Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Σκότωσε 59χρονη για να μην αποκαλύψει ότι την έκλεβε

Φρίκη και ντροπή για την ανθρώπινη κτηνωδία προκαλεί το άγριο έγκλημα με θύμα την 59χρονη μαγείρισσα του δημοτικού παιδικού σταθμού στην Ιο, που διαπράχθηκε πριν από μία εβδομάδα.

Δράστης είναι ένας 37χρονος δημοτικός υπάλληλος που έκλεβε συστηματικά τις ασφαλιστικές εισφορές και τις πενιχρές αυξήσεις της άτυχης γυναίκας και στο τέλος τη σκότωσε για να μην αποκαλυφθεί η πράξη του.

Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του,έβαζε στην τσέπη του τα χρήματα της γυναίκας από τις μισθολογικές προαγωγές της και τις αναδρομικές της αυξήσεις, αλλά και τις ασφαλιστικές της εισφορές.

Η 59χρονη αντελήφθη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν πήγε στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας και της είπαν ότι ήταν ανασφάλιστη.

Εκπληκτη έκανε αμέσως αίτηση στον δήμο, ζητώντας να της δοθούν αναλυτικά τα στοιχεία που αφορούσαν τη μισθοδοσία της και την ασφάλειά της, ενώ έβαλε και δικηγόρο να διερευνήσει την υπόθεση. Ο 37χρονος τότε επειδή φοβήθηκε ότι θα αποκαλυπτόταν η υπεξαίρεση σε βάρος της γυναίκας, της έστησε καρτέρι ξημερώματα στον σταθμό και όταν αυτή πήγε στη δουλειά της τη σκότωσε, χτυπώντας την πολλές φορές με σφυρί στο κεφάλι.

Το νέο δόγμα μ(Αλ)μούνια, της ΝΔ, του κυρ Μίχαλου, του κυρ Παυλίδη, των εργατοπατέρων, και όλων των πολιτικών λαμογιών και κάθε "ευγενή" νεοφιλελεύθερου "φιλοεργατικού" βιομήχανου, καπιταλιστή, τεχνοκράτη, εφάρμοσε ο άνθρωπος. Το όνειρο του κάθε αφεντικού!!

Αυτά είναι τα σχέδια τους για την εργατική τάξη!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου