Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ποδοσφαιρικός αγώνας για τη στήριξη του Θεοδόση Γαλεράκη

Για 25η ημέρα παραμένει έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου ο Θεοδόσης Γαλεράκης, που συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του, προκειμένου να δικαιωθεί και να του δοθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης χάρη για να μπορέσει να προσληφθεί στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

Φανερά εξαντλημένος πια από την απεργία πείνας, ο Θεοδόσης έχει καθημερινά δίπλα του τους συναδέλφους του, οι οποίοι προσπαθούν να τον εμψυχώσουν και ταυτόχρονα με την συνεχή παρουσία τους να στείλουν ένα μήνυμα ανθρωπιάς προς τους αρμοδίους.

Στα πλαίσια της έμπρακτης συμπαράστασής τους έχουν ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει έστω και το μικρότερο ποσό, προκειμένου να στηριχθεί ο Θεοδόσης και η οικογένεια του. Ταυτόχρονα, την ερχόμενη Τετάρτη οι συνάδελφοί του, με την αρωγή του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Ρεθύμνου, διοργανώνουν έναν αγώνα συμπαράστασης ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΕΠΣ Ρεθύμνου και τους παλαιμάχους του δήμου και της ΔΕΥΑΡ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Σοχώρας. Ήδη, οι εργαζόμενοι στο δήμο πουλούν εισιτήρια αντί του συμβολικού ποσού των πέντε ευρώ, ελπίζοντας πως οι ρεθυμνιώτες θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση για έναν πραγματικά καλό σκοπό: την ενίσχυση της οικογένειας Γαλεράκη. Εισιτήρια πωλούνται και έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου.

"Ζητάμε την ανθρωπιά των ρεθυμνιωτών", σημείωσε ο κ. Γιώργος Σταράκης, πρώην πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων και πρόεδρος της ΕΠΣΡ. Χορηγοί του αγώνα – όπως λένε οι διοργανωτές – είναι οι "χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες του Ρεθύμνου".

από goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου