Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Τρομοπάνελ

"...Όπως έλεγε και ο υπουργός προπαγάνδας των ναζι, Γκέμπελς «Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει». Μας εμφυτεύουν τις κρίσεις τους, αργά και μεθοδικά και λειτουργούν σαν μηχανές παραγωγής φόβου καθώς διαμορφώνουν μονίμως συνθήκες έκτακτης ανάγκης..."
"σέχτα επαναστατών"

Με την απόδραση του Παλαιοκώστα είδαμε ξανά στο τρομοκουτί, τα τρομοπάνελ να επιζητούν το αίμα. Είδαμε στο MEGΑ τρομοπάνελ και οχι μόνο, όλοι την φάρα, Πρεντεντέρη, Καψή, Οικονομέα,Τρέμη, να επιζητούν ανθρώπινο αίμα καθώς η "δημοσιογραφική" τους επίτευξη ήταν να κατηγορήσουν τους φύλακες γιατί δεν πυροβόλησαν είτε το ελικόπτερο είτε τους ιδίους δραπέτες, προκαλώντας έτσι μακελειό και χαρίζοντας σε αυτούς ,τους κατα φαντασία βρυκόλακες, την χαρά του λουτρού του αίματος. Ναι θέλανε αυτοί οι "δημοσιογράφοι" να χυθεί αίμα, όσο περισσότερο τόσο καλύτερο , να έχουνε να λένε..
Δεν τους έφτανε όμως αυτό, είχανε και την κατευθυντήρια γραμμή να επιμένουν πως τους δραπέτες πρέπει να τους πυροβολούν και να τους σκοτώνουν. Είμαι σίγουρος πως αυτή είναι η θέση τους για τις υπερκορεσμένες φυλακές. "Να τους βγάλουμε όλους δραπέτες και να τους πυροβολήσουμε έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός των φυλακισμένων " Είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η ανθρώπινη πλευρά τους.Και αυτοί καθοδηγούν και δημαγωγούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου