Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!

Στην περίπτωση του φαντάρου που συνελήφθηκε κατά την διάρκεια της εξέργεσης των νέων
από το άρθρο της Ελευθεροτυπίας 18/1/09
"...Ο ίδιος υποστήριξε ότι έκανε βόλτα με την κοπέλα του και προσπάθησε να φωτογραφήσει τα επεισόδια..."
Σε άλλη περίπτωση, μετά το πέρας του πρόσφατου πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, περίπου 20 ζητάδες και μια διμοιρία των ματ τη πέφτουν πάνω σε έναν πιτσιρικά που έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του.
Χάρις στην ύπαρξη εκατοντάδων αυτοπτών μαρτύρων ο πιτσιρικάς γλίτωσε το λιντσάρισμα, αυτό που εισέπραξε όμως από τους μπάτσους είναι ότι απαγορεύεται να τραβάει φωτογραφίες!
Σε άλλη περίπτωση, δύο φίλοι σε στάση του τρόλεϊ, χαζολογούν και γελάνε όταν από μπροστά τους περνάνε δυο μπάτσοι περίπολο, τι θέλανε και τους άκουσαν να γελάνε, αμέσως τους κάνανε έλεγχο και την επισήμανση ότι απαγορεύεται να γελάνε!
Σε άλλη περίπτωση, ένα μπλόκο μπάτσων έδιωχνε τους περαστικούς και όσοι κοιτάγανε να δουν τι γίνεται, εισέπρατταν το απαγορεύεται να κοιτάτε!
Πιο πέρα συνάδελφοι τους κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και επίδειξη, ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ενός μετανάστη ξεβρακώνοντας τον, δήθεν για έλεγχο, ξευτιλίζοντας παράλληλα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια όσων παρακολουθούσαν και δεν μιλούσαν!

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς οι αστυνομικοι( καποιοι όχι ολοι, αλλα μοιαζουν να ειναι οι περισσοτεροι) έχουν μεινει στη ννοοτροπια της Χουντας ακομα. Αντι να λειτουργουν μεσα στην κοινωνια όπως οφειλουν, νομιζουν οτι ειναι ειδικο σωμα προστασιας και αναλαμβανουν μονοι τους να "καθαρισουν" τον κοσμο απο τους υποπτους (που μονο αυτοι τους βλεπουν φυσικα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή