Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Κατά τη διάρκεια καταδίωξης νεκρός αστυνομικός από πυρά ληστών στη Νίκαια

Νεκρός από τα πυρά ενόπλων έπεσε νεαρός υπαρχιφύλακας.Ο 36χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας με πολιτική περιβολή, βρέθηκε έξω από την τράπεζα στην οδό Δ. Σολωμού 2Δ, αντιλήφθηκε τους ληστές και άρχισε να τους καταδιώκει.


Απορώ γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τους ήρωες σε αυτούς που πραγματικά, καθημερινά τους φτύνουν, τους περιπαίζουν, τους εκμεταλλεύονται, τους κοροϊδεύουν και τους εξαπατούν, τους ιδίους και τις οικογένειες τους,που τους μοιράζουν ψίχουλα και που στην τελική από την ληστεία πάλι αυτοί βγαίνουν κερδισμένοι. Διότι τα λεφτά είναι ασφαλισμένα από τις τράπεζες οι οποίες με παράνομους τρόπους και χρεώσεις κλέβουν το κόσμο, τους ιδίους και τις οικογένειες τους και σε αυτά τα λαμόγια και τους απατεώνες θέλουν να κάνουν τους ήρωες;!!
Σε τι ελπίζουν πραγματικά να κερδίσουν;;, πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν το πενιχρό τους μισθό;; ότι θα πάρουν μια καλή θέση παρακάμπτοντας όσους έχουν μέσο, ότι θα δείξει κάποιος ενδιαφέρον για την οικογένεια τους και θα παρακάμπτουν την σειρά στο ΙΚΑ,ότι θα αναγνωριστούν και θα τους κάνουν άγαλμα η θα κερδίσουν το 10λεπτο διασημότητας στην τηλεόραση; Πιστεύουν ότι έτσι θα μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους σε μια διαφθαρμένη κοινωνία και λειτουργοί μιας διεφθαρμένης υπηρεσίας, ενός διεφθαρμένου υπουργείου σε ένα διεφθαρμένο κράτος; Το ξέρουν; δεν το ξέρουν; ότι όλα γύρω τους είναι σάπια και ότι ο ηρωισμός τους να σώσουν τα χρήματα της τράπεζας ουσιαστικά δεν συμφέρει και την ίδια την τράπεζα;
Ωραία!!, μεγάλα λόγια και παχιά θα καλύψουν την κηδεία του, την οικογένεια του όμως την σκέφτηκε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου