Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Μια αλήθεια για το κουτάκια αναψυκτικών και μπυρών που πρέπει να προσέχουμε!

Αυτό είναι σοβαρό! Αυτό το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Βόρειο Τέξας.
Μια γυναίκα που πήγε βαρκάδα μια Κυριακή,γέμισε το ψυγείο της με κουτάκια σόδας.
Τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο την τοποθέτησαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Πέθανε την Τετάρτη.
Η νεκροψία που συνάπτονται πέθανε από Λεπτοσπείρωση. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στα κουτάκια από τα οποία ήπιαν χωρίς να χρησιμοποιήσουν ένα ποτήρι η καλαμάκι. Οι δοκιμές έδειξαν ότι η λοίμωξη μπορεί να ήταν από αποξηραμένα ούρα αρουραίων και, επομένως, η ασθένεια Λεπτοσπείρωση.
Τα ούρα των αρουραίων περιέχουν τοξικές ουσίες. Συνιστάται ιδιαίτερα να πλένονται καλά το άνω μέρος όλων των κουτιών σόδας πριν πόσιμο από αυτά. Τα δοχεία αυτά κατά κανόνα αποθηκεύονται σε αποθήκες και μεταφέρονται κατευθείαν στο καταστήματα, χωρίς να έχουν καθαρισθεί.
Μια μελέτη σε NYCU έδειξε ότι οι κορυφές όλων των κουτιών σόδα είναι πιο μολυσμένα από τις δημόσιες τουαλέτες ,(δηλαδή) .. γεμάτος μικρόβια και βακτήρια. Έτσι, πλύνετε με νερό πριν από τη διάθεσή τους στο στόμα για να αποφευχθεί κάθε είδους των θανατηφόρων ατυχημάτων.

2 σχόλια:

  1. I TOLD YOU SO!!!! kai mhn 3exaname ta fistikia sta bar....yuck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομένα τα φυστίκια και τα πατατάκια στα μπαρ, καθώς ανακυκλώνονται και έρευνες έχουν δείξει ότι περιέχουν ίχνη ούρων, καθώς οι θαμώνες τους δεν διακρίνονται για την καθαριότητα των χεριών τους, μετά την εκτέλεση της ανάγκης τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή