Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ;

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σε ληστεία όπου ενεπλάκη αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σημειώθηκε στο Βύρωνα το μεσημέρι της Πέμπτης, σε υποκατάστημα του Γερμανού.
Ο τραγικός θάνατος της 32χρονης κοπέλας, υπαλλήλου καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στο Βύρωνα, στο οποίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι ληστεία, απέδειξε, πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η μπατσαρία στην κρίσιμη στιγμή.

Ο εκτός υπηρεσίας, αλλά ένοπλος, μπάτσος, που βρέθηκε ως πελάτης στο κατάστημα, έπεσε πάνω στο ληστή και αποφάσισε να τραβήξει το όπλο του.

Ποιος τους γαμωδίνει την άδεια να κουβαλάνε τα όπλα τους μαζί όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας, αντί να τα κλειδώνουν στα οπλοστάσια;;.
Αλλά όλοι οι κολόμπατσοι έχουν το σκατοδικαίωμα να αγοράζουν όσα όπλα θέλουν και έτσι ο καθένας τος έχει τρία με 4 όπλα και τα βγάζει βόλτα να τα κάνει και μόστρα στους φίλους του.

Μήπως ο μπάτσος αυτός έκανε και κάτι πέρα των αρμοδιοτήτων του και είχε και το όπλο μαζί του......για καλό και για κακό;;!!

Το θέμα είναι ότι ένας συνάνθρωπος μας έπεσε νεκρός, εν καιρό κοινωνικής ειρήνης, εξαιτίας του σκατόμυαλου μπάτσου, αλλά το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει

300 ευρώ ήταν η λεία της ληστείας.
Άξιζε άραγε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου