Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Θα προλάβει ο Γιωργάκης να πάρει την εξουσία η θα του την αρπάξουν μέσα από τα χέρια οι χουντικάρες στρατόκαυλοι;

Η χούντα του ΄67 , επιβλήθηκε στην Ελλάδα από τους στρατιωτικούς με βοήθεια από το εξωτερικό και το τότε αστυνομικό κράτος, ήρθε και έκατσε πάνω στο σβέρκο του Έλληνα που ως γνωστό ζυγό δεν σηκώνει και έτσι το 74 τον αποτίναξε από πάνω του.
Η Ιστορία και τα εκατοντάδες παραδείγματα μας δείχνουν ότι τέτοιου είδους απολυταρχικά καθεστώτα δεν
κυριαρχούν πολύ και ανατρέπονται από τον λαό.
Ο μόνος τρόπος για να παραμείνουν στην εξουσία και να κυριαρχήσουν, είναι να τα φέρει ο ίδιος ο λαός.
Δεν είναι χούντα η ΝΔ, έχει εκλεγεί από τον λαό, λέει ο Γιωργάκης.
Μα μήπως και ξέρει ο λαός τι ψηφίζει;; έναν έπαρχο της ενωμένης Ευρώπης, κάποιος σου λέει πρέπει να είναι...
Η ΝΔ φλερτάρει με το ΛΑ.Ο.Σ, ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, το ΛΑ.Ο.Σ φλερτάρει με φασιστικές δολοφονικές οργανώσεις και χουντικούς.
Ο λαός αντιμετωπίζει μια κυβέρνηση που διαλύει τα πάντα χωρίς να λογοδοτεί, αφήνει πίσω της καμένη γη, μια αντιπολίτευση, ας την πούμε αντιπολίτευση, ανίκανη, μια ουδέτερη αριστερά και τον Γιωργάκη ως Ιζνογκούτ να θέλει να γίνει πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού πάση θυσία, έστω και για μια μέρα ρε γαμώτο!!.
Αντιμετωπίζει μια αστυνομία, αυταρχική, άκρως επικίνδυνη, με καθορισμένο σχέδιο την τρομοκράτηση του κόσμου και την γιγάντωση της εξουσίας της.
Αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ, δημοσιογράφους και γενικότερα διάφορα έντυπα που μεταξύ βυζιών, κόλων και "μασκοφόρων" δουλοπρεπείς παρουσιαστών, καθημερινά γεμίζει με τον φόβο της κρίσης, της ανεργίας, της ακρίβειας, της ανασφάλειας, του θανάτου, των επιδημιών, των τροφικών δηλητηριάσεων και γενικότερα με οτιδήποτε που θα μπορέσουν να ελέγξουν το μυαλό του,την καθημερινότητα του, τι πρέπει να φοράει, τι να πίνει, που να πάει, πως να μιλάει, πως να γαμάει, πως να κλάνει, με γενικότερο σκοπό να σπάσει, να χάσει τον προσανατολισμό του, να φοβηθεί, να παραδοθεί και να ζητήσει βοήθεια.
Ήρθε η οικονομική κρίση ως υπαρκτό πρόβλημα και έδεσε το γλυκό, ο κόσμος δεν μπορεί πια να ξεχωρίσει πιο είναι αληθινό και ποιο όχι, πότε υπάρχει κρίση και πότε όχι, αν υπάρχει η αν δεν υπάρχει, βρίσκεται σε παραζάλη, δεν ξέρει τι να κάνει, και να σου πάνω εκεί έρχεται και η μπατσαρία και κάνει το καθήκον της, δηλαδή, να προκαλέσει την κοινωνική αναταραχή σε μια περίπτωση που ο κόσμος είναι αηδιασμένος από την κυβέρνηση, ανήσυχος για αυτό (που δεν βλέπει) που έρχεται, απογοητευμένος για το μέλλον του, μιας... και δεν του δίνουν μέλλον,
αποβλακωμένος με τα σοου μπιζζζζζζζ, τρομαγμένος από τις ταινίες τρόμου που βλέπει στα τηλεοπτικά κανάλια στο 8μμ, στριμωγμένος στην καθημερινότητα του.... πελαγωμένος!.
Αυτός ο κόσμος θα ζητήσει βοήθεια, αλλά για να την πάρει θα πρέπει να υποταχθεί πλήρως και άνευ όρων.
Το αστυνομικό κράτος θέλει περισσότερη εξουσία, μπορεί και την ίδια την εξουσία και τώρα ξέρει πως μπορεί να την διεκδικήσει!
Ο λαός σηκώνει τώρα ο ίδιος τον ζυγό που αποτίναξε από πάνω του... και τον φοράει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου