Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Το αστυνομικό κράτος έχει βάλει σκοπό να μας φτιάξει και πατριωτικό νόμο...

Δεν έχουμε να κάνουμε με τρομοκρατία κάποιων κουκουλοφόρων όπως ευαγγελίζονται κάποια τηλεοπτικά κανάλια, αλλά με την τρομοκράτηση της κοινωνίας από το αστυνομικό κράτος. Με τους μηχανισμούς του όπως τα ΜΜΕ και τους παρακρατικούς,εξαπλώνει τον φόβο και την ανασφάλεια στην κοινωνία έτσι ώστε να αποδεχθεί άνευ όρων την καταστολή.
Συνέχεια οι εκπρόσωποι του βγαίνουν και πιπιλίζουν ,τα μυαλά που τους παρακολουθούν, φορτωμένα από πολλά προβλήματα, υπαρκτά και μη, κουρασμένα από τον υπέρογκο πληροφοριών,χρήσιμων και μη, που δέχονται όλη την μέρα και απλά σαν σφουγγάρια απορροφάν και συγκρατούν το ελάχιστο, από το χωρίς νόημα "ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων" των τηλεοπτικών καναλιών, από ανθρώπους που το ίδιο το αστυνομικό κράτος τους "παρέχει" "προστασία", με το αζημίωτο βέβαια!!
Μιλάνε για αναβάθμιση της αστυνομίας ως προς τον εξοπλισμό, τα όπλα και ζητάνε όλοι μαζί περισσότερες ελευθερίες ως προς την καταστολή, την αστυνομική βιαιοπραγία, τα βασανιστήρια (κανείς μπάτσος δεν τιμωρήθηκε για τα βασανιστήρια των δυο ανηλίκων στο μπατσικό τμήμα της ομόνοιας), την ηλεκτρονική παρακολούθηση (κάμερες, τηλέφωνα).
Και όλο αυτό το βαφτίζουν πρόληψη!!
Κάθε απάνθρωπη πράξη τους που καταδικάζεται από όλη την κοινωνία την μετατρέπουν σε νόμο!
Έχουμε γεμίσει με δικαστές Ντρέντ,Κάλαχαν,"Κόμπρες" και κάθε λογής αποσκατάδι της αμερικάνικης υποκουλτούρας.
Βάρβαροι, κότες, ζηλιάρηδες, νεοέλληνες με μυαλό χαζοαμερικάνων εφήβων από ταινίες, μαζεύουν ότι σκουπίδι τους πετάξουν και χαίρονται μάλιστα.
Ζήλεψαν και τον Πατριωτικό νόμο φαίνεται, που κατάφερε και πέρασε ο Μπους και το επιτελείο του με την ασύμμετρη απειλή (είχε βέβαια άσσο στο μανίκι του, τους δήθεν εξωτερικούς τρομοκράτες που θέλουν το κακό των ΗΠΑ και τον πιο πολυπληθή αμόρφωτο και περισσότερο επηρεασμένο από την τηλεόραση λαό).
Έτσι εδώ δεν υπάρχει εξωτερικός εχθρός, έτσι πρέπει να δημιουργήσουμε εσωτερικό.
Και πάντα είναι οι φοιτητές και οι εργάτες που διαδηλώνουν "και τα σπάνε", αριστεριστές, αγρότες, συνταξιούχοι και τώρα τελευταία και οι πιτσιρικάδες. Είμαστε όλοι τρομοκράτες!!
Και αν στην Αμερική το στρατιωτικό κράτος της και ο Μπους, γκρέμισε τρία πολυώροφα κτήρια οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο για να πετύχει αυτό που ήθελε, εδώ αρκούνται στο να καταστρέφουν περιουσίες και να διχάζουν την κοινωνία, να την διαιρούν,να την φορτίζουν με φόβο και ανασφάλεια.

Όντως κύριε Αντώναρε, η αστυνομία εκτελεί πολύ σωστά το καθήκον της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου