Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

53 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΗ;6-4-2009

Μέ τη συμπλήρωση 53 ημερών Απεργίας Πείνας από τον Θεόδωρο Τενέζο θά πρέπει να επισημανθούν τα εξής:
Στήν ακραία αυτή μορφή διαμαρτυρίας του Ελληνα Πολίτη Θεόδωρου Τενέζου, υπάρχουν τρείς σταθερές που εκ τών πραγμάτων δέν μπορούν να αμφισβητηθούν:

1.Η επιχειρησή του καταστράφηκε μετά την παράνομη διακοπή σιδήρου σε αυτή από μέλη του καρτέλ του χάλυβα.Η καταστροφή αυτή και η ύπαρξη του καρτέλ καταγγέλθηκε επίσημα στην αρμόδια Επιτροπή Ανταγωνισμου.Η Επιτροπή αυτή δεν ασχολήθηκε με τό σύνολο της καταγγελίας αυτής.

2.Στήν Ελλάδα δρούν ανεξέλεγκτα καρτέλ σχεδόν σε όλους τους τομείς της οικονομικής ζωής μέ ολέθρια αποτελέσματα για τούς πολίτες και το επίπεδο διαβίωσής τους.Η πολιτεία δέν έχει μέχρι στιγμής καταφέρει να τα εξαρθρώσει.

3.Η αρμόδια συμφωνα με τό νόμο Αρχή, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, δέν διαθέτει την αξιοπιστία, σύμφωνα μέ τη διεθνή κατάταξη αποδοτικότητας και Ελληνικές εκτιμήσεις κύρους ,ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αποστολή της.

Επομένως, η διαμαρτυρία του Απεργού Πείνας έχει συγκεκριμένα σημεία καταγγελτικής αναφοράς πού μέ αφετηρία τη δική του επώδυνη περίπτωση, αναδεικνύουν ένα θεμελιώδες θέμα πού αφορά το σύνολο της κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου