Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Πως να ξεχωρίσει κάποιος ποιος είναι ο μπάτσος και ποιος όχι;;

από έθνοςonline
Πως να ξεχωρίσει κάποιος, ποιος είναι ο μπάτσος και ποιος όχι;;

Μοτοσικλέτες ίδιου τύπου με εκείνες της Βουκουρεστίου... εντελώς συμπτωματικά περιπολούσαν χθες στην οδό Ακαδημίας (η φωτογραφία αναρτήθηκε χθες στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων)   Μοτοσικλέτες ίδιου τύπου με εκείνες της Βουκουρεστίου... εντελώς συμπτωματικά περιπολούσαν χθες στην οδό Ακαδημίας (η φωτογραφία αναρτήθηκε χθες στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων)

Έχει γίνει γνωστό άλλωστε από στελέχη της Αστυνομίας ότι αστυνομικοί της συγκεκριμένης ομάδας έχουν βγει πειραματικά στους δρόμους της πρωτεύουσας, από την περασμένη Πέμπτη, με πολιτική περιβολή και χωρίς διακριτικά, ενώ χθες μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας με πολιτικά έκαναν ξανά την εμφάνισή τους σε κεντρικούς δρόμους.


Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε επίσης, ότι οι δύο αστυνομικοί ανήκαν σε ομάδα της μονάδας «Δέλτα», μέλη της οποίας έκαναν δοκιμαστικές περιπολίες στην περιοχή, κυρίως για εξοικείωση με τους δρόμους, συνοδεία μοτοσυκλετιστή της ομάδας «Ζ».
Ο ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρότερα, δέχθηκε σφαίρα στον αυχένα, ανάμεσα στο κράνος και το αλεξίσφαιρο γιλέκο του. Ο άλλος δέχθηκε δύο σφαίρες. Η μία διαπέρασε το κράνος του και ευτυχώς τον τραυμάτισε επιδερμικά στο τριχωτό της κεφαλής.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, οι δράστες διέφυγαν με μοτοποδήλατο λευκού χρώματος που είχαν σε κοντινή απόσταση, παίρνοντας μαζί τους τα δύο όπλα και τα κινητά των αστυνομικών.
Ο ζητάς που λένε ότι τους συνόδευε, που χάθηκε, οεο;;;; Αρα δεν υπήρχε κανένας ζητάς, οι δυο τους ήταν μόνοι τους και τίθεται και το ερώτημα, τι ακριβώς έκαναν εκεί;;

Παραθέτω ένα περιστατικό σε κεντρική πλατεία στα Πατήσια, σε βραδινή ώρα μετά τις 12.
Σε μηχανή παρόμοια που χρησιμοποιεί η ελληνική αστυνομία, όπως στην παραπάνω φωτογραφία, χωρίς διακριτικά και πινακίδα, με δυο άτομα, σταματάει στην πλατεία, η υποψία: ότι είναι της ασφάλειας και κάνουν ενέδρα για να συλλάβουν κάποιον, το αποτέλεσμα: ήταν όντως ενέδρα αλλά για να κλέψουν έναν κύριο που σήκωνε λεφτά απόΑΤΜ τράπεζας. Ευτυχώς κατάφερε και τους ξέφυγε. Πως μπορώ λοιπόν να ξεχωρίσω, αν αυτός που με σταματάει στα μαύρα τα σκοτάδια και ζητάει τα χαρτιά μου για έλεγχο, είναι μπάτσος η κάποιος που θέλει να μου κάνει κακό;; Για αυτό τον λόγο δεν βγήκαν και οι στολές και τα διακριτικά;; για να ξεχωρίζουν και να τονίζουν τη παρουσία τους;;;
Εκτός από το καφεδάκι, κερδίζουν κάτι άλλο, αν δεν είναι με την στολή;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου