούς τους έφεραν ακόμη και από τη... Γουαδελούπη, στην Καραϊβική!

Πάνω από 5.000 μεταλλικά οδοφράγματα έχουν μεταφερθεί στο Στρασβούργο για να αποκλείσουν όλους τους δρόμους μαζί με 45 λόχους ΜΑΤ, από τους 60 που διαθέτει συνολικά το Παρίσι. Σε 85 ανέρχονται οι κινητές μονάδες αποκατάστασης της τάξης συνοδευόμενες από στρατιές ανακριτών, εισαγγελέων και δικαστών, για να στήνουν επί τόπου κάτι σαν... έκτακτα στρατοδικεία. Εχουν επίσης μεταφερθεί κινητά εργαστήρια της αστυνομίας και εκατοντάδες ασθενοφόρα για τα θύματα της αστυνομικής βίας, ενώ έχουν κηρυχθεί σε συναγερμό όλα τα νοσοκομεία του Στρασβούργου και της ευρύτερης περιοχής.

Αντιθέτως, έκλεισε από τη Δευτέρα το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου με 40.000 φοιτητές, ενώ 13 σχολικά συγκροτήματα και 25 γυμναστήρια θα κλείσουν αύριο και μεθαύριο. Για τις μέρες της συνόδου απαγορεύθηκαν επίσης οι... λαϊκές αγορές και η αστική συγκοινωνία Στρασβούργου - Κελ, σφραγίστηκαν οι υπόνομοι και τροποποιήθηκε το μάζεμα των σκουπιδιών!

Αυτές τις μέρες στο Στρασβούργο όταν χτυπάει η πόρτα ενός σπιτιού είναι πάντα η αστυνομία, ποτέ ο γαλατάς! Ιδίως αν στο μπαλκόνι του κάποιος κάτοικος έχει κρεμάσει σημαία της ειρήνης με κάποιο αντινατοϊκό σύνθημα, οι αστυνομικοί ορμούν και αυθαίρετα την κατεβάζουν - με τη βία, αν χρειαστεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου