Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Πεδίου του Άρεως, το πάρκο ορόσημο της οικολογικής συνείδησης του δημάρχου Αθηνών Νικήτα Κακλαμάνη


Η αλλιώς δείξε μου το πάρκο σου να σου πω τι σόι δή
μαρχος είσαι...

Σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατρέψει
το μεγαλύτερο πάρκο των Αθηνών, ο γνωστός σε όλους ως και Ομέρ Πριόνης η Νικήτας ο Δενδροφάγος , πασίγνωστος για την αγάπη του προς την φύση, δήμαρχος της πόλης.
Σαν πρώτη εικόνα η βιτρίνα φαντάζει καθαρή κα
ι όμορφη, συνεχίζοντας όμως στο εσωτερικό, σε ένα χώρο συνεύρεσης των κατοίκων της πόλης και ανέμελου παιχνιδιού των παιδιών, θα βρεθείτε μπροστά σε μια χωματερή στο κέντρο της πόλης.



Τόσο το ενδιαφέρον του, που δεν τον ενοχλεί ούτε και αν φαίνονται από τον δρόμο και ούτε αν έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες εστίες για πυρκαγιά



Αυτό όμως που τους ενόχλησε πολύ, ήταν το ιστορικό θεατράκι, ένας χώρος που φιλοξένησε εκατοντάδες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις και προβολές ταινιών, χαρίζοντας στους κατοίκους της Αθηνάς μια δροσερή έξοδο για το καλοκαίρι.



Αυτό φρόντιζαν να το ξηλώσουν και φρόντισαν επίσης να αφήσουν γυμνά τα ηλεκτρικά καλώδια στο χώρο που παίζουν καθημερινά δεκάδες μικρά παιδιά






Το ΑΙΣΧΟΣ που του αξίζει, πέφτει πολύ λιγο

3 σχόλια:

  1. Και σε μας τους νεοΕλληναράδες που βρωμίζουμε τα πάντα όπου και να πάμε τι να πεις...
    Άχθος στον πλανήτη είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να μας γίνει συνήθεια, όσο καθαρό θέλουμε το σπίτι μας, άλλο τόσο καθαρό να κρατάμε και το περιβάλλον!! Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και ένδειξη πολιτισμού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή