Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Προαγωγή σε αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. για τον υπεύθυνο της ζαρτινιέρας

Προαγωγή σε αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. και τοποθέτησή του ως Γενικού Επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας πήρε ο, κατά την διάρκεια των συμβάντων της «ζαρντινιέρας» Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κύριος Στέργιος Αποστολίδης.
Όταν έγιναν τα γνωστά επεισόδια της «ζαρντινιέρας», ο Στέργιος Αποστολίδης ήταν Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπέγραψε το πρώτο υπηρεσιακό σήμα, ανήμερα 17 Νοεμβρίου 2006, που αναφερόταν σε «αυτοτραυματισμό» του Αυγουστίνου Δημητρίου. Παράλληλα, βγήκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, στις 20 Νοεμβρίου 2006, να υπερασπιστεί την εκδοχή της «ζαρντινιέρας» ενώ προβαλλόταν ταυτόχρονα το βίντεο που σόκαρε το πανελλήνιο.
Για την πολλαπλή αυτή παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση (και άλλα αδικήματα) ο Στέργιος Αποστολίδης ουδέποτε μέχρι τώρα ελέγχθηκε πειθαρχικά ή ποινικά. Όπως δεν ελέγχθηκαν ούτε άλλοι οκτώ αστυνομικοί που υπέγραψαν τα διάφορα αστυνομικά έγγραφα στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2006, όπου υιοθετείτε η εκδοχή της «ζαρντινιέρας».

από grsail.
Αυτή η "πανδημία" και αυτή η "κρίση" πότε θα τελειώσει;;αυτά τα σκουπίδια πότε θα αποβληθούν από την κοινωνία μας και αναφέρω μέσα και τους υπευθύνους για την προαγωγή, του εν λόγω μπάτσου, ώστε να νιώθουμε ασφάλεια, ώστε η δικαιοσύνη να μην σοδομίζεται από οποιονδήποτε Παυλίδη, μπάτσο, δικαστή, πλούσιο.
Η ανασφάλεια στην οποία μας διατηρούν είναι για να ελέγχουν την ζωή μας.
Δυστυχώς αυτή δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι ελευθερία, είναι μπασταρδοκρατία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου