Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Καραμανλής - Gladiator

Πάμε στοίχημα, για τον νέο αρχηγό στη ΝΔ

75 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Σε απεργίας πείνας ο Κούρδος πρόσφυγας, Χαϊντέρ Μποζκούρτ

Ο Χαϊντέρ, που η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη ιδιαιτέρως επιβαρυμένη από τη φυλάκιση, τα βασανιστήρια, τον αυτοπυρπολισμό, αλλά και τις παρατεταμένες απεργίας πείνας στην Τουρκία, έχει ξεκινήσει από τις 13 Απρίλη απεργία πείνας μέχρι θανάτου.
Ο Χαιντέρ έχει ήδη λάβει 2 αρνητικές απαντήσεις στις αιτήσεις του για πολιτικό άσυλο και είναι σε αναμονή της τρίτης. Οι ελληνικές αρχές δε δέχονται το πόρισμα του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων (ΙΚΑΘΒ), το οποίο επιβεβαιώνει το γεγονός ότι έχει βασανιστεί και δε θεωρούν ότι συντρέχει κίνδυνος για τη ζωή του από ενδεχόμενη απέλασή του στηνΤουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ελληνικό κράτος αρνείται να χορηγήσει πολιτικό άσυλο σε Κούρδο πρόσφυγα από το 2000.
περισσότερα στο tvxs

Σε απεργία πείνας βρίσκεται από χθες ο Θεοδόσης Γαλεράκης,

Σε απεργία πείνας βρίσκεται από χθες ο Θεοδόσης Γαλεράκης, συνεχίζοντας τον αγώνα του για να δικαιωθεί μετά την άδικη απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, να μην του δώσει χάρη ώστε να μπορέσει να διοριστεί ως μόνιμος στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

Ο Θεοδόσης Γαλεράκης που για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζει τον αγώνα του παραμένοντας έξω από το Δημαρχείο, έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τους συναδέλφους του, οι οποίοι πλέον θεώρησαν πως για να πιέσουν και οι ίδιοι την κατάσταση πρέπει να προχωρήσουν σε δραστικές κινητοποιήσεις.
Μάλιστα, με σκοπό τη στήριξη του ιδίου και της οικογένειάς του, οι συνάδελφοί του έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν ένα χρηματικό ποσό που θα δώσει μια προσωρινή λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Ο κ. Μανώλης Γωνιωτάκης που συμμετείχε τότε στην απεργία πείνας, τόνισε πως "όλοι οι συνάδελφοι τον στηρίζουμε απόλυτα. Είναι άδικη η απόφαση. Δεν μπορούμε στην Ελλάδα που ζούμε, κάποιοι να τρώνε τόσα λεφτά, να καταχράζονται τη χώρα και να μένουν ατιμώρητοι και ο Θεοδόσης για ένα ατόπημα που έκανε το 1973 στα 17 του, να μην μπορεί να πιάσει δουλειά στα σκουπίδια. Θα θέλαμε τουλάχιστον αυτή τη φορά οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου να κάνουν κάτι σωστό και να βοηθήσουν αυτόν τον άνθρωπο."
Περισσότερα στο goodnet

Τα συμπτώματα της γρίπης των χοίρων!!

xi!xi!xi!
Γρήγορη και η εξάπλωση του!!


Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Όχι πολύ κινητό παιδιά εκτός αν θέλετε ποπ κορν!

Λίγο πατριωτισμός δεν βλάπτει!!

ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 500 ΚΑΙ 332 π..Χ.

Πυθαγόρας 500 π.Χ. ετών 80 στην εξορία από πείνα
Μιλτιάδης 489 π.Χ. ετών 65 στη φυλακή
Αριστείδης 468 π.Χ. ετών 72 στην εξορία από πείνα
Θεμιστοκλής 461 π.Χ. ετών 66 στην εξορία
Αισχύλος 456 π.Χ. ετών 69 στην εξορία
Περικλής 429 π.Χ. ετών 66 παραιτήθηκε λόγω κατηγορίας
Φειδίας 429 π.Χ. ετών 66 στη φυλακή
Αναξαγόρας 428 π.Χ. ετών 72 στην εξορία
Ηρόδοτος 429 π.Χ. ετών 59 στην εξορία
Ικτίνος 420 π.Χ. ετών . στην εξορία
Σοφοκλής 406 π.Χ. ετών 90 στην εξορία από πείνα
Ευριπίδης 406 π.Χ. ετών 74 στην εξορία
Αλκιβιάδης 404 π.Χ. ετών 48 στην εξορία
Σωκράτης 399 π.Χ. ετών 71 ήπιε το κώνειο
Θουκυδίδης 396 π.Χ. ετών 64 στην εξορία
Αριστοφάνης 385 π.Χ. ετών 61 στην εξορία από πείνα
Πλάτων 347 π.Χ. ετών 80 στην εξορία
Ισοκράτης 338 π.Χ. ετών 99 στην εξορία
Δημοσθένης 322 π.Χ.. ετών 62 ήπιε δηλητήριο

Αιτία θανάτου το γνωστό σπόρ των Ελλήνων: φθόνος, αχαριστία, διχόνοια.
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της...
Τι να πούμε και για Κολοκοτρώνη, Παπαφλέσσα και τόσους άλλους!!

Στην 73 η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Τενέζος..


Ακόμα και η ΕΕ εγκαλεί την ελληνική πολιτεία να σταματήσει την προστασία των χαλυβουργιών και επιφυλάσσεται δικαιώματος προσφυγής κατά της Ελλάδος.

Τό Πάσχα πέρασε, καί ένας σύγχρονος θάνατος,μιά εν ψυχρώ εκτέλεση πού έρχεται,εξελίσεται στήν Αθήνα τού 2009.Απίστευτη Ανθρωποθυσία εξελίσεται μπροστά στά μάτια όλων μας, στό κέντρο της Αθήνας. Ανθρωποθυσία στό βωμό των καρτέλ,συμμοριών των οικονομικά ισχυρών που ληστεύουν τη χώρα μας.Ο ορισμός της απόλυτης φρίκης , βαρβαρότητας καί ντροπής.ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, αντίθετα μέ τίς προβλέψεις τους ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Είμαστε εδω, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΩΣ,ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ !

Επισκευθείτε το blog : http://www.tenezos.blogspot.com/

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ/ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Η εγκληματικότητα πλέον σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ. Η κατάσταση έχει ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και η αστυνομία αδυνατεί να περιορίσει τη δράση των κακοποιών. Τα στατιστικά στοιχεία, αποκαλύπτουν, ότι ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια, δεν είχε παρουσιασθεί τέτοια αύξηση του εγκλήματος.
Τραγική είναι η κατάσταση όσον αφορά τις ληστείες. Το πρώτο 2μηνο του 2007 είχαν σημειωθεί 410, το αντίστοιχο διάστημα της χρονιάς που διανύουμε έφτασαν τις 770, μια αύξηση δηλαδή της τάξεως του 88%.
Ανάλογη εικόνα και στις κλοπές. Το πρώτο 2μηνο του 2007 έγιναν 8.650, το πρωτο 2μηνο 2009 12.817, σημειώνοντας αύξηση 48%.
Η αστυνομία, στην αντιμετώπιση των κακοποιών, σηκώνει τα χέρια ψηλά και επικαλείται ελλείψεις στη δύναμη των αστυνομικών τμημάτων.

Φυσικό είναι αφού όλοι τους το έχουν ρίξει στις ληστείες...

Αστυνομικός έπαιρνε άδεια από την υπηρεσία του και έκλεβε τράπεζες,
Ο αστυνομικός συνελήφθη μαζί με τέσσερις ακόμη συνεργούς του οι οποίοι είναι όλοι Έλληνες
Όπως έγινε γνωστό, εκτός από την τελευταία ληστεία στο Π. Φάληρο, είχαν διαπράξει άλλες 25 ένοπλες ληστείες, από τις οποίες άρπαξαν 370.815 ευρώ
'Ενας άλλος αστυνομικός έκλεψε τα καινούρια λάστιχα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου... Όχι, δεν φταίει η κρίση κια για αυτό, είναι παλιά η μαστίχα!!

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Γράμμα από έναν αυτόχειρα!!

Το πείραμα πέτυχε
Το mind control in Greece είναι γεγονός
Όλα γύρω μας είναι μπουρδέλο,όλα καταρρέουν και διαλύονται και όλοι
βρισκόμαστε καθισμένοι στους καναπέδες να αυνανιζόμαστε, με τα τηλεκοντρόλ, τα τηλεπαιχνίδια, τα playstation, να παρακολουθούμε "τσόντες" και να γεμίζουμε τις ορέξεις μας για κατανάλωση.
Γινόμαστε αμαθείς, επικίνδυνοι ημιμαθής, εύκολα καθοδηγούμενοι και ακόμα πιο εύκολα αποπροσανατολιζώμενοι.
Το δίλημμα είναι: το να μην αντισταθούμε, οργανωθούμε, αντιδράσουμε, ποιους ωφελεί;;
Αλλά και το να αντισταθούμε, οργανωθούμε, αντιδράσουμε πάλι ποιους ωφελεί;;
Είμαστε μπερδεμένοι και αγχωμένοι μέσα σε αυτήν την απλή ερώτηση,
που περιμένει μια απλή απάντηση.
Αν απαντήσουμε ότι εμείς οι ίδιοι ωφελούμαστε δεν είναι εγωιστικό;
Δεν αφορά το κοινωνικό σύνολο, μόνο την πάρτη μας και ποια είναι η συμμετοχή μας στην ανθρώπινη αλληλεγγύη;;, σκέφτονται και οι άλλοι το ίδιο;;, η απλά μας εκμεταλέυονται για τις δικές τους ορέξεις;;,
Αν παραδειγματιστώ, από το εργατικό σωματείο της δουλειάς, την ΓΣΕΕ, τους εργατοπατέρες, τους πολιτικούς, κλπ κλπ.
Μας διδάσκουν να κοιτάμε την δουλειά μας την πάρτη μας και την οικολογία τελευταία, τίποτα άλλο!
Λοιπόν κουράστηκα, θα δω τον καιρό με την Πετρούλα και θα παίξω το counter strike στο playstation γιατί μου το υπόδειξαν να το παίξω.
Αυτά θα τα σκεφτώ αύριο, αλλά γιατί να σκεφτώ αυτά και όχι το πως θα αποκτήσω την 3D web camera που δεν μου χρειάζεται αλλά μου υπόδειξαν να την πάρω;;
Εγώ θα σώσω τον κόσμο, να πάει να γαμηθεί, να σωθεί μόνος του...
Τώρα τι θέλουν και αυτοί οι Ινδοί και έρχονται εδώ μετανάστες και με αγχώνουν;
Δεν θέλω άγχος, θέλω να μείνω μόνος μου με την TV μου, στο χρυσό κλουβί μου...

Αυτόχειρας κοινωνικής συνείδησης
Και μέσα σε όλα να και τα πρόστιμα της ευρωπαϊκής ένωσης για τις χωματερές.
38.000 ευρώ την μέρα για κάθε χωματερή και μιλάμε για εκατοντάδες , θα πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης αυτής της χώρας, ο άνεργος, ο πολύτεκνος, ο συνταξιούχος, ο απολυμένος, ο μεροκαματιάρης, ο ταλαίπωρος, γιατί μερικά λαμόγια τα έχουν όλα γραμμένα στα παλιά τους υποδήματα και καταχράστηκαν τα λεφτά , κορόιδεψαν το κόσμο και την βγάλανε καθαρή με τις κρατικές και κυβερνητικές τους πλάτες.
Ναι κύριοι υπάρχει μελετημένο σχέδιο καταστροφής αυτής της χώρα όπως είναι, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.
Θέλουμε να κερδίσουμε και την γιουροβίζιον, ε αφού λεφτά για πέταμα έχουμε πολλά εεεεεεε!!

Στην ομηρία ολη η χώρα απο το καρτέλ του γάλακτος!!


Η Vivardia μείωσε την τιμή του γάλακτος και εμείς πρέπει να τα πανηγυρίσουμε;;

Βγήκε ο πρόεδρος της κυρ Βγενόπουλος και δήλωσε
"με τα μέτρα αυτά το Κράτος έκανε το καθήκον του και είναι σειρά μας να ανταποκριθούμε κι εμείς (οι μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες δηλαδή) στο καθήκον μας, ως υπόδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας."

Με έκανε να νιώσω εντελώς μαλάκας, δηλαδή τόσο καιρό πληρώναμε το γάλα 1.30 με 1.50 ευρώ γιατί το κράταγε κόντρα ως σημείο πίεσης ο Βγενόπουλος για την κυβέρνηση;;
Δηλαδή ήμασταν όμηροι τόσο καιρό στα αιτήματα της Vivardia;;
Αν αυτό δεν θεωρείται τρομοκρατία, τι θεωρείται;;

Αμέρο, το νόμισμα της βορειοαμερικάνικης συμμαχίας.



Η κρίση δεν ήρθε ουρανοκατέβατη, κάποια μυαλά ανθρώπινα σε αυτόν τον πλανήτη την δημιούργησαν, ήταν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Το χρέος της Αμερικής τεράστιο, το δολάριο υποτιμημένο, εδώ και χρόνια οργανώνεται η βορειοαμερικάνικη συνεργασία, Αμερική Καναδάς και Μεξικό, ενωμένα κράτη, ακριβώς όπως και η ευρωπαϊκή ένωση και η ασιατική ένωση.
Η συμμαχία αυτή υφίσταται ήδη σε εμπορικές συνεργασίες μεταξύ των κρατών, αυτό που πρέπει να δεχτούν κι να ολοκληρωθεί είναι και ένα ενιαίο νόμισμα, όπως εδώ το ευρώ, το αμέρο.
Οι διαπραγματεύσεις και τα κλεισίματα συμφωνιών είναι στην τελική ευθεία, αυτό που χρειάζεται είναι να πειστεί και ο κόσμος, να το θελήσει, Θυμάστε τις αντιδράσεις για το ευρώ και να καθαριστούν, τα χρέη της Αμερικής και όλες οι "νάρκες" από τον δρόμο, έτσι ώστε η χώρα να περάσει στο επόμενο στάδιο της αλλαγής, χωρίς σημαντικές απώλειες και χωρίς οι κερατάδες που ελέγχουν το χρήμα να χάσουν την δύναμη τους από την ολοκληρωτική καταστροφή και εξαφάνιση του δολαρίου.

Η κρίση ήδη χτυπάει την Ελλάδα, χιλιάδες Έλληνες στα πρόθυρα κατάθλιψης!!

Στην περίπτωση της λησταρχίνας με τα κόκκινα όλο χαχαχούχα ακούγαμε από τα κανάλια, αν ήταν βέβαια κάποιος άντρας και με κουκούλα, θα τον είχαν ρίξει στην πυρά. Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι και οι γυναίκες, οι πιο μανιακοί καταναλωτές, βγήκαν στην ληστεία! Είμαστε καταναλωτική κοινωνία, έτσι μεγαλώσαμε , έτσι μάθαμε, πως θα ζήσουμε τώρα που δεν μπορούμε να καταναλώσουμε, που δεν μπορούμε να αγοράσουμε, ότι σκουπίδι (gadget)μας πλασάρουν.

Όσο για την αυτοκινητοβιομηχανία και κυρίως της Αμερικής , αυτή βρισκόταν ήδη σε κρίση, εδώ και χρόνια, με τα τεράστια στοκ της, τους στόλους της από πλοία- αποθήκες των υπεράριθμων απούλητων αυτοκινήτων τους. Η απληστία τους οδήγησε στη βύθιση τους και δυστυχώς την πληρώνουν οι εγκλωβισμένοι εργάτες στα "μηχανοστάσια". Η αγορά για αυτοκίνητα δυτικής προέλευσης και κυρίως Αμερικής συρρικνώθηκε εδώ και πολύ καιρό και σε αυτό συντέλεσε και η επιθετική εξωτερική των προέδρων της. Ο Δυτικό κόσμος βρίσκεται πλέον σε πόλεμο με τον ανατολικό. Οι αγορές προς ανατολάς κλείσανε, προς Νότο κυριαρχούν οι πετρελαιοπαραγωγικές εταιρείες , με κανένα ενδιαφέρον για την ανάπτυξη αυτών των χωρών καθώς αυτό δεν θα συμβαδίζει με την κερδοφορία τους. Προς βορρά και δυτικά υπάρχει υπερπροσφορά και υπερκορεσμός, δεν μπορούν να δεχτούν τόσα αυτοκίνητα, οι μισθοί που προσφέρουν δεν το σηκώνουν.

Το πρόγραμμα της ΝΔ για τον τουρισμό!!

Έρχεται και η ώρα την ανόρθωσης για την παγκόσμια οικονομία
Σιγά σιγά, δεν ήμαστε σίγουροι ότι τελείωσε το ξεκαθάρισμα.Η κρίση ήταν αναγκαία, είναι και θα είναι στην αγορά, σε κάθε αγορά, όπως τα υπόγεια ρεύματα στις λίμνες που βοηθάνε στον αυτοκαθαρισμό τους. Σίγουρα κάποιοι την πληρώνουν, ε!!, δεν ζούμε και σε κοινωνία αγγέλων,σωστά;;
Το θέμα είναι ότι με την θεωρία του ντόμινο, το δικό μας πιόνι τώρα το καλοκαίρι θα χτυπηθεί και θα πέσει.
Θα θυμηθώ την δήλωση από έναν υπουργό της κυβέρνησης , όταν είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα ο Μπους ο πρεσβύτερος και είχε πει ότι τέτοιους τουρίστες και τουρισμό θέλουμε καθώς ο ένας (Μπους) αφήνει όσα αφήνουν χίλιοι άλλοι απλοί τουρίστες. Το ζήτημα όμως είναι ότι ο "ένας" αφήνει στον "ένα", ενώ οι χίλιοι αφήνουν σε χίλιους.

Αυτή ήταν η στρατηγική της ΝΔ από τότε, για τους χιλιάδες απασχολούμενους με τον τουρισμό.
Όλοι για έναν και κανένας για τους υπόλοιπους!!

Έρχεται το καλοκαίρι και ο τουρισμός σκύβει μέσα στην κρίση να πιάσει το σαπούνι που του έπεσε. Δυστυχώς θα πονέσει πολύ!!



Είναι γνωστό σε όλους , όλοι το ξέρουν αλλά κανείς δεν το συζητά, όλοι στρουθοκαμηλίζουν, μπροστά σε αυτό που έρχεται, στο χωρίο μου λένε πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!
Η στάση του κράτους είναι παρόμοια με την στάση που είχε την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών, δηλαδή καμία προετοιμασία, λειτουργεί με το βλέποντας και κάνοντας, αντιμετωπίζει μόνο τις συνέπειες και είναι έτοιμο μόνο για να δεχτεί τον ρόλο του μετέπειτα σωτήρα για καθαρά λόγους ψηφοθηρικούς.
Στην κυβέρνηση περιμένουν να περάσει αυτή η οικονομική λαίλαπα του καλοκαιριού και να μετρήσουν τις απώλειες και τη δύναμη του αφοπλισμού, της μνήμης και της συνειδητής λογικής, μέσα από την εφαρμογή της "τριχίλιαρης εξαγοράς".
Μέσα σε όλα τα καλά είναι και η απαγόρευση του τσιγάρου από την 1η Ιουλίου σε όλους τους δημόσιους χώρους, στις ταβέρνες, στα εστιατόρια, στα καφέ ,στα μπαρ. Ένα μέτρο που σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες όπως στην Ιρλανδία την Γερμανία και την Αγγλία επέφερε πτώση στα έσοδα του κράτους από το ΕΦΚ καθώς και πτώση του τζίρου ως και 30 % στα μπαρ και στα εστιατόρια.

Τα κλασικά και εικονογραφημένα σκάνδαλα γύρισαν μαζί με τους εκδρομείς Ziemens- Βατοπαίδι, Παυλίδης και λοιπά, μόνο τον Ζαχόπουλο αφήσανε από την απέξ

Βέβαια κανείς δεν παίρνει τις ευθύνες του κανείς δεν τιμωρείται.. μα καλά, υπάρχει κάποιος σε αυτή την χώρα που να πιστεύει αληθινά οτι υπάρχει η θα υπάρξει δικαιοσύνη και ότι θα βρεθούν οι ένοχοι και θα τιμωρηθούν για όλα αυτά τα σκάνδαλα;; Δεν το νομίζω.. Δουλεία να έχουν τα τηλεκοκκόρια στα τηλεοπτικά πανέρια.
Η εκλογολογία πάει και έρχεται τώρα τελευταία, μα καλά δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό το παραμύθι, με αυτήν την τσίχλα, το μόνο που κάνουν είναι κακό στην οικονομία καθώς η σκέψη επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας για την κυβέρνηση της χώρας επιβραδύνει όποιες επενδυτικές δραστηριότητες, που σημαίνει χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης;;; Μόνο βαλτοί μπορούν να το κάνουν αυτό η πάρα πολύ επικίνδυνα ηλίθιοι!!

Τέρμα το διάλειμμα και τα κεφάλια μέσα, μέσα στην καθημερινή θολούρα, στον βούρκο της αναζήτησης, των ερωτήσεων, των διστακτικών απαντήσεων και της γε

Πέρασε ο καιρός και άφησε σημάδια, πάνω στις ανοιγμένες μας πληγές έριξε αλάτι και το όμορφο πρόσωπο της αγνότητας κάλυψε με καυτό λάδι.
Μια πικρή γεύση μας άφησε, η αλήθεια πάντα πικρίζει όταν ακούγεται, η ιστορία του νεαρού που σκότωσε και αυτοκτόνησε στη σχολή του ΟΑΕΔ. Μια πικρή αλήθεια για τα παιδιά ενός κατωτέρου θεού, για τους ανθρώπους ενός κατώτερου θεού, για μια κοινωνία που χωρίζεται σε ευγενείς και υπηκόους, σε αφεντικά και δούλους, θύματα και θύτες, στους μεν και τους δε. Σε αυτό τον χορό δεν μπήκαμε από μόνοι μας , μας χώσαν και εμείς τον χορεύουμε, χωρίς να ξέρουμε ούτε καν τα βήματα, απλά κάνουμε ότι μας λένε.
Στην πραγματικότητα τους μπήκαν και οι μπάτσοι , φορτσάτοι, δίνοντας ηχηρό παρόν με το τραυματισμό νεαρών στα Εξάρχεια, μετά από επίθεση που δέχτηκαν, εφαρμόζοντας στην πρακτική όλη τη θεωρία της σχολής τους, βαρώντας στο ψαχνό ότι κινείται.
Βέβαια τα κρούσματα ξυλοδαρμού, κακοποίησης και εξευτελιστικής μεταχείρισης ανηλίκων από αστυνομικούς δεν είναι νέο φαινόμενο. Η αστυνομική βία δεν κάνει διακρίσεις: όργανα της τάξης δεν διστάζουν να σηκώνουν χέρι, να εξυβρίζουν, να προσβάλλουν, να κακομεταχειρίζονται ακόμα και ανήλικα παιδιά!

Πολλές φορές προβαίνουν στις πράξεις αυτές χωρίς κανέναν προφανή λόγο και αφού πρώτα φορέσουν στα θύματά τους χειροπέδες!

Άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση, με έντονα ψυχολογικά προβλήματα και βίαιη συμπεριφορά, δειλοί να υπηρετήσουν στις ειδικές μονάδες του στρατού αν και πολλούς από αυτούς λόγω της διαταραγμένης ψυχικής τους κατάστασης δεν τους παίρνουν, μπούληδες, ανύπαρκτου IQ, αποτελούν την ραχοκοκαλιά των ΜΑΤ.


Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Πεδίου του Άρεως, το πάρκο ορόσημο της οικολογικής συνείδησης του δημάρχου Αθηνών Νικήτα Κακλαμάνη


Η αλλιώς δείξε μου το πάρκο σου να σου πω τι σόι δή
μαρχος είσαι...

Σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατρέψει
το μεγαλύτερο πάρκο των Αθηνών, ο γνωστός σε όλους ως και Ομέρ Πριόνης η Νικήτας ο Δενδροφάγος , πασίγνωστος για την αγάπη του προς την φύση, δήμαρχος της πόλης.
Σαν πρώτη εικόνα η βιτρίνα φαντάζει καθαρή κα
ι όμορφη, συνεχίζοντας όμως στο εσωτερικό, σε ένα χώρο συνεύρεσης των κατοίκων της πόλης και ανέμελου παιχνιδιού των παιδιών, θα βρεθείτε μπροστά σε μια χωματερή στο κέντρο της πόλης.



Τόσο το ενδιαφέρον του, που δεν τον ενοχλεί ούτε και αν φαίνονται από τον δρόμο και ούτε αν έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες εστίες για πυρκαγιά



Αυτό όμως που τους ενόχλησε πολύ, ήταν το ιστορικό θεατράκι, ένας χώρος που φιλοξένησε εκατοντάδες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις και προβολές ταινιών, χαρίζοντας στους κατοίκους της Αθηνάς μια δροσερή έξοδο για το καλοκαίρι.



Αυτό φρόντιζαν να το ξηλώσουν και φρόντισαν επίσης να αφήσουν γυμνά τα ηλεκτρικά καλώδια στο χώρο που παίζουν καθημερινά δεκάδες μικρά παιδιά






Το ΑΙΣΧΟΣ που του αξίζει, πέφτει πολύ λιγο

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Δύο φαινόμενα που αξίζουν σοβαρή μελέτη!



Η διαστροφή ορισμένων μπάτσων, σε όποια χώρα και αν ζούνε, είναι ακριβώς η ίδια. Είδατε αυτές τις φοβερές εικόνες στη Σλοβακία; Τους αστυνομικούς που έβαζαν ανήλικα παιδιά να δέρνει το ένα το άλλο; Δεν σας θύμισαν εκείνον τον διαβόητο αρχιφύλακα του Α.Τ. Ομόνοιας, που έβαζε δύο αλλοδαπούς να δέρνει ο ένας τον άλλον;
Ταυτόχρονα με τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, δολοφονίες αθώων πολιτών παρουσιάστηκαν και σε άλλες χώρες π.χ. η εν ψυχρώ δολοφονία στο μετρό στην Αμερική.
Σήμερα ενας νεός πυροβόλησε συμμαθητές του και αυτοπυροβολήθηκε στον Ρέντη, θυμίζοντας μας την Γερμανία και την Αμερική.
Δυο φαινόμενα παγκόσμια, ομοιότυπα που αξίζουν σοβαρή μελέτη, γιατί εξαπλώνονται και αυξάνονται σαν τον καρκίνο στην κοινωνία μας

Σπουδαστής σχολής ΟΑΕΔ πυροβόλησε συμμαθητές του και αυτοπυροβολήθηκε στον Ρέντη

Πόσο επικίνδυνη τελικά μπορεί να γίνει η μόδα, η αντιγραφή, η αδιαφορία, σε συνδυασμό με την απόγνωση και ένα όπλο! Γιατι;;;

Σήμερα το βράδυ αλληλεγγύη στον Θόδωρο!!

Στην 56η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού,10 μέρες προ τού Πάσχα μας, θυσία καί ντροπή για τόν πολιτισμό αυτής τής χώρας

Σήμερα το βράδυ στις 8 μαζί με τον Θόδωρα θα πιούμε μπύρα θα ακούσουμε τραγούδια θα παίξουμε κιθάρα θα αγκαλιαστούμε γιατί δεν πάμε σε κηδεία πάμε σε ένα ήρωα.
αυτό δεν είναι το μήνυμα του Πασχα??
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΎΛΕΓΓΥΗ??

Μπάτσοι με κουκούλες, δολοφόνοι!! Παντού τα ίδια κόπρανα!!


Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει τον 47χρονο εφημεριδοπώλη Ιαν Τόμλινσον να δέχεται απρόκλητη επίθεση από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον της Συνόδου του G20 την 1η Απριλίου, λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει και χάσει τη ζωή του από καρδιακή προσβολή.



Το βίντεο που δώθηκε στη δημοσιότητα διαψεύδει την επίσημη αναφορά της αστυνομίας, η οποία διατεινόταν ότι ο Τόμλινσον δεν είχε καμία επαφή με τους αστυνομικούς προτού υποστεί καρδιακή προσβολή.



Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε διάσπαρτες επιθέσεις κουκουλοφόρων. Σε αστυνομικά τμήματα, τράπεζες, επιχειρήσεις, πολιτικά γραφεία. Στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά συντονισμού. Οι δράστες αξιοποιούν, για το σκοπό αυτό, σύγχρονες τεχνολογίες ( blogs και SMS ). Χρησιμοποιούν διάφορα μέσα (κουκούλες ή κράνη) για να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Συνδέονται, πολλές φορές, με κοινούς εγκληματίες. Αποδεικνύεται -προκύπτει αυτό και από τις συλλήψεις- ότι οι εξτρεμιστικές δράσεις και το κοινό έγκλημα αποτελούν «συγκοινωνούντα δοχεία». Οι πολίτες απαιτούν να μπει φραγμός στη βία και την παρανομία. Και αυτό να ισχύει παντού: Από τους δρόμους των πόλεων έως το σχολείο και το Πανεπιστήμιο. Από τους χώρους της επαγγελματικής, επιχειρηματικής δραστηριότητας έως την κάθε λογής περιουσία των συμπολιτών μας.

Θύματα της βίας είναι όλοι οι πολίτες. Πιο απροστάτευτοι είναι οι οικονομικά ασθενέστεροι. Χάνουν τη δουλειά τους. Πλήττονται οι περιουσίες τους. Πληρώνουν φόρους για να αποκαθίστανται ζημιές κοινωνικών αγαθών.

Κωστας Καραμανλης,8/4/2009

Κωστα Καραμανλη,πες μας,σε ποια blogs γινεται ο συντονισμος των οργανωμενων επιθεσεων των κουκουλοφορων,για να μαθουμε κι'εμεις...
Εχεις δει καποια συγκεριμενα Blogs στα οποιο να γινονται συντονισμοι επιθεσεων;;;
Εχεις βρει καποιο site στο οποιο να λενε σημερα θα χτυπησουμε εδω και αυριο θα χτυπησουμε εκει;;;;

Ψευδεστε ασυστολα,με μονο στοχο και σκοπο,να εφαρμοσετε και στην Ελλαδα τους ηδη προσυμφωνημενους τρομονομους που εχουν υπογραψει οι κυβερνησεις μας,τοσο σε Ευρωπαϊκο...οσο και σε διεθνες επιπεδο...

Οσο για την προπαγανδα που κανετε εναντιων των Blogs και των bloggers...να ξερετε πως θα μας βρισκετε συνεχως απεναντι σας,καθως η Ελευθερια της Γνωμης και της αποψης,οπως επισης και της ανταλλαγης ιδεων,ειναι κατοχυρωμενα δικαιωματα ολων,ακομη και αν εσεις προσπαθείτε με καθε τροπο να τα καταπνιξετε,ειτε με τους κλασσικους μηχανισμους προπαγανδας,ειτε απο το ιδιο το βημα της Βουλης.

http://prezatv.blogspot.com/2009/04/blogs_08.html

Μεγάλη ψηφοφορία!! Μαλάκες Έλληνες!!

"Με αφορμή τον διαγωνισμό του Σκαι για τους 100 πιο σπουδαίους Έλληνες, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε έναν αντίστοιχο διαγωνισμό, ο οποίος όμως θα αφορά τους 100 πιο Μαλάκες Έλληνες της Ιστορίας μας, αριθμός ο οποίος θα μπορούσε σίγουρα να είναι αρκετά μεγαλύτερος, ωστόσο περιοριστήκαμε στους 100 για ευνόητους λόγους!"

Η ψηφοφορία για τον ποιο μαλάκα από τους μαλάκες, στο

Η νέα MONOPOLY από το υπ. εσωτερικών!!


Βουλευτικό θράσος.ΟΙ ΝΕΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!



Τύψεις φαίνεται ότι διακατείχαν μέχρι πρότινος πολλούς βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου επειδή τα ακριβά δίλιτρα αυτοκίνητά τους ρύπαιναν την ατμόσφαιρα. Μαζεύτηκαν λοιπόν μια νύχτα στην βουλή και ψήφισαν ένα νόμο που τους επιτρέπει να αντικαθιστούν τα αυτοκίνητά τους και με υβριδικά οχήματα ανεξαρτήτως κυβικών και μάρκας. Και φυσικά άδραξαν την ευκαιρία… Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Ομπάμα εναντίων Χίλαρυ!!

Ένα παιχνιδάκι να περάσει η ωρα!!

ΜΑΤ και Δήμος ξήλωσαν τις σκηνές των εργαζομένων του Λαναρά



Το βράδυ της Παρασκευής, φορτηγό του Δήμου Αθηναίων και δυνάμεις των ΜΑΤ, παρουσία εισαγγελέα, ξήλωσαν τα αντίσκηνα που έχουν στηθεί εδώ και 8 ημέρες στο Σύνταγμα από εργαζόμενους της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας.
Η μικρή ομάδα ασφαλείας που είχε μείνει στο σημείο, καθώς οι περισσότεροι εργαζόμενοι απουσίαζαν, δεν κατάφερε να αντιδράσει.
Η
Ντίνα Ταχταλίδου, εργαζόμενη και διαδηλώτρια, εξιστορεί στο tvxs.gr το περιστατικό και εξηγεί τους λόγους οι οποίοι οδήγησαν εκείνη και τους συναδέλφους της να κατασκηνώσουν στην πλατεία Συντάγματος.

54 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΣ.7-4-2009


Δώδεκα μέρες πρίν από τό Πάσχα, ένας Έλληνας Πολίτης πού εδώ καί δύο σχεδόν μήνες καταγγέλει τή σαπίλα πού τρώει τά σωθικά της Ελλάδας,αφήνεται να πεθαίνει σαν σκυλί στό κέντρο της Αθήνας.Θυσία στό λάκο των λεόντων των μεγάλων συμφερόντων.Ντροπή για τόν πολιτισμό αυτής της χώρας.Ας ετοιμαστούμε να γιορτάσουμε με ήσυχες τίς συνειδήσεις μας τη μεγάλη γιορτή...πολιτικοί και λαός.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Jesus camp!! Ο φομενταλισμός του χριστιανισμού στην Αμερική!

Ένα σοκαριστικό ντοκιμαντέρ για τις παιδικές κατασκηνώσεις μικρών ευαγγελιστών και τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας τους στην Αμερική .
Μια αρκετά μεγάλη ομάδα αθώων πιτσιρικάδων, 5 έως 10 χρονών, έρμαια στα χέρια της BeckyFisher, καθοδηγούνται και υφίστανται πλύση εγκεφάλου για το πως θα γίνουν ο στρατός του Ιησού έτοιμοι να πεθάνουν γι΄αυτόν, όπως ακριβώς και οι "εχθροί" τους οι μωαμεθανοί.



Το 72% των παιδιών αυτών δεν πηγαίνουν στο "μιαρό" σχολείο παρά διδάσκονται όσα χρειάζεται να ξέρουν από τους γονείς τους στο σπίτι, όπως π.χ. ότι η Επιστήμη δεν μας μαθαίνει τίποτα και πως δεν υπάρχει Global Warming.
Το 25% του πληθυσμού της Αμερικής είναι ευαγγελιστές, μεγαλωμένοι με τον ίδιο τρόπο, πολλοί από αυτούς σε ανώτατες διοικητικές θέσεις που φτάνουν μέχρι το ανώτατο δικαστήριο της Αμερικής και τον λευκό οίκο.



Δείτε πως γονείς, για την ματαιοδοξία τους και την επιθυμία για αίμα, "διασκεδάζουν" τα παιδιά φορτώνοντας τα ενοχές , φοβίες, κοινωνικό ρατσισμό, απομόνωση, μίσος και θέληση για τον θάνατο.
Στην ταινία βλέπουμε αυτά τα παιδιά να προσεύχονται για τον καλό χριστιανό Bush κάτω από ένα χάρτινο είδωλό του, και να φωνάζουν ενάντια στις εκτρώσεις ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζονται για "ιερό πόλεμο".

Έξυπνα η Becky Fisher δηλώνει προς το τέλος της ταινίας πως αυτά που μαθαίνει ένα παιδί στις ηλικίες 5-10 μένουν χαραγμένα μέσα του για όλη του τη ζωή...
To Ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στην ΕΤ1 στις 03/01/2008 στην Θεματική Βραδιά με τίτλο «Εις το όνομα του Θεού – Αιρέσεις»


2.500 Χρόνια Ελληνικού πολιτισμού!!


53 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΗ;6-4-2009

Μέ τη συμπλήρωση 53 ημερών Απεργίας Πείνας από τον Θεόδωρο Τενέζο θά πρέπει να επισημανθούν τα εξής:
Στήν ακραία αυτή μορφή διαμαρτυρίας του Ελληνα Πολίτη Θεόδωρου Τενέζου, υπάρχουν τρείς σταθερές που εκ τών πραγμάτων δέν μπορούν να αμφισβητηθούν:

1.Η επιχειρησή του καταστράφηκε μετά την παράνομη διακοπή σιδήρου σε αυτή από μέλη του καρτέλ του χάλυβα.Η καταστροφή αυτή και η ύπαρξη του καρτέλ καταγγέλθηκε επίσημα στην αρμόδια Επιτροπή Ανταγωνισμου.Η Επιτροπή αυτή δεν ασχολήθηκε με τό σύνολο της καταγγελίας αυτής.

2.Στήν Ελλάδα δρούν ανεξέλεγκτα καρτέλ σχεδόν σε όλους τους τομείς της οικονομικής ζωής μέ ολέθρια αποτελέσματα για τούς πολίτες και το επίπεδο διαβίωσής τους.Η πολιτεία δέν έχει μέχρι στιγμής καταφέρει να τα εξαρθρώσει.

3.Η αρμόδια συμφωνα με τό νόμο Αρχή, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, δέν διαθέτει την αξιοπιστία, σύμφωνα μέ τη διεθνή κατάταξη αποδοτικότητας και Ελληνικές εκτιμήσεις κύρους ,ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αποστολή της.

Επομένως, η διαμαρτυρία του Απεργού Πείνας έχει συγκεκριμένα σημεία καταγγελτικής αναφοράς πού μέ αφετηρία τη δική του επώδυνη περίπτωση, αναδεικνύουν ένα θεμελιώδες θέμα πού αφορά το σύνολο της κοινωνίας μας.

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Η Μακεδονία ανήκει στον Αμαζόνιο!!



Αυτό είναι πραγματικότητα για την φυλή Τικούνα στον Αμαζόνιο που δηλώνουν περήφανα Μακεδόνες.
Δεν έχουν δει ποτέ Έλληνες, δεν γνωρίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο, ούτε την Ντόρα η τον Νίμιτζ, ζουν απλοϊκά από το ψάρεμα ,το κυνήγι και την χειροτεχνία.
Η ονομασία τους προέκυψε από το Μακέδο, όνομα μιας φυλής Τικούνα που ζούσε εκεί.
Μέσα από τον προσηλυτισμό τους, διάβασαν το όνομα Μακεδονία και το ερμήνευσαν ως σημάδι ότι ήταν παραπλήσιο με το επίθετο τους. Έτσι αποφάσισαν να βαφτίσουν επίσημα το χωριό τους Μακεδονία.

Προβλέπεται μαζικό κάλεσμα του ΛΑ.Ο.Σ στο σύνταγμα, έντονο διάβημα της Ντόρας στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, έντονες παραθυρομαχίες στα τηλεοπτικά κανάλια, έντονο χάδεμα του σκυλιού του Ομπάμα από τον Καραμανλή.(περιμένουν πρώτα το σκυλί στο λευκό οίκο και μετά θα καλέσουν τον Κωστάκη να το χαιρετίσει)

Δεν μας είπαν τελικά για πόσο καιρό μας χρέωσαν οι G20

Οικονομική ανάκαμψη και έξοδο σιγά σιγά από την κρίση βλέπουν οικονομικοί αναλυτές μετά και από την συνάντηση των G20. Τονίζουν όμως ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και να ενισχυθούν οι δικλίδες ασφαλείας ώστε να αποφευγθούν παρόμοια περιστατικά στο εγγύς μέλλον.
Οι G20 θα έχουν καταβάλει, όπως δηλώθηκε στη σύνοδο, έως το τέλος του 2010 συνολικά 5 τρισ. δολ. για τη στήριξη των οικονομιών τους. Γεγονός που επέδρασε θετικά στην ψυχολογία των επενδυτών, παρουσιάζοντας σημαντική άνοδο στα χρηματιστήρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απειλή της κρίσης θα πλανιέται για πολύ καιρό πάνω από τα κεφάλια μας και ότι πολλοί θα το εκμεταλλευτούν για να κερδίζουν σε βάρος των εργαζομένων και ασθενέστερων ομάδων και χωρών.

Παραμύθι η μείωση τιμών στα αυτοκίνητα

Καμιά μείωση τιμών δεν παρατηρείται στα αυτοκίνητα παρά τις διάφορες εξαγγελίες περί μειώσεις και εκπτώσεις.
Π.χ. το HYUNDAI matrix, πέρυσι ήτανε στις 12.500 ευρώ, ενώ φέτος ξεκινάει από τις 14.400 ευρώ, μείον την έκπτωση 850 ευρώ σε αγορά μετρητοίς φτάνει στα 13.550. Μείον και τα τέλη φτάνει κοντά στα 12.500, ουσιαστικά μηδενική μείωση από τις περσινές τιμές.

Αντίστοιχα η SEAT με το ibiza, αν θυμάστε την διαφήμιση με τα χαχανούλικα χεράκια που μας βεβαίωναν ότι η τιμή δεν θα μεγαλώσει πάνω από τις 9.99ο ευρώ, σήμερα ξεκινάει από τις 11.600 ευρώ και με μειωμένους δασμού και την έκπτωση έρχεται στην τελική τιμή των 9.991 ευρώ, δηλαδή μηδενική μείωση από πέρυσι.

Από την άλλη οι αντιπροσωπείες χρεώνουν έχτρα το μεταλλικό χρώμα, που ήδη είναι βαμμένο, το αυτοκίνητο από το stock που έχουν, χωρίς να έχει ζητηθεί από τον αγοραστή.


Έχουν βρει τον τρόπο οι μπαγάζηδες και μας δουλεύουν κανονικά

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Διαδήλωση ενός εκατομμυρίου κόσμου στην Ιταλία για την οικονομική πολιτική του Μπερλουσκόνι

Ένα εκατομμύριο κόσμου κατέβασαν τα συνδικάτα στην Ιταλία για την οικονομική κρίση που διαπερνάει την γείτονα χώρα.
Εδώ αρκέστηκαν σε μερικές χιλιάδες και την βάφτισαν και καθολική, χα!!!

Εκτεταμένα επεισόδια στο Στρασβούργο για το ΝΑΤΟ

Λίγα χιλιόμετρα από το Palais des Congrès, στο Στρασβούργο, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ, ξέσπασαν βίαια επεισόδια το Σάββατο στο περιθώριο της διαμαρτυρίες κατά τη σύνοδο κορυφής.





Δεκάδες πολιτικές οργανώσεις και φορείς πραγματοποίησαν το Σάββατο αντιπολεμικά συλλαλητήρια στην Αθήνα και άλλες πόλεις, με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση της Βορειο Ατλαντικής Συμμαχίας.

Η Διεθνης αμνηστία καλεί σε συμετοχή!! για τον Αλέξη

Η Διεθνής Αμνηστία πιστεύει ότι οι αρχές "για την δολοφονία του μικρού Αλέξη και οι διαμαρτυρίες που ξέσπασε στον απόηχο του θανάτου του δεν θα πρέπει να τελειώνουν με τις εν εξελίξει αστυνομικές και δικαστικές έρευνες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ένα ισχυρό μήνυμα πρέπει να σταλεί στην ελληνική κυβέρνηση ότι κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου - ιδιαίτερα εκείνους που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή της.


Take Action Συμμετοχή σε Διεθνή Αμνηστία, καλεί την ελληνική κυβέρνηση να συστήσει μια ανεξάρτητη επιτροπή διερεύνησης, την εντολή να διερευνήσει όλες τις περιστάσεις που περιβάλλουν το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλο και την αστυνομία.

Πορεία "κουκουλοφόρων" στο κέντρο της Αθήνας



Με πορεία στο κέντρο της Αθήνας τέλειωσε η συγκέντρωση των α-γνωστων καλλιτεχνών για την κουκούλα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Θησείο!





Πρόσληψη μεταναστών στην ΕΛ.ΑΣ.

Και τώρα κάτι το διαφορετικό...

Γεγονός:
1) Οι δυο αστυνομικοί εντόπισαν, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, έναν ύποπτο άνδρα και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Με σπαστά ελληνικά τούς είπε ότι είναι Ρώσος, δεν έχει κάνει κάτι και πως έχει και χαρτιά.
2) Έχει γίνει γνωστό άλλωστε από στελέχη της Αστυνομίας ότι αστυνομικοί της συγκεκριμένης ομάδας έχουν βγει πειραματικά στους δρόμους της πρωτεύουσας, από την περασμένη Πέμπτη, με πολιτική περιβολή και χωρίς διακριτικά.

Και τώρα η εκδοχή:
ο συνεργός που πυροβόλησε, προφανώς Ρώσσος, βλέποντας τον φίλο του στριμωγμένο από δυο άτομα και μη καταλαβαίνοντας την ελληνική, νιώθει οτι απειλείται απο "ομοίους" εγκληματίες, από μια αντιπαλη ομάδα ισως... και αποφαζίσει να αντιδράσει για να τον προστατέψει. Δεν βλέπει στολή αστυνομικού, δεν εχει γνωση ελληνικών, οπλοφορει, πυροβολεί και τέλος.
Αν φοράγαν στολές και ένας ήξερε ρώσικα, σίγουρα θα υπήρχε διαφορετική κατάληξη...


Αγανάκτηση στην Γκιώνα για τους εμπρηστές

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας διοργανώνει η «Κίνηση για την Προστασία της Γκιώνας» στο χωριό Καλοσκοπή Φωκίδας την Κυριακή στις 11 το πρωί, στην οποία συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τη διευκόλυνση των Αθηναίων κατοίκων της Γκιώνας, που θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, θα ξεκινήσει πούλμαν από την Αθήνα προς Καλοσκοπή, στις 8 το πρωί της Κυριακής. Το κόστος είναι 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό: 697-4973460.

25χρονος νεκρός από σφαίρες

Για ασήμαντη αφορμή άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 25χρονο αλλοδαπό, χθες τα μεσάνυχτα, στην λεωφόρο Συγγρού στην περιοχή του Νέου Κόσμου
Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός φιλονίκησε στο δρόμο με δύο άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τον πυροβολήσει. Οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Τα μπατζάκια πήραν φωτιά!!!


ΣΗΜΕΡΑ:
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, οι δύο αστυφύλακες της ομάδας «Δ» (πρώην ειδικοί φρουροί), ηλικίας 30 και 34 ετών, έσπευσαν στην Κυψέλη μαζί με συναδέλφους τους, ύστερα από τηλεφώνημα γυναίκας στην «Αμεση Δράση» για δυο ύποπτους που περιεργάζονταν ένα αυτοκίνητο, μάρκας Smart.

ΧΤΕΣ:
Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε επίσης, ότι οι δύο αστυνομικοί ανήκαν σε ομάδα της μονάδας «Δέλτα», μέλη της οποίας έκαναν δοκιμαστικές περιπολίες στην περιοχή, κυρίως για εξοικείωση με τους δρόμους, συνοδεία μοτοσυκλετιστή της ομάδας «Ζ».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων απαιτεί οι αρμόδιες υπηρεσίες να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση ώστε «όλοι μας, από την πολιτική ηγεσία μέχρι τον τελευταίο πολίτη, να ξέρουμε γιατί και από ποιον κινδυνεύουμε».
Είναι προφανές, κινδυνεύεται από τους ίδιους τους εαυτούς σας, και το χειρότερο είναι ότι κινδυνεύει και όλη η χώρα από αυτό!!

Μαρκογιαννάκη superstar αλληλούϊα!!!! χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Με το πρόσχημα της «εξάλειψης της βίας», το 2008, έβαλαν κάμερες στα γήπεδα... Με το πρόσχημα «της ασφάλειας των πολιτών», το 2005, ζήτησαν εγγράφως να λαμβάνουν απευθείας εικόνα και ήχο από 342 κάμερες παρακολούθησης. Και στην πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση η πραγματικότητα τους διέψευσε, αφού τα μάτια του Μεγάλου Αδελφού αποδείχτηκαν «καμερούλα μια... σταλιά» στον τομέα και της πάταξης της βίας και της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Αυτοί όμως εξακολουθούν να επιμένουν και να ζητούν κάμερες διά πάσαν νόσον... ακόμη κι όταν οι Βρετανοί αστυνομικοί -που έχουν στη διάθεσή τους 4,2 εκατομμύρια κάμερες κλειστού κυκλώματος- χαρακτηρίζουν τη χρήση καμερών κλειστού κυκλώματος το «απόλυτο φιάσκο» για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.
Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, είχε πει: «Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται η τοποθέτηση καμερών για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, όπως είναι οι τράπεζες, και η Ελληνική Αστυνομία που αγωνίζεται για την καταπολέμηση του εγκλήματος να μην έχει τη δυνατότητα χρήσης σε ευπαθείς περιοχές».
Ολα αυτά την ίδια στιγμή που η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διέταξε το ξήλωμα του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε μικροβιολογικό εργαστήριο, με το σκεπτικό ότι «ο συνεχής έλεγχος των χώρων εργασίας με μέσα παρακολούθησης προσβάλλει την αξιοπρέπεια και την ιδιωτικότητα των εργαζομένων», το υπουργείο Εσωτερικών εξακολουθεί να θέλει κάμερες παντού.

Ακόμη και αν πολλοί εγκληματολόγοι έχουν επισημάνει κατά καιρούς ότι οι «οι κάμερες δεν μειώνουν την εγκληματικότητα» και πως «για τον απελπισμένο ή τον εξαγριωμένο η ύπαρξη της κάμερας δεν έχει σημασία». *

Περισσότερα enet

Καταναλωτική κοινωνία επιβάλει κατανάλωση

Σε μεγάλη υπερδύναμη αναπτύσσεται η καμεροβιομηχανία, ικανή να ξεπεράσει και την αυτοκινητοβιομηχανία. Οι εξυπνάκηδες, βρήκαν ένα καταπληκτικό προϊόν που μπορούν να το βάλουν σε κάθε σπίτι και να γεμίσουν τον τόπο. Οι κάμερες χρησιμοποιούνται για διάφορους λόγους από την ιατρική, μέχρι την μαναβική και από τα βάθη της θάλασσας μέχρι το χάος του διαστήματος Η αγορά μεγάλη και οι προοπτικές του κέρδους απίστευτες, για αυτούς, αρκεί οι υπόλοιποι να πιστέψουμε ότι χρειαζόμαστε την κάμερα. Πόσο πιο εύκολα βέβαια είναι να πειστεί κάποιος που ζει σε μια καταναλωτική κοινωνία, σε ένα κράτος κατανάλωσης και υπερκατανάλωσης, όπως η Ελλάδα;;; Πανεύκολα, δεν χρειάζεται καν ιδιαίτερη προσπάθεια, την αγοράζει και από μόνος του. Ελάχιστα είναι τα χρήματα που ξοδεύονται για την διαφήμιση των διαφόρων ειδών κάμερας που υπάρχουν στην αγορά, γιατί;; γιατί δεν χρειάζεται. Ο νεοέλληνας θα αγοράσει το κινητό τηλέφωνο με την καλύτερη κάμερα, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με κάμερα, βιντεοκάμερα με dvd, mini dv, hard disc, web κάμερα, κάμερα παρακολούθησης της εξώπορτας, κάμερα παρακολούθησης του παιδιού στην κούνια, κάμερα παρακολούθησης του εργαζομένου, κάμερα ακόμα και στα πρόβατα στο μαντρί, μη και τα φάει ο λύκος!! Εδώ στο τελευταίο κολλάει και ο Μαρκογιαννάκης με τις χίλιες κάμερες του...

Κατά τα άλλα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, δηλώνει ότι δεν κάνει πίσω αλλά και ότι ο ίδιος δεν θα επιτρέψει να γίνει «μπάχαλο» η χώρα, με όποιο κόστος κι αν συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

ΟΗΕ: Δε σέβεται την προσφυγική αξιοπρέπεια η Ελλάδα



Σοβαρές παρατηρήσεις και συστάσεις υπήρξαν από πλευράς της βοηθού ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, αναφορικά με τις δυνατότητες πρόσβασης των μεταναστών στην Ελλάδα, στο δικαίωμα του πολιτικού ασύλου. Επιπλέον η κα Φέλερ εστίασε στον "καταυλισμό" της Πάτρας και τα παραμεθόρια "κέντρα υποδοχής".
Καίριες ήταν και οι παρατηρήσεις της ως προς την διαδικασία υποβολής, εξέτασης και έγκρισης ή μη των αιτήσεων για πολιτικό άσυλο "φωτογραφίζοντας" την τραγική κατάσταση στην Πέτρου Ράλλη.
Διαπίστωσε ότι υπάρχει ζήτημα τόσο με τη δυνατότητα πρόσβασης των μεταναστών σε υποβολή αίτησης για πολιτικό άσυλο, όσο και στον τρόπο που η όλη διαδικασία εφαρμόζεται.
Προχώρησε δε σε συστάσεις για "περισσότερο επαγγελματισμό", αλλά και για εμπλοκή και άλλων οργάνων της Διοίκησης, εκτός από την αστυνομία, στην εξέταση των αιτήσεων.
Ζήτησε να εξετάζονται ουσιαστικότερα οι αιτήσεις σε β' βαθμό, αλλά να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα πρόσβασης σε τελική κρίση, από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Οι μετανάστες χωρίς χαρτιά, που ευρέως και τελείως λανθασμένα αποκαλούνται λαθρομετανάστες, στερούνται κάθε εγγύησης ασφάλειας. Είναι έκθετοι στις αυταρχικές πρακτικές των κρατικών οργάνων, όπως σε επιχειρήσεις σκούπας, πολλαπλές απελάσεις, αδικαιολόγητες κρατήσεις, επαναπροωθήσεις, βιαιοπραγίες, αλλά κυρίως στην εκμετάλλευση της λαθραίας απασχόλησης από δίκτυα διακίνησης (Ηλεία, Αχαΐα, Ήπειρος)

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Πως να ξεχωρίσει κάποιος ποιος είναι ο μπάτσος και ποιος όχι;;

από έθνοςonline
Πως να ξεχωρίσει κάποιος, ποιος είναι ο μπάτσος και ποιος όχι;;

Μοτοσικλέτες ίδιου τύπου με εκείνες της Βουκουρεστίου... εντελώς συμπτωματικά περιπολούσαν χθες στην οδό Ακαδημίας (η φωτογραφία αναρτήθηκε χθες στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων)   Μοτοσικλέτες ίδιου τύπου με εκείνες της Βουκουρεστίου... εντελώς συμπτωματικά περιπολούσαν χθες στην οδό Ακαδημίας (η φωτογραφία αναρτήθηκε χθες στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων)

Έχει γίνει γνωστό άλλωστε από στελέχη της Αστυνομίας ότι αστυνομικοί της συγκεκριμένης ομάδας έχουν βγει πειραματικά στους δρόμους της πρωτεύουσας, από την περασμένη Πέμπτη, με πολιτική περιβολή και χωρίς διακριτικά, ενώ χθες μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας με πολιτικά έκαναν ξανά την εμφάνισή τους σε κεντρικούς δρόμους.


Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε επίσης, ότι οι δύο αστυνομικοί ανήκαν σε ομάδα της μονάδας «Δέλτα», μέλη της οποίας έκαναν δοκιμαστικές περιπολίες στην περιοχή, κυρίως για εξοικείωση με τους δρόμους, συνοδεία μοτοσυκλετιστή της ομάδας «Ζ».
Ο ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρότερα, δέχθηκε σφαίρα στον αυχένα, ανάμεσα στο κράνος και το αλεξίσφαιρο γιλέκο του. Ο άλλος δέχθηκε δύο σφαίρες. Η μία διαπέρασε το κράνος του και ευτυχώς τον τραυμάτισε επιδερμικά στο τριχωτό της κεφαλής.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, οι δράστες διέφυγαν με μοτοποδήλατο λευκού χρώματος που είχαν σε κοντινή απόσταση, παίρνοντας μαζί τους τα δύο όπλα και τα κινητά των αστυνομικών.
Ο ζητάς που λένε ότι τους συνόδευε, που χάθηκε, οεο;;;; Αρα δεν υπήρχε κανένας ζητάς, οι δυο τους ήταν μόνοι τους και τίθεται και το ερώτημα, τι ακριβώς έκαναν εκεί;;

Παραθέτω ένα περιστατικό σε κεντρική πλατεία στα Πατήσια, σε βραδινή ώρα μετά τις 12.
Σε μηχανή παρόμοια που χρησιμοποιεί η ελληνική αστυνομία, όπως στην παραπάνω φωτογραφία, χωρίς διακριτικά και πινακίδα, με δυο άτομα, σταματάει στην πλατεία, η υποψία: ότι είναι της ασφάλειας και κάνουν ενέδρα για να συλλάβουν κάποιον, το αποτέλεσμα: ήταν όντως ενέδρα αλλά για να κλέψουν έναν κύριο που σήκωνε λεφτά απόΑΤΜ τράπεζας. Ευτυχώς κατάφερε και τους ξέφυγε. Πως μπορώ λοιπόν να ξεχωρίσω, αν αυτός που με σταματάει στα μαύρα τα σκοτάδια και ζητάει τα χαρτιά μου για έλεγχο, είναι μπάτσος η κάποιος που θέλει να μου κάνει κακό;; Για αυτό τον λόγο δεν βγήκαν και οι στολές και τα διακριτικά;; για να ξεχωρίζουν και να τονίζουν τη παρουσία τους;;;
Εκτός από το καφεδάκι, κερδίζουν κάτι άλλο, αν δεν είναι με την στολή;;

ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Παράνομα τα λάβαρα εναντίον του ΝΑΤΟ.ΝΑΤΟϊκή κατοχή στο Στρασβούργο!

Συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων, τεθωρακισμένα, αμφίβιες μονάδες συνιστούν τη συνεισφορά του στρατού της Γαλλίας, από την οποία δεν εξαιρείται ούτε καν η... προεδρική φρουρά με 75 άλογα και τους αναγκαίους ιππείς! Πέραν αυτών, 11.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες έχουν επιστρατευθεί απ όλη τη Γαλλία και έχουν αναπτυχθεί στο Στρασβούργο - κάποιους από αυτούς τους έφεραν ακόμη και από τη... Γουαδελούπη, στην Καραϊβική!

Πάνω από 5.000 μεταλλικά οδοφράγματα έχουν μεταφερθεί στο Στρασβούργο για να αποκλείσουν όλους τους δρόμους μαζί με 45 λόχους ΜΑΤ, από τους 60 που διαθέτει συνολικά το Παρίσι. Σε 85 ανέρχονται οι κινητές μονάδες αποκατάστασης της τάξης συνοδευόμενες από στρατιές ανακριτών, εισαγγελέων και δικαστών, για να στήνουν επί τόπου κάτι σαν... έκτακτα στρατοδικεία. Εχουν επίσης μεταφερθεί κινητά εργαστήρια της αστυνομίας και εκατοντάδες ασθενοφόρα για τα θύματα της αστυνομικής βίας, ενώ έχουν κηρυχθεί σε συναγερμό όλα τα νοσοκομεία του Στρασβούργου και της ευρύτερης περιοχής.

Αντιθέτως, έκλεισε από τη Δευτέρα το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου με 40.000 φοιτητές, ενώ 13 σχολικά συγκροτήματα και 25 γυμναστήρια θα κλείσουν αύριο και μεθαύριο. Για τις μέρες της συνόδου απαγορεύθηκαν επίσης οι... λαϊκές αγορές και η αστική συγκοινωνία Στρασβούργου - Κελ, σφραγίστηκαν οι υπόνομοι και τροποποιήθηκε το μάζεμα των σκουπιδιών!

Αυτές τις μέρες στο Στρασβούργο όταν χτυπάει η πόρτα ενός σπιτιού είναι πάντα η αστυνομία, ποτέ ο γαλατάς! Ιδίως αν στο μπαλκόνι του κάποιος κάτοικος έχει κρεμάσει σημαία της ειρήνης με κάποιο αντινατοϊκό σύνθημα, οι αστυνομικοί ορμούν και αυθαίρετα την κατεβάζουν - με τη βία, αν χρειαστεί.




Αντινατοϊκές διαδηλώσεις και συλλήψεις στο Στρασβούργο,

Τριακόσιοι διαδηλωτές συνελήφθησαν και 105 κρατούνται έπειτα από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν χθες στο Στρασβούργο ανάμεσα σε διαδηλωτές και τις δυνάμεις ασφαλείας ενόψει της συνόδου κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας. Εκατοντάδες διαδηλωτές, κρατώντας καδρόνια συγκρούσθηκαν στις παρυφές του Στρασβούργου με τις ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας που τους εμπόδισαν να προχωρήσουν προς το κέντρο της πόλης. Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων και προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς.

Από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Αγγλία, με έναν νεκρό διαδηλωτή, όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε σε σημείο που βρίσκονταν διαδηλωτές, κοντά στην Τράπεζα της Αγγλίας.







Αβοήθητος σ' ένα παγκάκι, περιμένοντας το ΕΚΑΒ, ξεψύχησε το βράδυ της Πέμπτης ένας 30χρονος άνδρας στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Το τραγικό περιστατικό έγινε σε απόσταση αναπνοής από το Τζάννειο Νοσοκομείο, αλλά και από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ο άτυχος άνδρας καθόταν επί δύο ώρες, ανήμπορος, στο παγκάκι μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της Καλλίπολης, μόλις 100 μέτρα από το Τζάννειο Νοσοκομείο. Ο 30χρονος ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς κι εκείνοι -σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση- ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Εξαιτίας, όμως, των απεργιακών κινητοποιήσεων, η κινητή μονάδα ξεκίνησε για το σημείο με καθυστέρηση δύο ωρών και όταν έφτασε ήταν ήδη αργά.

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για απαράδεκτη αδιαφορία που επέδειξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ίσως επειδή ο νεαρός ήταν -σύμφωνα με την αστυνομία- χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Διερευνήστε την επίθεση εναντίον συνδικαλίστριας



Υπογράψτε την αίτηση απαιτώντας την κατάλληλη έρευνα σχετικά
με την επίθεση στην συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα

ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ
http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm