Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Φασίζουσα νοοτροπία!!

Υπουργός δικαιοσύνης: αν κάποιος έχει μείνει 22 χρόνια στην φυλακή, έχει σωφρονιστεί, πρέπει να συζητήσουμε ξανά το θέμα χωρίς την προσφυγή στον εύκολο λαϊκισμό
Τάδε είπε για την αποφυλάκιση εμπόρων ναρκωτικών

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ
Για το θέμα του Θεοδόση Γαλεράκη, τι έχει να πει ο απερίγραπτος;;;

Είναι απίστευτο αλλά αληθινό και Ελληνικό το γεγονός ότι ένας 52χρονος άνδρας,οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών,καταδικάζεται από το κράτος να "πληρώνει"για μια ζωή τα νεανικά λάθη που διέπραξε.Η πολιτεία αρνείται στον 52χρονο σήμερα Ρεθυμνιώτη Θεοδόση Γαλεράκη να εργαστεί όχι σε κάποιο γραφείο αλλά στην αποκομιδή απορριμμάτων του δήμου Ρεθύμνου,επειδή στα 20 του χρόνια "εγκλημάτισε"κατά του εαυτού του κάνοντας χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Το "λερωμένο"ποινικό μητρώο ακολουθεί τον άνθρωπο αυτό, και το επίσημο κράτος του υποδεικνύει εμμέσως να επιστρέψει στον κόσμο των ναρκωτικών.Αγκυλωμένο σε μια συντηριτική πολιτική σε σχέση με την κοινωνική επανένταξη,την οποία ευαγγελίζεται μόνο στα χαρτιά και στις κατά καιρούς μεγαλοστομίες διάφορων υπουργών, απέρριψε πριν λίγες την αίτηση χάριτος που ζήτησε ο 52χρονος,προκειμένου να έχει την δυνατότητα έντιμης και σκληρής εργασίας στο τμήμα καθαριότητας του δήμου όπου από το 1998 προσφέρει τις υπηρεσίες του ως συμβασιούχος.
Πηγή ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. Αμ κι αυτός ο ..αντίχριστος! Ναρκωτικά πήγε και πήρε; Δεν τα πούλαγε καλύτερα; Δεν χρησιμοποιούσε τα σκουπιδιάρικα του δήμου για να μπάζει λαθρομετανάστες με το αζημίωτο; Δεν λάδωνε να αγοράσει ακίνητα από τις τράπεζες -αυτά τα κατασχεθέντα για χρεή λίγων ψωροχιλιάδων; Δεν έφτιαχνε και καμμιά οφσόρ να γίνει πρώτο λαμόγιο και να είναι περιζήτος στην ελληνική κοινωνία; Θα ήταν στο απυρόβλητο και στο απυροβόλητο! Ζήτω η ελληνική κοινωνία! Άει σιχτίρ κωλοκράτος! (Τα έχω πάρει κι εγώ στην κράνα φίλε μου exostrakisti).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο δίκαιο έχεις φίλε μου, σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή