Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Αλιβέρι: Δεν άφησαν δέντρο για δέντρο στο <Μυλάκι!>




Οι φωτογραφίες είναι συνέχεια της Καταγγελίας - Ανακοίνωσης των Ενεργών Πολιτών Εύβοιας για την καταστρεπτική μανία κάποιων που στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας έκαναν μια πραγματικά βάρβαρη επιδρομή και κατέστρεψαν όποιο δενδράκι φύτεψαν εχθές εκατοντάδες πολίτες και παιδιά της περιοχής Αλιβερίου στην περιοχή "στάχτες" στο δημοτικό οικόπεδο που διεκδικεί η ΔΕΗ με "κάθε τρόπο" για να κάνει τη μονάδα λιθάνθρακα...
Περισσότερα στο evia-blog

4 σχόλια:

  1. τα δεντρακια να φυτευτουν στην θεση τους και οχι μεσα στο τσιμεντο!δεν εχουν καμια δουλεια να φυτευτουν σε αυτο στο σημειο!λαθος που τα φυτεψαν εκει και καλα κανανε που τα βγαλανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα δεντράκια δεν φυτευτήκαν στο τσιμέντο αλλά στο πλάι του δρόμου και προφανώς ενοχλήσαν τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, χωρίς λόγο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ενοχλησαν τον ιδιοκτητη αλλα τους κατοικους του χωριου!και εχουν δικιο!γιατι τοσα χρονια με 5 εργοστασια που τρωνε στα πνευμονια τους λογικο ειναι να θελουν να φυγουν απο εκει και να θελουν να γινει το επομενο εργοστασιο για να πιασουν 200 παιδια απο το αλιβερι και τα γυρω χωρια δουλεια μονιμη!ας μην κοροιδευομαστε αλλο..δεν υπαρχουν δουλειες και μας δινεται η ευκαιρια να μην εχουμε ανεργια ειδικα στο τοπο του αλιβεριου και εσεις ειστε αρνητικη!γιατι???τα δεντρακια να παμε να τα φυτεψουμε στην ακτη νηρεως που καηκε και χρειαζεται πρασινο!ετσι ειναι το σωστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή