Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Σε απεργία πείνας βρίσκεται από χθες ο Θεοδόσης Γαλεράκης,

Σε απεργία πείνας βρίσκεται από χθες ο Θεοδόσης Γαλεράκης, συνεχίζοντας τον αγώνα του για να δικαιωθεί μετά την άδικη απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, να μην του δώσει χάρη ώστε να μπορέσει να διοριστεί ως μόνιμος στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

Ο Θεοδόσης Γαλεράκης που για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζει τον αγώνα του παραμένοντας έξω από το Δημαρχείο, έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τους συναδέλφους του, οι οποίοι πλέον θεώρησαν πως για να πιέσουν και οι ίδιοι την κατάσταση πρέπει να προχωρήσουν σε δραστικές κινητοποιήσεις.
Μάλιστα, με σκοπό τη στήριξη του ιδίου και της οικογένειάς του, οι συνάδελφοί του έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν ένα χρηματικό ποσό που θα δώσει μια προσωρινή λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Ο κ. Μανώλης Γωνιωτάκης που συμμετείχε τότε στην απεργία πείνας, τόνισε πως "όλοι οι συνάδελφοι τον στηρίζουμε απόλυτα. Είναι άδικη η απόφαση. Δεν μπορούμε στην Ελλάδα που ζούμε, κάποιοι να τρώνε τόσα λεφτά, να καταχράζονται τη χώρα και να μένουν ατιμώρητοι και ο Θεοδόσης για ένα ατόπημα που έκανε το 1973 στα 17 του, να μην μπορεί να πιάσει δουλειά στα σκουπίδια. Θα θέλαμε τουλάχιστον αυτή τη φορά οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου να κάνουν κάτι σωστό και να βοηθήσουν αυτόν τον άνθρωπο."
Περισσότερα στο goodnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου