Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Σταματήστε να παίζεται με την νοημοσύνη μας!

Για την δολοφονία του 15 χρονών παιδιού Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό όργανό του κράτους που θέλει να αυτοαποκαλείται κοινωνικό, δίκαιο όσο και δημοκρατικό ,συνεχίζονται οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού, συγκάλυψης και αποποίησης των ευθυνώνκαι σπίλωσης του νέκρου.
Παραθέτω τα εξής και σχολιάσω:

"Σύμφωνα με το Βήμα, το πρώτο πόρισμα θα εκδοθεί από το Εργαστήριο Πυροβόλων Όπλων που διερεύνησε την πορεία της βολής από το υπηρεσιακό όπλο του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον μαθητή. (1)Σύμφωνα με πληροφορίες, το κύριο συμπέρασμα θα είναι ότι η σφαίρα είχε σχεδόν ευθεία πορεία και εποστρακίστηκε -με μικρή αλλαγή πορείας- σε μία από τις τσιμεντένιες μπάλες που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Τζαβέλλα.

(2)Από το πόρισμα θα αποκλείεται η πιθανότητα η μοιραία σφαίρα να χτύπησε σε κάποιο μπαλκόνι ή σε κάποιο άλλο σημείο σε μεγάλο ύψος, γιατί τότε θα είχε διαφορετικές αλλοιώσεις."
(1) Σύμφωνα λέει με πληροφορίες το συμπέρασμα θα είναι ότι η σφαίρα είχε σχεδόν ευθεία πορεία και εποστρακιστηκε..
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό πως γίνεται και με ποια βάση το λένε, της πρόσκρουσης της σφαίρας πάνω στην τσιμεντένια μπάλα η της εισχώρησης της μέσα στο σώμα του παιδιού;;;;;;
Δηλαδή η εξέταση έγινε για την "καημένη" τσιμεντένια μπάλα του δημάρχου;; αν πυροβολήθηκε σε ευθεία πορεία;;; και μετά εποστρακίστηκε η σφαίρα;; Δηλαδή μας νοιάζει και μας καίει η φθορά δημόσιας περιουσίας από το τέρας αστυνομικό και όχι η εν ψυχρώ δολοφονία ενός παιδιού;; Να καταλάβω δηλαδή με τι ασχολούμαστε.
(2) Από το πόρισμα λέει και καλά δεν χτύπησε κάπου ψηλά γιατί θα είχε άλλε αλλοιώσεις!!!
άκουσον! άκουσον! ούτε δεξιά ούτε αριστερά θα είχε χτυπήσει πάντα και σύμφωνα με το φοβερό αυτό πόρισμα γιατί η σφαίρα, ναι η σφαίρα, προσέξτε, θα είχε άλλε αλλοιώσεις!!!
Η σφαίρα!!! και όχι η είσοδος της σφαίρας στο αδικοχαμένο κορμί του παιδιού Αλέξη!!
Η σφαίρα θα είχε αλλοιώσεις διότι άλλο το τσιμέντο στο πάτωμα και άλλο το τσιμέντο που είναι ψηλά!!
Η είσοδος της σφαίρας στο κορμί του παιδιού γιατί δεν αναφέρεται τι πορεία έχει, διότι άμα χτύπησε κάτω, η είσοδος είναι από κάτω προς τα πάνω ενώ αν χτύπησε πάνω η είσοδος από πάνω προς τα κάτω και αν δεν χτύπησε πουθενά είναι ξεκάθαρο ότι η βολή ήταν ευθεία γραμμή με συν πλην ελάχιστα πάνω κάτω λόγω διαφοράς ύψους και θέσης!!
Και αν χτύπησε στην τσιμεντένια μπάλα του πεζόδρομου όπως λένε τα σημάδια της σφαίρας πάνω της θα ήταν εμφανής εμφανέστατα, η δικαιολογία τους και που προσπαθούν να την σκαπουλάρουν είναι ότι όλες οι τσιμεντένιες μπάλες εκεί είναι χιλιοχτυπημένες και άντε να βρεις τώρα ποια μπάλα είναι,
Το χτύπημα όμως και ο εξοστρακισμός μιας σφαίρας πάνω σε τσιμέντο αφήνει χαρακτηριστικά σημάδια και για να βρεθεί η σφαίρα τόσο ψηλά ώστε να σκοτώσει το παιδί, γιατί δεν χτυπήθηκε ούτε στο γόνατο, ούτε στο πόδι, έκανε βαθύ σημάδι και όπως με τα σύγχρονα εργαστήρια τους βρήκανε το φοβερό και τρομερό διοξείδιο του φωσφόρου στην σφαίρα μπορούν να βρουν και τα στοιχεία της σφαίρας πάνω στην τσιμεντένια μπάλα Και τώρα που λέμε αυτό , διοξείδιο του φωσφόρου και τσιμεντένια μπάλα πάμε στο επόμενο, στο δεύτερο πόρισμα:
"Το δεύτερο πόρισμα θα εκδοθεί από το Τμήμα Χημικών και Φυσικών Εξετάσεων των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο εξέτασε δείγματα υλικών που ελήφθησαν από διάφορα σημεία της οδού Τζαβέλλα για να συγκριθούν με τα ευρήματα πάνω στη βολίδα που βρέθηκε στο σώμα του 15χρονου. (1) Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε μία από τις τσιμεντένιες μπάλες βρέθηκε οικοδομικό υλικό -περιέχει διοξείδιο του φωσφόρου- το οποίο είναι ίδιο με αυτό που ανιχνεύθηκε στη σφαίρα."
(1) Τι φοβερή υπηρεσία!!! ε;; βρήκε σε τσιμεντένια μπάλα οικοδομικό υλικό!!!! βρε μπράβο
Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το οικοδομικό υλικό, γιατί ξέρω ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα και νομίζουν ότι είναι τα "κτίσματα" του Λιακόπουλου στον Άρη, σας δίνω εδώ τον ορισμό από Βικιπαίδεια

Οικοδομικά υλικά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οικοδομικά υλικά ονομάζονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην ανέγερση κτισμάτων. Τέτοια υλικά είναι τα παραδοσιακά, αυτά που χρησιμοποιούσε ο άνθρωπος μέχρι τον 19ο αιώνα όπως πέτρα, ξύλο, τούβλα, γυαλί αλλά και μια μεγάλη ποικιλία νεώτερων υλικών όπως τσιμέντο, χάλυβας, μονωτικά υλικά, αλουμίνιο και πολλά άλλα.


Κατάλογος υλικών

Ακολουθεί κατάλογος επιλεγμένων οικοδομικών υλικών

και όσο για το διοξείδιο του φωσφόρου που ανιχνεύτηκε στην σφαίρα η οποία βγαίνει από ένα όπλο μεταλλικής κατασκευής, γιατί πλαστικά είναι μόνο τα παιχνίδια, αυτά που κουβαλάνε οι μπάτσοι είναι αληθινά και μεταλλικά,( το μέταλλο είναι οικοδομικό υλικό) βγαίνει μετά από έντονη καύση και πυροδότηση πυριτίου η μπαρουτιού και κατά την έξοδο της από την κάννη χαρακώνεται και αποκτά αυτές τις ιδιαίτερες γραμμές που ταυτοποιούν την σφαίρα με το όπλο. Πάνω σε αυτές τις γραμμές μπορεί άνετα να βρεθεί το διοξείδιο, "διοξείδιο το [δioksíδio] Ο40 : (χημ,.) χημική ένωση ενός στοιχείου με δύο άτομα οξυγόνου: ~ του άνθρακα / του αζώτου / του θείου.",του φωσφόρου
Απο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ:
"Ο φωσφόρος χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία πυρείων (σπίρτων), στη μεταλλουργία για την παρασκευή φωσφορούχων ορειχάλκων, στη βιομηχανία χημικών προϊόντων για την παρασκευή πεντοξειδίου, πεντοχλωριδίου και τριχλωριδίου του φωσφόρου κυρίως ως μυοκτόνο αλλά και στη βιομηχανία χρωμάτων. Ο φώσφόρος ενώνεται άμεσα ή έμμεσα με μεγάλο αριθμό χημικών στοιχείων (με μέταλλα ή αμέταλλα)."
Και όσο και να το έψαξα δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται κάτι στην αναζήτηση διοξείδιο του φωσφόρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου