Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Γιαννάκη, άντε γ......σου, εσύ και η καρέκλα σου!!! Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μην λες!!


Μεγάλες κινητοποιήσεις προανήγγειλε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου το Προεδρείο της Συνομοσπονδίας είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης.

Ο κ. Παναγόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνάντηση απέβη άκαρπη, και έκανε λόγο για ανεύθυνες πολιτικές και μέτρα - ασπιρίνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής, φέρεται να είπε στους συνδικαλιστές: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο ρόλος σας είναι, να υποβάλλεται προτάσεις, στα πλαίσια του πραγματοποιήσιμου. Γνωρίζετε όμως, το βραχνά του δημόσιου χρέους». Η ΓΣΕΕ, μεταξύ άλλων ζητεί «πάγωμα» των απολύσεων, ενίσχυση των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων και μέτρα στήριξης ευαίσθητων κλάδων, όπως του τουρισμού.
Δηλαδή, βάλε ότι ο εργοδότης μου κόβει 2 μεροκάματα τον μήνα λόγω κρίσης , με πληρώνει μεταχρονολογημένα, καθυστερεί το ΙΚΑ, με καλεί και ο Παναγόπουλος,,,σε τι;;;; στο να χάσω και άλλο μεροκάματο;;;; Αφού βρε Γιαννάκη, όλο σλουρπ μου είσαι με τους από πάνω σου, εδώ δεν έκανες τίποτα όταν τα πράγματα ήταν καλά και κάποιοι βγάζαν λεφτά με την σέσουλα, όταν ο εργατης πλήρωσε το νεράκι απο 50 δρχ σε 0,50ευρώ και μην πω και πόσα άλλα, η μήπως ξέχασες τις συμφωνίες σου, όταν κατέβαζες το κόσμο στους δρόμους για να "κερδίσει" το περίφημο 3% που έδινα οι βιομήχανοι.
Βρε Γιαννάκη, άντε γ......σου, εσύ και η καρέκλα σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου