Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

Bilderberg in Greece.

Ξεκινάει σήμερα η 57η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, με τη συμμετοχή ισχυρών προσωπικοτήτων του κόσμου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, έως τις 17 Μαΐου, στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αναγκαία συνθήκη για τη συμμετοχή των προσκεκλημένων τη σιωπή τους για όσα πρόκειται να συζητηθούν εντός των ερμητικά κλειστών θυρών.
Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, το κλαμπ των ισχυρών του πλανήτη αποτελεί την ενσάρκωση των σύγχρονων θεωριών συνωμοσίας και στις συνεδριάσεις της παρίστανται ετησίως αρχηγοί κρατών, πολιτικοί, τραπεζίτες, στρατιωτικοί, βιομήχανοι και μεγαλοεκδότες.

Μαριονέτες και μαριονετίστες δηλαδή.
Τα σενάρια οργιάζουν σχετικά με τις δραστηριότητες της Λέσχης, λόγω της μυστικότητας που την περιβάλλει και το γεγονός ότι ποτέ δεν γίνεται ανακοίνωση για το τι συζητήθηκε κατά τις συνεδριάσεις της.
Δουλεύουν στο παρασκήνιο και θεωρούνται οι άνθρωποι πίσω από τις κουρτίνες και ουδέποτε έχουν αρνηθεί ότι επιδιώκουν την μια και μοναδική παγκόσμια κυβέρνηση και ότι στόχος τους είναι να το καταφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, όπως έχει αναφέρει και ο David Rockefeller της γνωστής οικογενείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου