Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Με το κύαλι οι τουρίστες!!

Για το μαύρο χάλι στον τουρισμό, ο παρτάκιας παρουσιαστής ειδήσεων στο κανάλι Άλτερ βρήκε και πάλι τον ένοχο!!!!
Μα ποιος άλλος;;; και για αυτό φταίνε οι αγρότες!!!!
Πάντα για την μαύρη κακομοιριά μας πάντα κάποιος άλλος φταίει!!
Δεν βλέπουνε που δεν έρχεται κανένας τουρίστας λόγω τις ακρίβειας
και της τσαπατσουλιάς, της προχειρότητας και της άσχημης συμπεριφοράς των ενασχολούντων με τον τουρισμό, οι αγρότες τους φταίνε
Γιατί να έρθει π.χ. ο γερμανός τουρίστας να δώσει 4 ευρώ τον καφέ αφού μπορεί να πάει αλλού με 2 και με καλύτερες υπηρεσίες και να μην τον ξεφτιλίζουν.
Ρε παιδιά εδώ ζούμε και τα βλέπουμε, αλητεία , αισχροκέρδεια, τσογλαναρία, απάτη και κακή εξυπηρέτηση σου προσφέρουν και σου πίνουν το αίμα.
Άσε που όλοι ξενοδόχοι και καταστηματάρχες γίνανε και σε ένα χιλιόμετρο
βλέπεις στην σειρά εκατό ίδια μαγαζιά και όλοι σχεδόν γδέρνουν, ποιος θα αρπάξει τα περισσότερα μέσα σε τρεις μήνες για να βγάλουν όλη την χρονιά.
Όλα εδώ πληρώνονται, η κακή συμπεριφορά τόσα χρόνια από ξενοδόχους και καταστηματάρχες, η κοροϊδία και η εκμετάλλευση, η υπεροψία, η χαμηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση και οι τσουχτερές τιμές, έδιωξαν τον κόσμο.
Η αλαζονική και βρώμικη στάση της αστυνομίας, η διαφθορά και διάβρωση του Ελληνικού κράτους από ατιμώρητους εγκληματίες, όπως στην κάλυψη των δολοφόνων του νεαρού από την Αυστραλία στην Μύκονο, γέμισαν ανασφάλεια τους τουρίστες και τους έδιωξαν.
"Πτώση κρατήσεων 50%κατά τις πρώτες μέρες του χρόνου, αναφέρουν οι ξενοδόχοι της Αθήνας σε σχέση με πέρυσι. Η πληρότητα των πιο γνωστών ξενοδοχείων της πρωτεύουσας,μάλιστα,εκτιμούν στελέχη της αγοράς,έχει κατρακυλήσει στο 20%. Είναι, δηλαδή, σχεδόν άδεια... Αφού είτε ρίξουν τις τιμές, είτε όχι,περισσότερους πελάτες δεν πρόκειται να δουν στην παρούσα φάση. Πολύ απλά, επειδή δεν υπάρχει ζήτηση..."
Π.Δ.Υ. Ελευθεροτυπία 25/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου