Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

Αμέρο, το νόμισμα της βορειοαμερικάνικης συμμαχίας.Η κρίση δεν ήρθε ουρανοκατέβατη, κάποια μυαλά ανθρώπινα σε αυτόν τον πλανήτη την δημιούργησαν, ήταν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Το χρέος της Αμερικής τεράστιο, το δολάριο υποτιμημένο, εδώ και χρόνια οργανώνεται η βορειοαμερικάνικη συνεργασία, Αμερική Καναδάς και Μεξικό, ενωμένα κράτη, ακριβώς όπως και η ευρωπαϊκή ένωση και η ασιατική ένωση.
Η συμμαχία αυτή υφίσταται ήδη σε εμπορικές συνεργασίες μεταξύ των κρατών, αυτό που πρέπει να δεχτούν κι να ολοκληρωθεί είναι και ένα ενιαίο νόμισμα, όπως εδώ το ευρώ, το αμέρο.
Οι διαπραγματεύσεις και τα κλεισίματα συμφωνιών είναι στην τελική ευθεία, αυτό που χρειάζεται είναι να πειστεί και ο κόσμος, να το θελήσει, Θυμάστε τις αντιδράσεις για το ευρώ και να καθαριστούν, τα χρέη της Αμερικής και όλες οι "νάρκες" από τον δρόμο, έτσι ώστε η χώρα να περάσει στο επόμενο στάδιο της αλλαγής, χωρίς σημαντικές απώλειες και χωρίς οι κερατάδες που ελέγχουν το χρήμα να χάσουν την δύναμη τους από την ολοκληρωτική καταστροφή και εξαφάνιση του δολαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου