Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Τέλος στους παράνομους Έλληνες που μας πνίγουν!!

Απάντηση στους κάτοικους Παντελεήμονα

Για όπα ρε παιδιά εκεί στον Παντελεήμονα, γιατί και η βλακεία έχει τα όρια της και επειδή εσείς είσαστε αυτοκαταστροφικοί δεν χρειάζεται να συμμετέχει και ο υπόλοιπος κόσμος μαζί σας, μπορείτε απλά να γειώνεται μόνοι το κεφάλι σας στον τοίχο!!
Όλοι οι άνθρωποι, σε όλο τον πλανήτη, παντού, διεκδικούν το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα στη ζωή, ακόμα και οι Έλληνες μετανάστες.
Και οι Έλληνες λαθρομετανάστες του 40 του 50 του 60 του 70, διεκδικούσαν το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή και όχι για την επιβίωση.
Δεν τα βρήκαν και εύκολα θα έλεγα, από ιστορίες παλαιοτέρων ,ζήσανε και αυτοί σε τρώγλες, κυνηγημένοι από την αστυνομία, χωρίς δουλειές, τρομοκρατημένοι, στο έλεος πολλές φορές φασισταριών παρακρατικών, που τους κυνηγούσαν με τις ίδιες και εδώ βλακειοδικαιολογίες,
ότι τους παίρνουν τις δουλειές, τις γυναίκες, βρωμάνε, κλέβουν κλπ κλπ.
Αυτό σε χώρες, κυρίως Ευρώπης που δεν είχαν καμιά υποδομή για φιλοξενία μεταναστών, η Αμερική ήταν μπροστά χρόνια πριν.
Με τα χρόνια όμως ,τα πράγματα αυτά άλλαξαν, οι χώρες αυτές απέκτησαν σωστά προγράμματα υποδοχής μεταναστών και αφομοίωσης τους στην τοπική κοινωνία.. και μερικές όπως η Ολλανδία, η Σουηδία και η Νορβηγία έγιναν πρότυπα.
Η πολιτική της Ελλάδας, ποτέ μα ποτέ, δεν ενδιαφέρθηκε για κανέναν, ούτε καλά καλά για του μικρασιάτες, ούτε και για τους Πόντιους.
Μάλιστα τους ρωσοπόντιους τους χρησιμοποίησε στην Θράκη, ως μπαμπούληδες για τους εκεί πομάκηδες και μετά τους ξέγραψε εντελώς, οδηγώντας πολλούς στην παρανομία.
Και αυτοί , όπως και όλοι οι εσωτερικοί μετανάστες, από τα χωριά στην πόλη, διεκδίκησαν το δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή και το διεκδικούν ακόμα.
Ακόμα και οι πρώην ανατολικές χώρες καλυτέρεψαν τις υποδομές τους για τους μετανάστες.
Μόνο εδώ δεν γίνεται τίποτα, κανένα παράδειγμα, από τις πολιτισμένες χώρες, γιατί αμφιβάλω ολίγο για τον σημερινό πολιτισμό μας, δεν έγινε αποδεκτό.
Μόνο εδώ ρίχνονται οι μετανάστες, σαν τους χριστιανούς στο κολοσσιαίο να τους φάνε τα λιοντάρια!
Ο Έλληνας όπου δεν πίπτει λόγος ρίπτει ράβδο, αλλά λόγο δεν έχει γιατί ποτέ δεν τον έμαθε, μόνο ράβδο να ρίχνει και αυτό που;;; όπου τον παίρνει, για αυτό το κράτος σας προσφέρει τους λαθρομετανάστες για να βγάζετε το άχτι σας, καθώς ως κότες, δεν μπορείτε να μιλήσετε αλλού και καταπίνεται όλη την ελιά μαζί με το κουκούτσι, γιατί πάντα για όλα κάποιος άλλος φταίει και όχι ο ελληνάρας, που πετάει τα σκουπίδια του παντού και τα αναμμένα τσιγάρα, που θέλει με το που θα γεννηθεί να γίνει διευθυντής και να κλέβει τους πάντες με πρότυπο του Βουλγαράκη, Μαγγίνα, Λαλίωτη, και λοιπούς, που θέλει να λιώνει τον κόλον του όλη μέρα σε καρέκλες του ΟΠΑΠ, που θέλει να φοράει ρούχα και δαχτυλίδια που ούτε που ξέρει να τα προφέρει, που τον τρώει ο κώλος του να βγει στο "γυαλί", που δεν έζησε κατοχή, πείνα.
Και ρωτώ, Πως θα ενσωματωθούμε εμείς οι Έλληνες σε αυτήν την κοινωνία που δεν σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη, την ιστορία της, το δικαίωμα στη ζωή, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και καθημερινά μας προσβάλει και εγκληματεί;;;;
Το να κλείνουμε την πόρτα και να ασφαλίζουμε τα παράθυρα με κάμερες και συναγερμούς είναι το πιο εύκολο, το να αποκτήσουμε μια πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων είναι το πιο δύσκολο καθώς μας βγάζει έξω από το "κουτί" μας και αυτό δεν το θέλουν και δεν το επιζητάμε.
Αντί να φανφαρίζεται, απλά σκεφτείτε............................ μόνοι σας!!
Όσο για τις πλατείες, ξεχάσατε φαίνεται το "Σικάγο" που μας τάιζαν πριν χρόνια τα τηλεοπτικά κανάλια, όταν πρωτοξεκίνησαν και τα golden boys, Τέρενς και
Παπαδάκης, καλούσαν τον κόσμο να μένει στο σπίτι και να παρακολουθεί τα προγράμματα του σταθμού τους, ξεχάσατε τότε που μετά τις 5 το απόγευμα δεν κυκλοφορούσε ούτε γάτα στις πλατείες, και ήρθαν οι μετανάστες με τον απλό και χωρικό τους τρόπο , όπως ξέρανε και γεμίσανε πάλι οι πλατείες, με παιδιά να παίζουν και να γελάνε και οι "μανδυοφορεμένοι" της τηλεόρασης, να οργιάζουν εναντίων των μεταναστών, γιατί ο κόσμος άρχισε πάλι να βγαίνει στις πλατείες, να στήνονται και να γεμίζουν πάλι τα ουζερί και τα καφενεία και αυτοί να χάνουν τηλεθεατές;;
Είστε αυτοκαταστροφικοί και αγοραφοβικοί. Ο Έλληνας, δεν φοβάται την πολιτισμικότητα, είναι από την φύση του πολιτισμικός.
Που ήσασταν τόσα χρόνια που ο κόσμος φώναζε σε πορείες, εκδηλώσεις, οργανώσεις για την πείνα σε χώρες του τρίτου κόσμου, για τις άθλιες συνθήκες ζωής των ανθρώπων, για την εκμετάλλευση των λαών, ολόκληρων χωρών, μικρών παιδιών από τις πολυεθνικές, που ήσασταν όταν γινόταν καλέσματα για την σωτηρία του πλανήτη, του Αμαζονίου, ενάντια στις δολοφονίες αμάχων, γυναικόπαιδων σε αυτές τις χώρες με σκοπό το κέρδος των πολυεθνικών, που ήσασταν όταν ο κόσμος φώναζε για βοήθεια;;;;
Α!! ναι !! ξέρω!! έλα μωρέ τώρα, στο γείτονα γίνονται αυτά εμάς τι μας νοιάζει;, ε; δεν πάνε να πνιγούν; ε; καλά να πάθουν και μένα τι με νοιάζει.... χα!!!!
Να τώρα, που το πρόβλημα ήρθε μπροστά στο σπίτι σας, φωνάζεται σαν τα σκυλιά, μόνο που είστε δεμένα με μικρή αλυσίδα με καρφιά ανάποδα στο λαιμό χωμένα, βρώμικα και πληγωμένα, δίπλα στο ετοιμόρροπο σκουληκιασμένο σκυλόσπιτο σας, με το μπολ του φαγητού άδειο, αναποδογυρισμένο γεμάτο με τα περιττώματα σας, με την πλάτη σας σχισμένη από τις βουρδουλιές του αφεντικού σας, αφημένα στη λάσπη και την βροχή, δίπλα στα μπάζα και τα σκουπίδια ,να γαβγίζετε επιθετικά σε όποιον περνάει από μπροστά σας και να βάζετε την ουρά στα σκέλια όταν βλέπετε το αφεντικό σας!
Όταν βλέπατε να πέφτουν οι βόμβες γελάγατε και ταΐζατε το παχύδερμο αδηφάγο κράτος σας, μόνο που τώρα είναι πεινασμένο περισσότερο από ποτέ και ορμάει να σας φάει.
Όχι, δεν θα γίνουμε συνεργοί σας στο κατακρεούργημα των μεταναστών για να γεμίζεται το στόμα του κτήνους,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Τις εργασιακές σχέσεις, οι ίδιοι τις γαμήσατε, χρόνια πριν έρθουν οι μετανάστες.
Το λαθρεμπόριο σάρκας αφήνει πολλά λεφτά και κουκουλώνει πολλά στόματα.
Δεν θα γίνουμε θύματα της βλακείας σας, την κρίση να μην την πληρώσουν ούτε οι μετανάστες ούτε οι εργάτες, την κρίση να την πληρώσουν οι καπιταλιστές, τα golden boys, τα λαμόγια, οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί, οι απάνθρωποι εκμεταλλευτές της ανθρώπινης ύπαρξης εν ονόματι του κέρδους που το έκαναν.
Μεγαλώστε πια, σταματήστε να είστε τα παιδιά των μεγάλων, πάρτε τις ευθύνες σας και μην πετάτε πια το μπαλάκι αλλού.
Στις σκυλομαχίες το σκυλί είναι καρφωμένο στο αντίπαλο σκυλί, με μια μικρή ώθηση από το αφεντικό του αφήνεται και ορμάει, βγάλτε τις παρωπίδες σας, ξεστραφωθείτε και δαγκώστε τους κόλους που πρέπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου