Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

50 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ 3-4-2009

Στην 50η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.Οι συμπαραστάσεις συνεχίζονται αμείωτες.

Μέ βάση τό γεγονός ότι ο Θεόδωρος Τενέζος βρίσκεται ήδη στην 50η ημέρα της Απεργίας Πείνας, ερωτάται γιά μία ακόμη φορά η κυβέρνηση αν προτείθεται να ικανοποιήσει τα 3 βασικά αιτήματα του Απεργού:

1.Έρευνα όλης της καταγγελίας του για το καρτέλ του σιδήρου. Ξεσκέπασμα και τιμωρία των ενόχων βιομηχάνων και χονδρεμπόρων που κατέστρεψαν παράνομα την επιχείρησή του.
2.Την καταγγελία του να δικάσουν όταν ολοκληρωθεί η πλήρης έρευνα ,άλλα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όχι αυτοί που έχουν μηνυθει στην ποινική δικαιοσύνη.Να υπάρξει δηλαδή δίκαια δίκη.
3.Να προστατεύονται δικαστικά αυτοί που καταγγέλουν τα καρτέλ και ο ιδιος, με την ενεργοποίηση στις περιπτωσεις καταγγελιων για καρτέλ του αρθρ.61 Π.Κ.
Υπενθυμηση υπ αριθμ. 40
Υπενθυμίζονται στην κυβερνηση:
1)Οι κίνδυνοι ανήκεστης βλάβης της υγείας και απώλεια της ζωής του Θεόδωρου Τενέζου
2)Η διαμαρτυρία αυτή είναι ειρηνική και συνεπώς προσπάθειες παρενόχλησης, τρομοκράτησης, βίαιου τερματισμού τής Απεργίας Πείνας είναι παράνομες και δεν γίνονται ανεκτές.

stop cartel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου