Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Επιτέλους κάποιος έπρεπε να τα πει!! Η Διεθνής Αμνηστία καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ

«Υπερβολική χρήση βίας και πυροβόλων όπλων, βασανιστήρια ή άλλες μορφές κακομεταχείρισης, αυθαίρετη κράτηση και στέρηση της άμεσης πρόσβασης σε δικηγόρους» είναι μόνο μερικές από τις καταγγελίες για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. που δημοσίευσε χθες η Διεθνής Αμνηστία.
Στην έκθεση «Ελλάδα: Καταγγελίες για καταπατήσεις κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων»- που έκανε τον γύρο του πλανήτη- η οργάνωση εκφράζει τις «μακρόχρονες και συνεχιζόμενες ανησυχίες αναφορικά με την παράλειψη των Αρχών στην Ελλάδα να διασφαλίσουν ότι η Αστυνομία σέβεται και προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα» .
Μάλιστα η Διεθνής Αμνηστία έχει θέσει υπόψη του υπουργού Εσωτερικών κ. Π.Παυλόπουλου τις επίμαχες καταγγελίες.

Πάγιο αίτημα της οργάνωσης, η λογοδοσία των αστυνομικών για την υπερβολική χρήση βίας και τις παραβιάσεις που διαπράττουν. «Κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου, ιδίως εκείνοι που είναι επιφορτισμένοι να το επιβάλλουν», επισημαίνει. *

47η μέρα απεργία πείνας απο τον Τενέζο Θόδωρο για τα καρτέλ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΤΟ www.stopcartel.gr ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. SOS ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Επί 46 ημέρες (με την ζωή μου απλωμένη στο πεζοδρόμιο), αλλά και από την στιγμή κατάθεσης της πρώτης καταγγελίας μου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά των μελών του ελληνικού καρτέλ χάλυβα, επιχειρείται μια απεγνωσμένη προσπάθεια - με την βοήθεια της ίδιας της Επιτροπής Ανταγωνισμού, του προέδρου της και των φερεφώνων τους - να συσκοτίσουν την αλήθεια και να σπιλώσουν τις επίσημες καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος όλων τους, προκειμένου να διασωθούν. Ο πλήρης φάκελος της υπόθεσής μου, που αποδεικνύει το αληθές των καταγγελιών και καταρρίπτει το ψευδές που αναμεταδίδουν περί «απλύτων», είναι στην διάθεσή σας
Τενέζος Θεόδωρος. Email: tenezos@hotmail.com Τηλ: 6982009287

Εμπρησμοί σε σπίτι ακτιβιστή για το περιβάλλον στη Φωκίδα

Δεύτερος και τελειωτικός αυτή φορά, εμπρησμός στο σπίτι του Στέφανου Κόλλια, μέλους της Κίνησης για τη Σωτηρία του περιβάλλοντος στη Γκιώνα, στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ο ίδιος απουσίαζε.
Ο προηγούμενος εμπρησμός, είχε γίνει στις 26 Δεκέμβρη, μετά από συγκέντρωση κατά των αυθαιρεσιών των μεταλλείων στον Αποστολιά Φωκίδας.
Ο δεύτερος εμπρησμός, ήρθε μετά τις αντιδράσεις των τοπικών φορέων που υποκινήθηκαν από ενεργούς πολίτες όπως ο Στέφανος Κόλλιας.

Ευτυχώς, κανείς δεν ήταν μέσα στο σπίτι, καθώς ο Στέφανος έλειπε για λόγους υγείας στην Αθήνα. Όπως φαίνεται όμως ο αγώνας του για την σωτηρία της Γκιώνας, από την αλόγιστη εκμετάλλευση των μεταλλείων, ήταν πολύ σημαντικός για να θελήσουν κάποιοι να τον εκφοβίσουν για να του κλείσουν το στόμα.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο Στέφανο και να ξέρουν οι δράστες, ότι τέτοιες ενέργειες δυναμώνουν τους ενεργούς πολίτες, δεν τους αποθαρρύνουν.

Ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο πλανήτης μας είναι να σταματήσουμε όλοι μας την υπερκατανάλωση!

4) Πέραν του ότι, πράγματι αυτή η κίνηση (της ώρας της Γης) μαζί με άλλες αντίστοιχες αποτελεί έναν τρόπο να μεταφερθούν οι ενοχές για τις κλιματικές αλλαγές από τις επιχειρήσεις στους πολίτες (κάτι που επίσης τόνισαν πολλά blogs), δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι συνυπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση είμαστε όλοι μας! Άλλωστε τα εργοστάσια δεν θα μόλυναν τόσο την ατμόσφαιρα, αν κατασκεύαζαν λιγότερα προϊόντα. Κάθε φορά που αγοράζετε ένα καινούριο κινητό, ή ένα καινούριο αυτοκίνητο, ή μια καινούρια τηλεόραση απλά για να είστε μέσα στη μόδα (ενώ όλες οι παλαιότερες συσκευές, πολλές φορές με ζωή ούτε ένα χρόνο δουλεύουν μια χαρά) συμβάλλετε στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Από paideia.gr

38.000 για μια ψαλμωδία!! Τώρα με την κρίση, ακριβό και το αλληλούϊα!!

Το τροπάριο της… Κασσιανής, το οποίο είχε προγραμματιστεί να ακουστεί την Παρασκευή 10 Απριλίου στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας από τη μοναδική φωνή του Πέτρου Γαϊτάνου και της χορωδίας του, θα κόστιζε 38.000 ευρώ. Αυτό κατήγγειλε η αντιπολίτευση, με αποτέλεσμα τα κεράκια της γιορτής να σβήσουν, λόγω υπερβολικών απαιτήσεων, πριν καλά - καλά ανάψουν. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν τον θεό τους, δεν τους νοιάζει τίποτα, όλα στα αρχίδια τους!! Πληροφορίες λένε ότι ο Γαϊτάνης έριξε την τιμή, λόγω της κρίσης, αρχικά είχε εκτιμηθεί για ένα διώροφο στο Λαγονήσι!! Α!! ρε μάνα, που πας και τα σκας;; θα μου πεις καλύτεροι οι "τραγουδιστές" στις λαϊκές πίστες, πόσα παίρνουν και αυτοί για να κάνουν το γλέντι τους τα νιάτα. Και οι θρησκευόμενοι παππούδες θέλουν τους σταρ τους!!

BODIES FOR TWΟ!!


Στη τεχνόπολις στο Γκάζι το σαββατοκύριακο 27-29 Μαρτίου, συνέπεσαν δυο μεγάλες εκθέσεις. Η μια που φιλοξενείται εδώ και καιρό είναι η BODIES στην οποία πτώματα χρησιμοποιούνται ως μοντέλα, επεξεργασμένα με μια τεχνική μουμιοποίησις που θα ζήλευαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι,μας παρουσιάζουν την ανατομία του ανθρώπινου σώματος,απογυμνωμένα από την εξωτερική εμφάνιση, τα μεγάλα άγνωστα, στους περισσότερους, εσωτερικά μας μυστικά. Παράλληλα η έκθεση Fashion week, με ζωντανά μοντέλα, μας παρουσίασαν τη απαράμιλλη ματαιοδοξία μας και την λατρεία της εξωτερικής εμφάνισης .
Στην μια επικρατούν οι φωνές , επιδοκιμασίες και υστερήματα και στην άλλη νεκρική σιγή.
Δυο παράλληλες εκθέσεις με το ίδιο θέμα, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, αλλά με διαφορετικά μοτίβα, μια συνύπαρξη αρμονική, ζωντανοί και νεκροί μαζί στο Γκάζι.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΜΑΖΙ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/3 στίς 8:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Με τον Απεργό Πείνας Θεόδωρο Τενέζο

ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 70 απέναντι από τον ΟΤΕ. Μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Πάνω από 40 μέρες Απεργίας Πείνας κατά των καρτέλ των μεγάλων επιχειρήσεων και των πολιτικών ,πού έφεραν και φέρνουν:
-την ακρίβεια, την ανεργία ,τα χρέη,
-τα λουκέτα, τη φτώχεια, την απόγνωση.

ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ο Θεόδωρος Τενέζος,39 χρονών αυτοδημιούργητος, που ξεκίνησε σαν απλός εργάτης, είδε τό πανίσχυρο βιομηχανικό καρτέλ του σιδήρου να καταστρέφει εν ψυχρώ την επιχείρησή που με ιδρώτα έφτιαξε, επειδή μεγάλωνε πολύ.

Απροστάτευτος από την πολιτεία που καλύπτει τά καρτέλ των μεγάλων επιχειρήσεων, καταγγέλει και αποκαλύπτει επί 40 μέρες τη μεγάλη συνομωσία μεταξύ καρτέλ μεγάλων επιχειρήσεων πολιτικών και μηχανισμών ελέγχου σε βάρος των συμφερόντων ΟΛΩΝ των πολιτών.

ΜΑΖΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Παρασκευή 27/3 8:30

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ CHAT http://www.mogulus.com/stopcarteltvgr TO EMAIL TOY tenezos@hotmail.com TO KINΗTO TOY 6982009287 MAΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

40η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ



Ο Θεόδωρος Τενέζος συνεχίζει για 40η μέρα την Απεργίας Πείνας. Απελπισμένος αλλά αποφασισμένος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Ζωντανή σύνδεση στο ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσο μπορούμε Θόδωρε,όπως λες και εσύ σου δίνουμε δύναμη, μακάρι να μπορούσαμε να σου δώσουμε και σωματική δύναμη, αλλά έχεις αποδείξει πως δεν τη χρειάζεσαι γιατί είσαι ψυχάρα!
Συμπαραστεκόμαστε στο τίμιο και μοναχικό σου αγώνα . . . οι άγνωστοι φίλοι σου bloggers . . .
Ο Blogger http://anemos5.blogspot.com/ όπως και άλλοι
http://citypress-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_386.html
Έχουν αναστείλει τις αναρτήσεις του και ασχολούνται με αυτό το θέμα.

Συνέχεια απάντησης στους κατοίκους Παντελεήμονα!

Η λαθρομετανάστευση δεν είναι φαινόμενο μόνο της Ελλάδας, όπως πιστεύουν μερικοί ομφαλοκεντρικοί, αλλά παγκόσμιο.
Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι με ανάγκες, θα υπάρχουν και οι απάνθρωποι που θα τους εκμεταλλεύονται, δυστυχώς για σας αυτοί οι απάνθρωποι εδώ είναι Έλληνες....ράτσα σας!!
Δεν χτυπάς τον άρρωστο αλλά την αρρώστια, δεν χτυπάς το πρεζάκι αλλά τον έμπορα, δεν χτυπάς τον λαθρομετανάστη, που επιζητεί το δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή, αλλά τον λαθρέμπορα.
Ποιος από σας μπορεί να τα βάλει με τον έμπορα;; ΚΑΝΕΝΑΣ, γιατί όλοι σας φοβάστε, για την ζωή σας, την περιουσία σας και γιατί ξέρετε ότι το κράτος και η αστυνομία, είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο και κανείς δεν θα σας προστατέψει.
Αλλά ποιος από σας δε είπε, σε ένα βιασμό, "τα θέλουν και αυτές", για την δολοφονία της υπαλλήλου στο ΓΕΡΜΑΝΟ ότι "καλά έκανε ο μπάτσος και ας πρόσεχε" η άτυχη γυναίκα, ποιος από σας δεν άλλαζε συζήτηση όταν κάποιος του ανάφερε για τα παιδιά που πεθαίνουν στην Αφρική, "όχου τώρα με αυτά θα ασχολούμαστε", ποιος από σας δεν έλεγε, όταν μια συμφορά χτύπαγε κάποιον,"καλά να πάθει", δεν ευχήθηκε να πάθει κάποιος άλλος κάτι κακό, ποιος από σας δεν κακολόγησε τον γείτονα του, δεν ευχήθηκε για το κακό του, δεν τον εξαπάτησε, δεν έκανε μπαπονηρία, δεν θέλησε να βοηθήσει έναν φτωχό στα φανάρια, δεν αδιαφόρησε για το περιβάλλον στις διακοπές του, δεν σκέφτηκε μόνο το τομάρι του, ποιος από σας δεν λάτρεψε τον εαυτό του ως έναν σοφό, δίκαιο και μοναδικό;;

Για να καλυτερεύσουν τα πράγματα, πρέπει πρώτα να καλυτερεύσουμε τον εαυτό μας!!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Τέλος στους παράνομους Έλληνες που μας πνίγουν!!

Απάντηση στους κάτοικους Παντελεήμονα

Για όπα ρε παιδιά εκεί στον Παντελεήμονα, γιατί και η βλακεία έχει τα όρια της και επειδή εσείς είσαστε αυτοκαταστροφικοί δεν χρειάζεται να συμμετέχει και ο υπόλοιπος κόσμος μαζί σας, μπορείτε απλά να γειώνεται μόνοι το κεφάλι σας στον τοίχο!!
Όλοι οι άνθρωποι, σε όλο τον πλανήτη, παντού, διεκδικούν το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα στη ζωή, ακόμα και οι Έλληνες μετανάστες.
Και οι Έλληνες λαθρομετανάστες του 40 του 50 του 60 του 70, διεκδικούσαν το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή και όχι για την επιβίωση.
Δεν τα βρήκαν και εύκολα θα έλεγα, από ιστορίες παλαιοτέρων ,ζήσανε και αυτοί σε τρώγλες, κυνηγημένοι από την αστυνομία, χωρίς δουλειές, τρομοκρατημένοι, στο έλεος πολλές φορές φασισταριών παρακρατικών, που τους κυνηγούσαν με τις ίδιες και εδώ βλακειοδικαιολογίες,
ότι τους παίρνουν τις δουλειές, τις γυναίκες, βρωμάνε, κλέβουν κλπ κλπ.
Αυτό σε χώρες, κυρίως Ευρώπης που δεν είχαν καμιά υποδομή για φιλοξενία μεταναστών, η Αμερική ήταν μπροστά χρόνια πριν.
Με τα χρόνια όμως ,τα πράγματα αυτά άλλαξαν, οι χώρες αυτές απέκτησαν σωστά προγράμματα υποδοχής μεταναστών και αφομοίωσης τους στην τοπική κοινωνία.. και μερικές όπως η Ολλανδία, η Σουηδία και η Νορβηγία έγιναν πρότυπα.
Η πολιτική της Ελλάδας, ποτέ μα ποτέ, δεν ενδιαφέρθηκε για κανέναν, ούτε καλά καλά για του μικρασιάτες, ούτε και για τους Πόντιους.
Μάλιστα τους ρωσοπόντιους τους χρησιμοποίησε στην Θράκη, ως μπαμπούληδες για τους εκεί πομάκηδες και μετά τους ξέγραψε εντελώς, οδηγώντας πολλούς στην παρανομία.
Και αυτοί , όπως και όλοι οι εσωτερικοί μετανάστες, από τα χωριά στην πόλη, διεκδίκησαν το δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή και το διεκδικούν ακόμα.
Ακόμα και οι πρώην ανατολικές χώρες καλυτέρεψαν τις υποδομές τους για τους μετανάστες.
Μόνο εδώ δεν γίνεται τίποτα, κανένα παράδειγμα, από τις πολιτισμένες χώρες, γιατί αμφιβάλω ολίγο για τον σημερινό πολιτισμό μας, δεν έγινε αποδεκτό.
Μόνο εδώ ρίχνονται οι μετανάστες, σαν τους χριστιανούς στο κολοσσιαίο να τους φάνε τα λιοντάρια!
Ο Έλληνας όπου δεν πίπτει λόγος ρίπτει ράβδο, αλλά λόγο δεν έχει γιατί ποτέ δεν τον έμαθε, μόνο ράβδο να ρίχνει και αυτό που;;; όπου τον παίρνει, για αυτό το κράτος σας προσφέρει τους λαθρομετανάστες για να βγάζετε το άχτι σας, καθώς ως κότες, δεν μπορείτε να μιλήσετε αλλού και καταπίνεται όλη την ελιά μαζί με το κουκούτσι, γιατί πάντα για όλα κάποιος άλλος φταίει και όχι ο ελληνάρας, που πετάει τα σκουπίδια του παντού και τα αναμμένα τσιγάρα, που θέλει με το που θα γεννηθεί να γίνει διευθυντής και να κλέβει τους πάντες με πρότυπο του Βουλγαράκη, Μαγγίνα, Λαλίωτη, και λοιπούς, που θέλει να λιώνει τον κόλον του όλη μέρα σε καρέκλες του ΟΠΑΠ, που θέλει να φοράει ρούχα και δαχτυλίδια που ούτε που ξέρει να τα προφέρει, που τον τρώει ο κώλος του να βγει στο "γυαλί", που δεν έζησε κατοχή, πείνα.
Και ρωτώ, Πως θα ενσωματωθούμε εμείς οι Έλληνες σε αυτήν την κοινωνία που δεν σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη, την ιστορία της, το δικαίωμα στη ζωή, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και καθημερινά μας προσβάλει και εγκληματεί;;;;
Το να κλείνουμε την πόρτα και να ασφαλίζουμε τα παράθυρα με κάμερες και συναγερμούς είναι το πιο εύκολο, το να αποκτήσουμε μια πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων είναι το πιο δύσκολο καθώς μας βγάζει έξω από το "κουτί" μας και αυτό δεν το θέλουν και δεν το επιζητάμε.
Αντί να φανφαρίζεται, απλά σκεφτείτε............................ μόνοι σας!!
Όσο για τις πλατείες, ξεχάσατε φαίνεται το "Σικάγο" που μας τάιζαν πριν χρόνια τα τηλεοπτικά κανάλια, όταν πρωτοξεκίνησαν και τα golden boys, Τέρενς και
Παπαδάκης, καλούσαν τον κόσμο να μένει στο σπίτι και να παρακολουθεί τα προγράμματα του σταθμού τους, ξεχάσατε τότε που μετά τις 5 το απόγευμα δεν κυκλοφορούσε ούτε γάτα στις πλατείες, και ήρθαν οι μετανάστες με τον απλό και χωρικό τους τρόπο , όπως ξέρανε και γεμίσανε πάλι οι πλατείες, με παιδιά να παίζουν και να γελάνε και οι "μανδυοφορεμένοι" της τηλεόρασης, να οργιάζουν εναντίων των μεταναστών, γιατί ο κόσμος άρχισε πάλι να βγαίνει στις πλατείες, να στήνονται και να γεμίζουν πάλι τα ουζερί και τα καφενεία και αυτοί να χάνουν τηλεθεατές;;
Είστε αυτοκαταστροφικοί και αγοραφοβικοί. Ο Έλληνας, δεν φοβάται την πολιτισμικότητα, είναι από την φύση του πολιτισμικός.
Που ήσασταν τόσα χρόνια που ο κόσμος φώναζε σε πορείες, εκδηλώσεις, οργανώσεις για την πείνα σε χώρες του τρίτου κόσμου, για τις άθλιες συνθήκες ζωής των ανθρώπων, για την εκμετάλλευση των λαών, ολόκληρων χωρών, μικρών παιδιών από τις πολυεθνικές, που ήσασταν όταν γινόταν καλέσματα για την σωτηρία του πλανήτη, του Αμαζονίου, ενάντια στις δολοφονίες αμάχων, γυναικόπαιδων σε αυτές τις χώρες με σκοπό το κέρδος των πολυεθνικών, που ήσασταν όταν ο κόσμος φώναζε για βοήθεια;;;;
Α!! ναι !! ξέρω!! έλα μωρέ τώρα, στο γείτονα γίνονται αυτά εμάς τι μας νοιάζει;, ε; δεν πάνε να πνιγούν; ε; καλά να πάθουν και μένα τι με νοιάζει.... χα!!!!
Να τώρα, που το πρόβλημα ήρθε μπροστά στο σπίτι σας, φωνάζεται σαν τα σκυλιά, μόνο που είστε δεμένα με μικρή αλυσίδα με καρφιά ανάποδα στο λαιμό χωμένα, βρώμικα και πληγωμένα, δίπλα στο ετοιμόρροπο σκουληκιασμένο σκυλόσπιτο σας, με το μπολ του φαγητού άδειο, αναποδογυρισμένο γεμάτο με τα περιττώματα σας, με την πλάτη σας σχισμένη από τις βουρδουλιές του αφεντικού σας, αφημένα στη λάσπη και την βροχή, δίπλα στα μπάζα και τα σκουπίδια ,να γαβγίζετε επιθετικά σε όποιον περνάει από μπροστά σας και να βάζετε την ουρά στα σκέλια όταν βλέπετε το αφεντικό σας!
Όταν βλέπατε να πέφτουν οι βόμβες γελάγατε και ταΐζατε το παχύδερμο αδηφάγο κράτος σας, μόνο που τώρα είναι πεινασμένο περισσότερο από ποτέ και ορμάει να σας φάει.
Όχι, δεν θα γίνουμε συνεργοί σας στο κατακρεούργημα των μεταναστών για να γεμίζεται το στόμα του κτήνους,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Τις εργασιακές σχέσεις, οι ίδιοι τις γαμήσατε, χρόνια πριν έρθουν οι μετανάστες.
Το λαθρεμπόριο σάρκας αφήνει πολλά λεφτά και κουκουλώνει πολλά στόματα.
Δεν θα γίνουμε θύματα της βλακείας σας, την κρίση να μην την πληρώσουν ούτε οι μετανάστες ούτε οι εργάτες, την κρίση να την πληρώσουν οι καπιταλιστές, τα golden boys, τα λαμόγια, οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί, οι απάνθρωποι εκμεταλλευτές της ανθρώπινης ύπαρξης εν ονόματι του κέρδους που το έκαναν.
Μεγαλώστε πια, σταματήστε να είστε τα παιδιά των μεγάλων, πάρτε τις ευθύνες σας και μην πετάτε πια το μπαλάκι αλλού.
Στις σκυλομαχίες το σκυλί είναι καρφωμένο στο αντίπαλο σκυλί, με μια μικρή ώθηση από το αφεντικό του αφήνεται και ορμάει, βγάλτε τις παρωπίδες σας, ξεστραφωθείτε και δαγκώστε τους κόλους που πρέπει!

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!

Επιμένει η κυβέρνηση στην αύξηση των κατώτατων ορίων των ποινών για όσους συλλαμβάνονται να βιαιοπραγούν φορώντας κουκούλα ή κρύβοντας το πρόσωπό τους.

Η βαριά σωματική βλάβη θα επισείει ελάχιστη ποινή τριών ετών, από δύο που είναι σήμερα,
Άλλα αδικήματα που θα συμπεριλάβει η νέα ιδιώνυμη ρύθμιση είναι αυτά της απλής σωματικής βλάβης και της απρόκλητης σωματικής βλάβης, για την οποία θα επιβάλλεται ελάχιστη ποινή δύο ετών, αντί των έξι μηνών.
Το πλημμέλημα της διατάραξης κοινής ειρήνης, επιβαρύνεται επίσης με ελάχιστη ποινή 2 ετών για όσους συλληφθούν να έχουν κρυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Βασικά όλες οι ποινές αυξήθηκαν στα δυο χρόνια και κυρίως, το πλημμέλημα της διατάραξης κοινής ειρήνης....
Δηλαδή η συμμετοχή σε πορείες θα βαφτίζεται σε διατάραξη κοινής ειρήνης, οι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι στο άκουσμα του ονόματος τους θα εφορμάνε μέσα στις μάσκες τους και τις υπηρεσιακές κουκούλες για να δείρουν κόσμο,ε... λάθος , για να βγάλουν το ψωμί τους, και όσοι αντισταθούν και φοράνε κουκούλα, η μαντήλα, η μαντήλι, η έχουν την μπλούζα τους σηκωμένη μέχρι το στόμα για να προστατευτούν από τα χημικά που πλουσιοπάροχα μοιράζουν οι μπάτσοι θα συλλαμβάνονται ως τρομοκράτες;;


Για να μην υπάρξουν άλλου τύπου παρενέργειες και συλλαμβάνονται άτομα που απλώς φορούν κασκόλ, ή σκούφους, ο νόμος θα επιχειρήσει να ορίσει, όσο είναι δυνατόν, ποια ακριβώς κάλυψη του προσώπου ή αλλοίωση χαρακτηριστικών θα είναι αξιόποινη.

Μήπως από το αν η κουκούλα είναι GUCCI, η από την λαϊκή;;
Και ποιος είναι ο νόμος;;;;; ο μπάτσος και ο δικαστής;;;

Καμία ρύθμιση δεν προβλέπεται ωστόσο για τους αστυνομικούς που εμφανίζονται με κουκούλες και υβρίζουν χυδαιότατα διαδηλωτές. Το αντίθετο. Επιτρέπεται η αυτεπάγγελτη δίωξη για εξύβριση εναντίον όσων καταφέρονται υβριστικά κατά των αστυνομικών και άλλων λειτουργών.

Και θα μας βρίζουν όποτε θέλουν πίσω από τις κουκούλες και όχι μόνο, θα μας βαράνε όποτε θέλουν και όποτε γουστάρουν,θα μας σκοτώνουν γιατί έτσι, δεν τους αρέσει η κουκούλα μας, θα μας φυλακίζουν όποτε γουστάρουν και όποτε θέλουν, θα μας πασάρουν τα ναρκωτικά που θέλουν, θα μας πουλάνε προστασία όπως θέλουν, θα εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας έτσι για την πλάκα τους;;;;, ζητάνε τώρα βγαίνοντας στα τηλεοπτικά κανάλια και την προστασία τους, έτσι ώστε να μην τους αγγίζει κανένα από τα εγκλήματα που θα κάνουν και την πολιτεία να τους προστατέψει;;;;
Μια και είναι των ημερών ένα έχω μόνο να πω:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!

Είμαστε σε πόλεμο με την Ωκεανία η όχι;;;


Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τον γαμημένο πληθωρισμό. Όταν είναι μεγάλος, ουπς φωνάζουν για ακρίβεια, χαμηλούς μισθούς, όταν είναι χαμηλός, ουπς φωνάζουν πάλι για ακρίβεια και χαμηλούς μισθούς... Ουπς, μπερδεύτηκα..
Είμαστε σε πόλεμο με την Ωκεανία η όχι;;;

έννοια του πληθωρισμού
Πληθωρισμός είναι η ποσοστιαία μεταβολή του γενικού επιπέδου των τιμών μιας οικονομίας μέσα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ο πληθωρισμός μπορεί να είναι είτε θετικός, είτε αρνητικός (οπότε μιλάμε για αντίπληθωρισμό), όπως για παράδειγμα στην Ιαπωνία την τελευταία δεκαετία. Ας σημειωθεί ότι πληθωρισμός είναι η κίνηση των τιμών. Δεν υφίσταται όταν οι τιμές σταθεροποιηθούν, ανεξαρτήτως αν είναι υψηλές ή όχι. Σε μια οικονομία όταν μετράμε τον πληθωρισμό, στην ουσία μελετάμε την ποσοστιαία μεταβολή του επιπέδου των τιμών, όχι για το σύνολο των αγαθών ή υπηρεσιών που καταναλώνονται, αλλά για κάποια συγκεκριμένα αγαθά ή υπηρεσίες, το σύνολο των οποίων παλαιότερα καλούνταν "καλάθι της νοικοκυράς", ενώ πλέον χρησιμοποιείται το πολιτικά ορθότερο "καλάθι του καταναλωτή".

Τώρα πως μειώνεται ο πληθωρισμός όταν ακριβαίνει το αγγούρι, δεν μπορώ να το καταλάβω!!

Αλλού λαλούν οι κόκορες και αλλού γενούν οι κότες!



Από Βρυξέλλες ο Κωστάκης, μόνο από εκεί κάνει αυτός δηλώσεις, τον εμπνέει φαίνεται το περιβάλλον!!!, μας είπε, «Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν και έκτακτη συμπεριφορά»
Ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μας λέει "Δεν χρειάζεται να ακολουθούμε αυστηρή πολιτική σε περιόδους κρίσης και γι' αυτό, το 2005, αναθεωρήσαμε το Σύμφωνο Σταθερότητας."
;;;;;;;;;;;;;

Λάστιχο η εργασία!!! αλλά και μεγάλα κόματα μεγάλα χρέη!!

Το εργασιακό «μοντέλο Μυλωνά» (εκ περιτροπής απασχόληση τέσσερις μέρες τη βδομάδα με ανάλογη μείωση των αποδοχών) απλώνεται σιωπηλά στην ελληνική βιομηχανία!
Ηδη εφαρμόζεται σε 25 μεγάλες επιχειρήσεις μετάλλου, σύμφωνα με στοιχεία σωματείου προς τη ΓΣΕΕ και η συνέχεια προβλέπεται καταιγιστική, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κυβερνητική αντίδραση...

...Το χρέος της Ν.Δ. ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ (η ετήσια κρατική επιχορήγησή της είναι περίπου 24 εκατ. ευρώ), ενώ το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 58 εκατομμύρια ευρώ (με κρατική επιχορήγηση 22.639.480 ευρώ).


Λάστιχο οι εργαζόμενοι και για λίγα ευρω χρέος, απειλούνται απο παράνομες εισπρακτικές εταιρείες και χάνουν το σπίτι τους από τις νόμιμες τοκογλυφικές τράπεζες, ενώ τα πολιτικά κόματα σφυρίζουν ανέμελα στο ρυθμό " οι ωραίοι έχουν χρέη".

Γι' αυτό δεν πίνουν νερό στο όνομα των Αμερικανών οι Ιρακινοί.



Εξι χρόνια από την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ, αλλά ακόμη τίποτε δεν καλυτέρευσε στην πολύπαθη χώρα.
Παράδειγμα, το νερό: Το δίκτυο ύδρευσης της Βαγδάτης ακόμη δεν λειτουργεί και οι κάτοικοι καταφεύγουν στον ποταμό Τίγρη, αλλά ακόμη κι αυτό είναι προβληματικό: η κατασκευή φράγματος στο τουρκικό κομμάτι του ποταμού μειώνει τη ροή του.
Οσο για το δίκτυο ύδρευσης της πρωτεύουσας, οι καταστροφές και η εγκατάλειψη απομακρύνουν κάθε αισιοδοξία για τη λειτουργία του.

H δίψα για κέρδη είναι ισχυρότερη από τη δίψα για νερό.



Εχει κάθε άνθρωπος το δικαίωμα να πίνει καθαρό νερό; Η απάντηση δεν είναι αυτονόητη, όπως αποδείχθηκε στο 5ο Παγκόσμιο Φόρουμ για το Νερό που ολοκληρώνει σήμερα τις εργασίες του στην Κωνσταντινούπολη.
Ολόκληρη την εβδομάδα που πέρασε, 23.000 σύνεδροι από 192 χώρες, ανάμεσά τους 90 υπουργοί, 63 δήμαρχοι μεγάλων πόλεων και εκατοντάδες επιχειρηματίες, επιστήμονες, τεχνοκράτες, περιβαλλοντολόγοι, νομικοί, οικονομολόγοι και διπλωμάτες απάντησαν αρνητικά στο παραπάνω ερώτημα.
Η κατανάλωση πόσιμου νερού δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα αλλά «ανθρώπινη ανάγκη».
Αυτή η λεπτή διαφορά ανάμεσα στις λέξεις δικαίωμα και ανάγκη είναι που καθορίζει -και θα καθορίσει- την πολιτική της διαχείρισης των συρρικνωμένων υδάτινων πόρων για τα αμέσως επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Φόρουμ... ....Οι οργισμένοι διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη που φώναζαν ότι «το νερό δεν είναι για πούλημα, είναι δικαίωμα», χλευάστηκαν με τον προκλητικότερο τρόπο από το παζάρι της Παγκόσμιας Βιομηχανικής Εκθεσης Νερού, με τους εκατοντάδες εκθέτες, δίπλα στο κτίριο του Φόρουμ. Εκεί αποδείχθηκε για μια φορά ακόμη ότι η δίψα για κέρδη είναι ισχυρότερη από τη δίψα για νερό.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Νέα διαφορετικά μέτρα για το κολωνάκι της Αθήνας

Τελικά λαός και κολωνάκι δεν είμαστε το ίδιο...
πάντα το ξέραμε αλλά ποτέ δεν το λέγαμε... τους λυπόμασταν τους καημένους, να μην τους απομονώσουμε, αλλά τώρα που όλη η χώρα τιμωρείται και μπαίνει σε βαθιά περίοδο καταστολής, γιατί τρόμαξαν οι παλιοκατίνες, τα πράγματα αλλάζουν.
Για αυτό νέα μέτρα χρειάζονται για να προστατευτεί το κολωνάκι και να μην την πληρώνει ο λαός.
Αρχικά, θα δημιουργηθούν φυλάκια σε όλους τους δρόμους που οδηγούν προς το κολωνάκι και θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους έχουν άδεια.
Θα δημιουργηθεί διαβατήριο ειδικά για το κολωνάκι ως κράτος εν κράτη και στην συνέχεια θα κλειστεί με τοίχο γύρω γύρω και κάμερες παρακολούθησης, έτσι ώστε οι άποικοι του να νιώθουν ασφάλεια...
Τότε θα είμαστε το ίδιο, ε;;;

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Με άλλα λόγια, πως θα αντιμετωπίζονται οι κουκούλες

- Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης είπε ότι «υπάρχει δυσαρέσκεια του κόσμου, πρέπει να τη δούμε»
Μάλλον τα ματάκια σας θέλουν γιατρό, γιατί η δυσαρέσκεια είναι για σας τους ίδιους, για αυτό μαζευτήτε όλοι μαζί σε ένα πλοίο και άντε να πνιγήται
Από εδώ και στο εξής όποιος φοράει κουκούλα ή αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και συλλαμβάνεται να διαπράττει παράνομες πράξεις θα τιμωρείται με βαριές καμπάνες.
Με άλλα λόγια:
- Όσοι συλλαμβάνονται για οποιοδήποτε λόγο θέλουμε εμείς, του φορτώνουμε και μια κουκούλα, προσφορά της υπηρεσίας. Αν επιμένει ότι δεν φορούσε, η γραμμή είναι η εξής: φορούσε την κουκούλα αλλά την πέταξε πριν προλάβουμε να τον πιάσουμε.
- Σε όλες τις πορείες φουλ ψεκασμός με χημικά, σε όλους και όσοι καλύπτουν το στόμα τους και δεν τα αναπνέουν θα συλλαμβάνονται ως κουκουλοφόροι.

Από όλες τις νυφίτσες η πρώτη και καλύτερη

Μίλησε και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ για τους κουκουλοφόρους
Ο ΜΙΧΑΛΟΣ πρόγονος ονομάστηκε έτσι ως μέγας και θηριώδης βασανιστής του ΜΕΤΑΞΑ.
Ιδρυτής της οικογένειας, αρχικά είχε το όνομα Σκαλούπαγκας, μετονομάσθηκε δε σε ΜΙΧΑΛΟΣ από το Μιχάλης λόγω του άγριου του χαρακτήρα.
Ήταν ο φόβος και ο τρόμος στη Δυτική Ελλάδα, έχοντας "καθαρίσει" κάμποσους "αντιφρονούντες".
Τα εύσημα τα εξαργύρωσαν οι ΜΙΧΑΛΑΙΟΙ και επί επταετίας αλλά και στη συνέχεια, επί των ημερών μας.
Βρε δε κοιτάς το βρωμοσυνάφι σου, που βρωμάει από όπου και να το πιάσεις, η μπόχα του έχει φτάσει στα πέρατα της γης, έχουν καθιερώσει την λέξη λαμόγιο σε όλα τα λεξικά του κόσμου, οι κουκουλοφόροι του ΕΒΕΑ, που κουκουλώνουν τα βιβλία, τις εργασιακές σχέσεις, τα ψεύτικα εισαγόμενα προιόντα, τις απατεωνιές, τους ανασφάλιστους εργαζομένους, τους αλλοδαπούς στα ψυγεία, τις κομπίνες, τα υπέρογκα κέρδη που φτάνουν και μέχρι 1000%
Σκέτη κοροϊδία και λέρα, αλλά για αυτό και είναι και πρόεδρος τους, ξεπερνάει όλες τις νυφίτσες!

Για δείτε και αυτούς τους κουκουλοφόρους



Το βίντεο του TVXS, με τους κουκουλοφόρους στη Βουλή

http://www.tvxs.gr/v2046

Βίντεο του ξυλοδαρμού ενός πολίτη που έκανε μια ερώτηση σε δυνάμεις των ΜΑΤ

http://www.tvxs.gr/v1509

έτσι, να μην ξεχνιόμαστε για ποιούς μιλάμε!!

Αυτοί οι δολοφόνοι, ζητάνε τώρα και τα ρέστα!


Σε αυτούς τους δολοφόνους, τους ανίκανους, όπως χαρακτήρισε και ο ιδιος ο Μαρκογιαννάκης, θέλουν να δώσουν περισσότερες ελευθερίες καταστολής!!!
Αυτούς τους δολοφόνους ζητάνε τα "πρόβατα" να τους φυλάξουν!!
Αυτοί οι άκρως επικίνδυνοι, ανεκπαίδευτοι, ψυχοανώμαλοι, προαγωγοί, διακινητές
ναρκωτικών, προστάτες μαγαζιών της νύχτας, βιαστές, κοινώς καθάρματα, θα μας προστατεύουν;;;

Γυναίκα, το δίκανο!!!

Απολύθηκε ο δημοσιογράφος που τράβηξε την φωτογραφία των μπάτσων που σημαδεύουν με όπλο τους μαθητές!


Απολύθηκε ο δημοσιογάφος της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος για την διαροή της φωτογραφίας.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Κυριακή το απόγευμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Ο Κ. Τσιρώνης τις παρέδωσε λιγο αργότερα στον διευθυντή της εφημερίδας Σεραφείμ Κοτρώτσο. Σύμφωνα με όσα είπε ο φωτογράφος στο Tvxs, o κ. Κοτρώτσος του δήλωσε στην αρχή ότι πρόκειται για μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία. Στη συνέχεια, όμως, του είπε ότι ήθελε να βεβαιωθεί ότι επρόκειτο πραγματικά για πυροβόλο όπλο και όχι για πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων;;;;;;
Περισσότερα στο tvxs
Ακόμα με το κωλοδάχτυλο στο κόλο του είναι ο Κοτρώτσος!!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ 18 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV

Θανάσιμη απειλή οι φυλακές της χώρας!!

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΕΘΑΝΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ...
Η Κατερίνα Γκουλιώνη που πρωτοστάτησε
στον αγώνα κατά της κολπικής εξέτασης πέθανε σήμερα στο καράβι
κατά την μεταγωγή της προς Αλικαρνασσό.

Ο Γιάννης Δημητρακής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
μετά από ξυλοδαρμό του στην φυλακή.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ
ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...

ΠΡΕΖΑ TV

Πρωτοφανής απόφαση του Αρείου Πάγου κατά εργαζόμενου φορέα του AIDS



Άκουσον!! Άκουσον!!!!
Νόμιμη έκρινε ο Άρειος Πάγος την απόλυση εργαζομένου ο οποίος ήταν φορέας του ιού του AIDS. Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας έκανε δεκτή την εισήγηση της αρεοπαγίτου Ειρήνης Αθανασίου η οποία είχε προτείνει να μη καταβληθεί αποζημίωση στον απολυμένο, υποστηρίζοντας ότι η απόλυση δεν ήταν καταχρηστική αλλά ήταν απόλυτα δικαιολογημένη για την αποκατάσταση της «εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης και της ηρεμίας των υπολοίπων υπαλλήλων που είχε διαταραχθεί».

Περισσότερα στο tvxs
Ε ρε τσεκούρι που σας χρειάζεται!

Πανό που έγραφε "Εάν ο πλανήτης ήταν τράπεζα θα τον είχατε σώσει εδώ και καιρό" σήκωσαν ακτιβιστές στα τζάμια της Deutsche Bank στην Frankfurt.


πολύ καλό!!
Το αστυνομικό κράτος ζητάει
περισσότερες καταστολή της ελευθερίας
νομιμοποίηση και εντατικοποίηση ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων
φίμωση και έλεγχος των μπλοκ
κατάργηση πανεπιστημιακού ασύλου
κατάργηση διακίνησης ελεύθερων, εκτός κατεστημένου, ιδεών
και προσφέρει
προστασία, ποινικοποίηση εργατικών και φοιτητικών κινημάτων, κάλυψη σκανδάλων

55.000 χιλιάδες επικίνδυνοι μπάτσοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας

Ομολογεί εγγράφως ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρ. Μαρκογιαννάκης ότι οι 55.000 περίπου αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί είναι ουσιαστικά ανεκπαίδευτοι στη χρήση όπλων. Παραδέχεται ότι το εκσυγχρονισμένο θεσμικό πλαίσιο (2003) για την οπλοχρησία δεν λειτούργησε μέχρι τώρα στην πράξη...
Και τώρα τους εξαμολύει στο δρόμο με το ¨παπί¨ και όποιον πάρει ο χάρος....
Σοδοδομημένα ομόλογα, υποκλοπές, Ζαχόπουλος, Βατοπαίδι, Βουλγαράκης, Μαγγίνας, Σουφλιάς, κουμπάροι, ασυδοσία της εκκλησίας, οικονομική κρίση, καταδίκες της Ελλάδας από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και θέματα περιβάλλοντος, παράνομες χωματερές,καταστροφή περιβάλλοντος, φωτιές πλημμύρες,μείωση μισθών και συντάξεων, φοροαπαλλαγές πλουσίων,απολύσεις και μείωση ωρών εργασίας, καρτέλ στην αγορά, αυξήσεις καθημερινά σε προϊόντα βασικής ανάγκης, ανασφάλιστη εργασία, ελαστικοποίηση και κατάργηση εργατικών συμβάσεων, αυξανόμενη ανεργία, σκάνδαλα στον εξοπλισμό των νοσοκομείων, ελλείψεις φαρμάκων, πτώχευση ασφαλιστικών ταμείων, σκάνδαλα στην αγορά στρατιωτικών εξοπλισμών,διάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος και η λίστα μπορεί να συνεχίζει και άλλο...
Για όλα αυτά πότε θα πάρει μέτρα;;;;;

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!!!


Αυτοί είναι οι πραγματικοί κουκουλοφόροι, προβοκάτορες, που σαμποτάρουν όλες τις πορείες και δημιουργούν τα επεισόδια...



Γνωστοί σας δεν είναι κ Δένδια;;, που δεν έχετε το θάρρος να παραιτηθείτε...αλλά ποιός το έχασε για να το βρείτε εσείς;


μπάτσοι και φασίστες μια παρέα...
Αυτή είναι η αστυνομία σας!!

ΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ
κουκουλοφόρος τρομοδημοσιογράφος που κουκουλώνει πάντα και καθαρίζει τις βρομιές των μπάτσων, κυκλοφορεί γεμάτος τρομονέα και πανικοβάλει τα πλήθη!!





Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Θα προλάβει ο Γιωργάκης να πάρει την εξουσία η θα του την αρπάξουν μέσα από τα χέρια οι χουντικάρες στρατόκαυλοι;

Η χούντα του ΄67 , επιβλήθηκε στην Ελλάδα από τους στρατιωτικούς με βοήθεια από το εξωτερικό και το τότε αστυνομικό κράτος, ήρθε και έκατσε πάνω στο σβέρκο του Έλληνα που ως γνωστό ζυγό δεν σηκώνει και έτσι το 74 τον αποτίναξε από πάνω του.
Η Ιστορία και τα εκατοντάδες παραδείγματα μας δείχνουν ότι τέτοιου είδους απολυταρχικά καθεστώτα δεν
κυριαρχούν πολύ και ανατρέπονται από τον λαό.
Ο μόνος τρόπος για να παραμείνουν στην εξουσία και να κυριαρχήσουν, είναι να τα φέρει ο ίδιος ο λαός.
Δεν είναι χούντα η ΝΔ, έχει εκλεγεί από τον λαό, λέει ο Γιωργάκης.
Μα μήπως και ξέρει ο λαός τι ψηφίζει;; έναν έπαρχο της ενωμένης Ευρώπης, κάποιος σου λέει πρέπει να είναι...
Η ΝΔ φλερτάρει με το ΛΑ.Ο.Σ, ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, το ΛΑ.Ο.Σ φλερτάρει με φασιστικές δολοφονικές οργανώσεις και χουντικούς.
Ο λαός αντιμετωπίζει μια κυβέρνηση που διαλύει τα πάντα χωρίς να λογοδοτεί, αφήνει πίσω της καμένη γη, μια αντιπολίτευση, ας την πούμε αντιπολίτευση, ανίκανη, μια ουδέτερη αριστερά και τον Γιωργάκη ως Ιζνογκούτ να θέλει να γίνει πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού πάση θυσία, έστω και για μια μέρα ρε γαμώτο!!.
Αντιμετωπίζει μια αστυνομία, αυταρχική, άκρως επικίνδυνη, με καθορισμένο σχέδιο την τρομοκράτηση του κόσμου και την γιγάντωση της εξουσίας της.
Αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ, δημοσιογράφους και γενικότερα διάφορα έντυπα που μεταξύ βυζιών, κόλων και "μασκοφόρων" δουλοπρεπείς παρουσιαστών, καθημερινά γεμίζει με τον φόβο της κρίσης, της ανεργίας, της ακρίβειας, της ανασφάλειας, του θανάτου, των επιδημιών, των τροφικών δηλητηριάσεων και γενικότερα με οτιδήποτε που θα μπορέσουν να ελέγξουν το μυαλό του,την καθημερινότητα του, τι πρέπει να φοράει, τι να πίνει, που να πάει, πως να μιλάει, πως να γαμάει, πως να κλάνει, με γενικότερο σκοπό να σπάσει, να χάσει τον προσανατολισμό του, να φοβηθεί, να παραδοθεί και να ζητήσει βοήθεια.
Ήρθε η οικονομική κρίση ως υπαρκτό πρόβλημα και έδεσε το γλυκό, ο κόσμος δεν μπορεί πια να ξεχωρίσει πιο είναι αληθινό και ποιο όχι, πότε υπάρχει κρίση και πότε όχι, αν υπάρχει η αν δεν υπάρχει, βρίσκεται σε παραζάλη, δεν ξέρει τι να κάνει, και να σου πάνω εκεί έρχεται και η μπατσαρία και κάνει το καθήκον της, δηλαδή, να προκαλέσει την κοινωνική αναταραχή σε μια περίπτωση που ο κόσμος είναι αηδιασμένος από την κυβέρνηση, ανήσυχος για αυτό (που δεν βλέπει) που έρχεται, απογοητευμένος για το μέλλον του, μιας... και δεν του δίνουν μέλλον,
αποβλακωμένος με τα σοου μπιζζζζζζζ, τρομαγμένος από τις ταινίες τρόμου που βλέπει στα τηλεοπτικά κανάλια στο 8μμ, στριμωγμένος στην καθημερινότητα του.... πελαγωμένος!.
Αυτός ο κόσμος θα ζητήσει βοήθεια, αλλά για να την πάρει θα πρέπει να υποταχθεί πλήρως και άνευ όρων.
Το αστυνομικό κράτος θέλει περισσότερη εξουσία, μπορεί και την ίδια την εξουσία και τώρα ξέρει πως μπορεί να την διεκδικήσει!
Ο λαός σηκώνει τώρα ο ίδιος τον ζυγό που αποτίναξε από πάνω του... και τον φοράει!!

Ο δικομματισμός στην Ελλάδα είναι παιδί της αριστεράς!!

Βαρεθήκαμε πλέον να ακούμε την αριστερά να μιλάει για τον δικομματισμό και να τον σταματήσουμε και τα λοιπά λοιπά που λένε κάθε φορά.
Όταν οι ίδιοι με την στάση τους τον τροφοδοτούν, όταν οι ίδιοι είναι χωρίς όραμα και σχέδια, όταν από μόνοι τους αναιρούν τα όσα λένε, όταν δεν πιστεύουν ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό ότι θα τα καταφέρουν, όταν γνωρίζουν ότι δεν ελέγχουν το παιχνίδι και όταν δεν θέλουν να κυβερνήσουν.
Μόνο παχιά λόγια, σαν τις μύγες τον Αύγουστο.

Αφήνει λοιπόν το δικομματισμό να παίζει, να μεγαλώνει, προστατεύοντας το, κρατώντας μακριά μνηστήρες και νύφες που θα μπορούσαν να του κάνουν κακό, το μαλώνει μαλακά όταν παρατρώει, τραβάει το συνεργασιόσκοινο όταν πάει να φύγει, το ντύνει πιο αριστερά και ως καλή μάνα μιλάει παντού και πάντα για το παιδί της!!
Ένοχος κρίθηκε με επιβολή ομόφωνης κάθειρξης 12 ετών, ο επίδοξος δολοφόνος Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, ηγετικό στέλεχος της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, γνωστός ως «Περίανδρος».
Ήταν καταδικασμένος πρωτόδικα σε 21 χρόνια φυλάκιση για απόπειρες ανθρωποκτονιών εναντίον δύο φοιτητών και ενός εκπαιδευτικού στις 16 Ιουνίου 1998 έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Το Εφετείο μετέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση, την απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση, σε επικίνδυνη σωματική βλάβη από πρόθεση, και του δόθηκε η δυνατότητα αναίρεσης της απόφασης.

Εικάζεται ότι θα είναι ελεύθερος το... καλοκαίρι! Θα έχει εκτίσει μόλις... τέσσερα (!) χρόνια φυλάκισης, αφού βρίσκεται στη φυλακή μόνο από τον Σεπτέμβριο του 2005. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της απόφασης του εφετείου να μειώσει την ποινή του κατά θεαματικό τρόπο σχεδόν στο μισό - από 21 σε 12 χρόνια

Το πολιτικό μήνυμα της αποφυλάκισης του είναι πολύ σοβαρό.
Η ακροδεξιά βία βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα. Επιζητεί τη δολοφονία ανθρώπων.
Ακροδεξιοί ήταν αυτοί που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν με πυροβολισμό τον μαθητή στο Περιστέρι στα μέσα Δεκεμβρίου, ακροδεξιοί ήταν αυτοί που έριξαν τη χειροβομβίδα στο Στέκι των Μεταναστών, στα Εξάρχεια, για να κομματιάσουν όσους περισσότερους μπορούσαν από τα δεκάδες συγκεντρωμένα άτομα.
Ακροδεξιοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν σε μετανάστες στο Αιγάλεω και στο Κολωνό, ταυτόχρονα με τους ομοϊδεάτες τους στην Γερμανία που επιτέθηκαν σε Ινδούς μετανάστες.

Όχι, αν μπορούσες ας έλεγες το αντίθετο παλιοκότα λυράτη Μαρκογιαννάκη!!

Αυτοτραυματίστηκε ο Αφγανός μετανάστης στο πρόσωπο γιατί βρισκόταν σε κατάσταση μέθης!
Δεν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.
Τουλάχιστον αυτό απεφάνθη ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκης από του βήματος της Βουλής.

Σιγά και μην μπορούσε να πει κάτι άλλο από αυτό που του έδωσαν να πει.
Τι;; να χάσει την προστασία του και τα δωράκια του για έναν άνθρωπο!!! μα που ζεις;;!!!

Η Κίνα ανησυχεί για την κρίση στην Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος για την κρίση στη σχέση τους

Δισεκατομμύρια μετοχών που παίζονται στα αμερικάνικα κεφάλαια ανησυχούν τον μεγαλύτερο προμηθευτή της Αμερικής, καθώς η οικονομική κρίση όλο και βαθαίνει και αγγίζει όλο και πιο πολλά παρακλάδια επενδυτικών εταιρειών.
Δισεκατομμύρια παίζονται, το ίδιο και η σταθερότητα της Κίνας που δεν θα μπορέσει να σηκώσει στο εσωτερικό της μια εμβάνθιση της κρίσης
Δισεκατομμύρια είναι τα χρωστούμενα της Αμερικής στην Κίνα και φοβούνται ότι δεν θα τα πάρουν
Ο υπόλοιπος κόσμος ανησυχεί γιατί αν αυτό το σενάριο επαληθευτεί, μόνο δυο λύσεις υπάρχουν. Η πρώτη είναι αμερικάνικοι κολοσσοί να πουληθούν για ψίχουλα στην Κίνα, πράγμα πολύ δύσκολο που μας φέρνει στην δεύτερη λύση, που είναι ο πόλεμος, έτσι ώστε και η Κίνα να απαλλαγεί από την εσωτερική αναταραχή.
Η ιστορία μας μαθαίνει ότι το δεύτερο σενάριο είναι και το πιο ισχυρό, ο καιρός θα δείξει...

Να ξεκαθαρίσουμε την έννοια εν οιωνί υπηρεσία

Να ξεκαθαρίσουμε την έννοια εν οιωνί υπηρεσία, την βαρύγδουπη και πολύ πολιτισμένη λέξη, γουαου!!, που πέταξε ο εκπρόσωπος των μπάτσων και κανένας δημοσιογράφος δεν κατάλαβε, δημοσιογράφοι χα!!
Όσοι υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, στρατιωτικά σώματα και γενικότερα στις ένοπλες δυνάμεις είναι εν οιωνί σε υπηρεσία..
Τι θέλει να μας πει ο ποιητής με αυτό, όποιος έχει περάσει από στρατό το ξέρει, ότι όπου και να βρίσκεται, ακόμα και σε άδεια θεωρείται ετοιμοπόλεμος και ανακαλείται ανά πάσα ώρα και στιγμή στην υπηρεσία και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, πρέπει να δώσει το παρόν.
Αυτό ισχύει σε στρατό, αεροπορία, ναυτικό, πυροσβεστική, λιμενικό και... αστυνομία
Έτσι λοιπόν ο στρατιωτικός που υπηρετεί, στην Λήμνο π.χ , ξεκινάει πρώτη μέρα την άδεια του στην Κεφαλλονιά , αν για ένα γεγονός, μια εμπόλεμη κρίση π.χ.,διαταχτεί από την υπηρεσία του την επομένη να είναι πίσω, είναι πίσω και δεν τελειώνει την άδεια του
και με δυο μέρες καθυστέρηση όπως κάθε δημόσιος υπάλληλος.
Αναλόγως στο σώμα που υπηρετεί, ειδικότητα και περιοχή, δίνει και αναφορά στο ποιο μέρος βρίσκεται και τηλέφωνα επικοινωνίας έτσι ώστε η μονάδα του να μπορεί να τον βρει και αν εκεί που βρίσκεται δεν υπάρχει κανένα είδος επικοινωνίας αναφέρεται στο πιο κοντινό σώμα (κυρίως σε περιπτώσεις
που υπάρχει κάποιος συναγερμός)
Ακόμα και οι γιατροί, όταν επιβιβάζονται σε μέσα μεταφοράς όπως πλοία και αεροπλάνα, αναφέρουν την ειδικότητα τους και βρίσκονται σε ένα είδος οικειοθελώς ,εν οιωνί υπηρεσία, μέχρι να αποβιβαστούν.
Έτσι και ο μπάτσος , που υπηρετεί στην Αθήνα και ενώ βρίσκεται στην Ρόδο για διακοπές, σε ένα γεγονός που μπορεί να διαδραματιστεί εκεί και η τοπική αστυνομία χρειαστεί ενισχύσεις, ο μπάτσος μπορεί ο ίδιος να αναφερθεί, η να τον διατάξει η υπηρεσία του.
Για αυτό του δίνεται το δικαίωμα της οπλοκατοχής του υπηρεσιακού του όπλου, όταν είναι εκτός υπηρεσίας, αλλά όχι και το δικαίωμα της οπλοχρησίας..
γκε γκε;;

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Το αστυνομικό κράτος έχει βάλει σκοπό να μας φτιάξει και πατριωτικό νόμο...

Δεν έχουμε να κάνουμε με τρομοκρατία κάποιων κουκουλοφόρων όπως ευαγγελίζονται κάποια τηλεοπτικά κανάλια, αλλά με την τρομοκράτηση της κοινωνίας από το αστυνομικό κράτος. Με τους μηχανισμούς του όπως τα ΜΜΕ και τους παρακρατικούς,εξαπλώνει τον φόβο και την ανασφάλεια στην κοινωνία έτσι ώστε να αποδεχθεί άνευ όρων την καταστολή.
Συνέχεια οι εκπρόσωποι του βγαίνουν και πιπιλίζουν ,τα μυαλά που τους παρακολουθούν, φορτωμένα από πολλά προβλήματα, υπαρκτά και μη, κουρασμένα από τον υπέρογκο πληροφοριών,χρήσιμων και μη, που δέχονται όλη την μέρα και απλά σαν σφουγγάρια απορροφάν και συγκρατούν το ελάχιστο, από το χωρίς νόημα "ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων" των τηλεοπτικών καναλιών, από ανθρώπους που το ίδιο το αστυνομικό κράτος τους "παρέχει" "προστασία", με το αζημίωτο βέβαια!!
Μιλάνε για αναβάθμιση της αστυνομίας ως προς τον εξοπλισμό, τα όπλα και ζητάνε όλοι μαζί περισσότερες ελευθερίες ως προς την καταστολή, την αστυνομική βιαιοπραγία, τα βασανιστήρια (κανείς μπάτσος δεν τιμωρήθηκε για τα βασανιστήρια των δυο ανηλίκων στο μπατσικό τμήμα της ομόνοιας), την ηλεκτρονική παρακολούθηση (κάμερες, τηλέφωνα).
Και όλο αυτό το βαφτίζουν πρόληψη!!
Κάθε απάνθρωπη πράξη τους που καταδικάζεται από όλη την κοινωνία την μετατρέπουν σε νόμο!
Έχουμε γεμίσει με δικαστές Ντρέντ,Κάλαχαν,"Κόμπρες" και κάθε λογής αποσκατάδι της αμερικάνικης υποκουλτούρας.
Βάρβαροι, κότες, ζηλιάρηδες, νεοέλληνες με μυαλό χαζοαμερικάνων εφήβων από ταινίες, μαζεύουν ότι σκουπίδι τους πετάξουν και χαίρονται μάλιστα.
Ζήλεψαν και τον Πατριωτικό νόμο φαίνεται, που κατάφερε και πέρασε ο Μπους και το επιτελείο του με την ασύμμετρη απειλή (είχε βέβαια άσσο στο μανίκι του, τους δήθεν εξωτερικούς τρομοκράτες που θέλουν το κακό των ΗΠΑ και τον πιο πολυπληθή αμόρφωτο και περισσότερο επηρεασμένο από την τηλεόραση λαό).
Έτσι εδώ δεν υπάρχει εξωτερικός εχθρός, έτσι πρέπει να δημιουργήσουμε εσωτερικό.
Και πάντα είναι οι φοιτητές και οι εργάτες που διαδηλώνουν "και τα σπάνε", αριστεριστές, αγρότες, συνταξιούχοι και τώρα τελευταία και οι πιτσιρικάδες. Είμαστε όλοι τρομοκράτες!!
Και αν στην Αμερική το στρατιωτικό κράτος της και ο Μπους, γκρέμισε τρία πολυώροφα κτήρια οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο για να πετύχει αυτό που ήθελε, εδώ αρκούνται στο να καταστρέφουν περιουσίες και να διχάζουν την κοινωνία, να την διαιρούν,να την φορτίζουν με φόβο και ανασφάλεια.

Όντως κύριε Αντώναρε, η αστυνομία εκτελεί πολύ σωστά το καθήκον της...

Αστυνομικός εκτέλεσε εστιάτορα στο Θησείο. Τι λέει ο Αντώναρος για αυτό;

Αστυνομικός διοικητής πυροβόλησε και τραυμάτισε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/3) ιδιοκτήτη καφετέριας στην Πλάκα..,
Προφανώς δεν του άρεσε ο καφές που του σέρβιραν!!
Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει τον πυροβολισμό σε προσωπικές διαφορές.
Δεν τα βρήκαν στο ποσό για την προστασία, ο εστιάτορας ζητούσε παράταση και έκπτωση λόγω κρίσης και ο μπάτσος τον πυροβόλησε για παραδειγματισμό, μην ξεθαρέψουν και οι άλλοι!!
Υποστηρίζεται, ότι ο δράστης δεν πυροβόλησε υπό την αστυνομική του ιδιότητα, αλλά εξαιτίας προσωπικής του αντιδικίας με το θύμα.
Που είναι ο εκπρόσωπος της αστυνομίας να μας θαμπώσει με τις δηλώσεις του όπως έκανε και στην περίπτωση της ληστείας στο κατάστημα "Γερμανός" στο Παγκράτι;;!!!!
Και ο Αντώναρος δηλώνει ότι η αστυνομία κάνει ότι μπορεί και πολύ σωστά το καθήκον της!!
Εμ, βέβαια, αφού έχουν βάλει σκοπό να μας εξολοθρεύσουν όλους...
«Ο αστυνομικός που είναι εκτός υπηρεσίας θεωρείται ότι είναι οιωνί σε υπηρεσία όταν κρίνεται αναγκαία η παρέμβασή του». Αυτό δήλωσε στο ρ/σ Alpha 98,9 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Παναγιώτης Στάθης κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του αστυνομικού κατά τη χθεσινή αιματηρή ληστεία σε κατάστημα στο Βύρωνα.
Ο αστυνομικός «επιτρέπεται να οπλοφορεί και εκτός υπηρεσίας. Υποχρεούνται από το νόμο οι αστυνομικοί να παρεμβαίνουν και να προστατεύουν την έννομη τάξη είτε είναι εντός ή εκτός υπηρεσίας».

ΔΕΝ υποχρεούνται από πουθενά στον νόμο όμως να χρησιμοποιούν τα όπλα τους.
Έχουν το δικαίωμα να φέρουν μαζί τους σύμφωνα με τον νόμο το υπηρεσιακό τους όπλο άλλα οχι να το χρησιμοποιούν.
Το φέρουν σε περίπτωση που τους καλέσει η υπηρεσια.
Ο αστυνομικός χρησιμοποιεί το όπλο του μόνο σε ώρα υπηρεσίας σύμφωνα και με τον νόμο τους.
Σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να καλεί σε βοήθεια και να ενημερώσει το κέντρο του ώστε να δεχτεί οδηγίες και να μην το παίζει μίστερ Κάλαχαν!!

Έχουν και το καρπουζι έχουν και το μαχαιρι!!




Από το όπλο του 23χρονου ληστή που συνεπλάκη με τον αστυνομικό κατά τη χθεσινή ληστεία στο κατάστημα «Γερμανός», έπεσε νεκρή η 32χρονη υπάλληλος Αθανασία Γκίνη.
Αυτό το συμπέρασμα εξήχθη από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας.

«Ο αστυνομικός που είναι εκτός υπηρεσίας θεωρείται ότι είναι οιωνί σε υπηρεσία όταν κρίνεται αναγκαία η παρέμβασή του». Αυτό δήλωσε στο ρ/σ Alpha 98,9 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Παναγιώτης Στάθης κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του αστυνομικού κατά τη χθεσινή αιματηρή ληστεία σε κατάστημα στο Βύρωνα.
Ο αστυνομικός «επιτρέπεται να οπλοφορεί και εκτός υπηρεσίας. Υποχρεούνται από το νόμο οι αστυνομικοί να παρεμβαίνουν και να προστατεύουν την έννομη τάξη είτε είναι εντός ή εκτός υπηρεσίας».

Από αυτούς ποιος θα μας προστατέψει;;
Όφειλε προτού εμπλακεί σε ανταλλαγή πυρών να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών, δεδομένου ότι βρισκόταν σε κλειστό χώρο και δεν ήταν και ο βρώμικος Χάρη..

Τα αποτελέσματα δεν θα αλλάξουν την τραγική κατάληξη, ούτε θα φέρουν πίσω τη νεαρή γυναίκα.
Θα απαντήσουν όμως σε μια σειρά ερωτημάτων; όπως ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν ο αστυνομικός περίμενε να βγει ο ληστής από το κατάστημα για να καταδιώξει τον δράστη;;

Με εντολή του εισαγγελέα ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ από τη βαλλιστική εξέταση που αναμένεται να γίνει, θα πιστοποιηθεί αν η σφαίρα προέρχεται πράγματι από το όπλο του ληστή.
Γιατί να μπαίνουν σε τόσο κόπο, αφού το βγάλαν ήδη το συμπέρασμα και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία τον αφήνουν, ενώ θα έπρεπε να είναι μέσα ,τουλάχιστον, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας!!, και για άλλες αξιέπαινες πράξεις που οδήγησαν στον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ;

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σε ληστεία όπου ενεπλάκη αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σημειώθηκε στο Βύρωνα το μεσημέρι της Πέμπτης, σε υποκατάστημα του Γερμανού.
Ο τραγικός θάνατος της 32χρονης κοπέλας, υπαλλήλου καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στο Βύρωνα, στο οποίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι ληστεία, απέδειξε, πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η μπατσαρία στην κρίσιμη στιγμή.

Ο εκτός υπηρεσίας, αλλά ένοπλος, μπάτσος, που βρέθηκε ως πελάτης στο κατάστημα, έπεσε πάνω στο ληστή και αποφάσισε να τραβήξει το όπλο του.

Ποιος τους γαμωδίνει την άδεια να κουβαλάνε τα όπλα τους μαζί όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας, αντί να τα κλειδώνουν στα οπλοστάσια;;.
Αλλά όλοι οι κολόμπατσοι έχουν το σκατοδικαίωμα να αγοράζουν όσα όπλα θέλουν και έτσι ο καθένας τος έχει τρία με 4 όπλα και τα βγάζει βόλτα να τα κάνει και μόστρα στους φίλους του.

Μήπως ο μπάτσος αυτός έκανε και κάτι πέρα των αρμοδιοτήτων του και είχε και το όπλο μαζί του......για καλό και για κακό;;!!

Το θέμα είναι ότι ένας συνάνθρωπος μας έπεσε νεκρός, εν καιρό κοινωνικής ειρήνης, εξαιτίας του σκατόμυαλου μπάτσου, αλλά το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει

300 ευρώ ήταν η λεία της ληστείας.
Άξιζε άραγε;;

Ο ελληνικός Κώδικας Οδικής κυκλοφορίας

Ο ελληνικός Κώδικας Οδικής κυκλοφορίας

1. Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.
2. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
3. Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα.
4. Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP". Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο apneagr

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Μας έχει πρήξει τα αρχίδια και το γαμημένο ΥΠΕΧΩΔΕ μα την νέα του διαφήμιση, όλοι μαζί και πρώτα εσύ.
Η νέα διαφήμιση του υπεχωδε που σε παρουζιάζει σαν σκύλο να γαβγίζει και οι κουμπάροι να βολεύονται από το γάβγισμα σου και σαν σύνθημα το όλοι μαζί πρώτα εσύ....
Ναι συμφωνώ όλοι μαζί και πρώτα από όλα, εσύ καριόλη υπεχωδε και καριόλη υπουργέ και σκατοκράτος, πρώτα εσύ παλιολαμόγιο που τόσα χρόνια έχεις φάει τα άντερα μας, πρώτα εσύ παλιοκαθίκι, πρώτα εσύ να βρεις το γαμημένο ανάστημα και να πεις το όχι στα βρωμολαμόγια που σε ελέγχουν...
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

THIS... IS... ATHENS!!

Αξίζει να το δείτε το βίντεο αυτό στo tvxs
http://www.tvxs.gr/v6851
Μόνο που στο τέλος θα συμπλήρωνα, ότι ο μπάτσος, περαστικός ήταν από εκεί και θα πέρναγε για να λάβει την δόση του, από την προστασία που είναι γνωστό ότι πουλάνε οι μπάτσοι στην ομόνοια. Το περίφημο μπατσικό τμήμα της ομόνοιας είχε λειτουργήσει και ως προαγωγός εκδιδόμενων γυναικών και αν ψάξετε να βρείτε τους ντίλερ των ναρκωτικών στην ομόνοια, θα τους βρείτε να πίνουν καφεδάκι και να τα λένε με μπάτσους!!

Αυτοτραυματίστηκε φρουρός του Καραμανλή! Το όπλο του αστυφύλακα εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε σοβαρά στον δεξί μηρό, την ώρα που επέστρεφε με συναδέλφους του από το σπίτι του πρωθυπουργού στη Ραφήνα Τόσο άσχετοι μα και τόσο επικίνδυνοι!!!

Νέο κρούσμα αστυνομικής βίας και στην Πάτρα!!

Φοιτητής κατήγγειλε ότι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάτρας τον ξυλοκόπησαν άγρια χωρίς λόγο, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον νεαρό, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στην παραλιακή οδό της Πάτρας, αστυνομικοί με πολιτικά τον συνέλαβαν και τον ξυλοφόρτωσαν...

Περισσότερα στο έθνοςonline

Μαζική απάντηση πολιτών στην επίθεση με χειροβομβίδα

Περισσότεροι από 2.000 πολίτες διαδήλωσαν την Πέμπτη το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι για τη «φασιστική, παρακρατική, δολοφονική επίθεση στο Στέκι Μεταναστών» την προηγούμενη Τρίτη.
Οι διαδηλωτές διαμήνυσαν ότι «αυτή η επίθεση δεν στρέφεται μόνο εναντίον του Στεκιού, του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης και του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα. Είναι επίθεση εναντίον όλων μας, του κινήματος, της Αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού χώρου, κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Κυρίως όμως είναι επίθεση κατά του κινήματος που βγήκε απο την εξέγερση του Δεκέμβρη. Αυτό το κίνημα προσπαθούν οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί να εκφοβίσουν με ΜΑΤ και χημικά, συκοφαντίες από τα ΜΜΕ, διώξεις, ακόμα και χειροβομβίδες».
Ο κόσμος αρχικά συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια και ύστερα πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας, περνώντας έξω από τη Βουλή. Καθώς ο όγκος των διαδηλωτών διαλύονταν επί της οδού Πανεπιστημίου, στα Προπύλαια, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές ανάμεσα σε διαμαρτυρόμενους πολίτες και αστυνομικούς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν χημικά και κρότου λάμψης.

http://www.tvxs.gr/v6779

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Μαύρα τα σύνεφα στον τουρισμό!!

Σε ύφεση φοβούνται ότι θα πέσει ο τουρισμός.
Ε, λοιπόν αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα να σας το πω.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ δεν θα πέσει σε ύφεση ο τουρισμός, σε ύφεση ήδη βρίσκεται, στα σκατά θα πέσει!!!

Η κυβέρνηση των ενδοιάμεσων φροντίζει έτσι ώστε οι κουμπάροι και πάλι να κερδίζουν

Σε κλοιό άγριας κερδοσκοπίας βρίσκονται οι καταναλωτές. Την ώρα που οι τιμές παραγωγού μειώνονται δραστικά, οι τιμές των προϊόντων στα ράφια ακολουθούν την ανηφόρα.

Oι καταναλωτές φθάνουν να πληρώσουν στο ράφι βασικά καταναλωτικά αγαθά έως και 1.340% ακριβότερα συγκριτικά με την τιμή με την οποία αυτά ξεκινούν από το χωράφι.
Οι αδικαιολόγητες αυτές αποκλίσεις τιμών καταγράφονται στα στοιχεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Ελλάδος και του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών, σύμφωνα με τα οποία ενώ ο παραγωγός πουλά το ρύζι προς 0,31 ευρώ το κιλό, ο καταναλωτής φτάνει να το αγοράζει από τα καταστήματα ειδών διατροφής προς 3,5 ευρώ το κιλό, δηλαδή 1.029% ακριβότερα.
Τα στοιχεία έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σημειώνοντας ότι «τα δυο άκρα της παραγωγικής αλυσίδας δέχονται τεράστιες πιέσεις. Προς τα κάτω οι παραγωγοί και προς τα πάνω οι καταναλωτές. Οι ενδιάμεσοι κυριολεκτικά κάνουν πάρτι», δήλωσε επαναλαμβάνοντας το αίτημα για μείωση των τιμών από 8% έως 10%

Θα τα διαβάζουν τώρα αυτά οι αγρότες και θα τραβάνε τα βυζιά τους...
Αυτοί είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα των νέων σήμερα, την βρισιά έτοιμη την έχουν στο στόμα, η μαγκιά και η κλανιά τους κρέμεται από τα χείλη, μια σωστή όμως απάντηση δεν μπορούν να δώσουν, ανίκανα μέσα στην αποχαύνωση τους αντιδρούν βίαια,σίγουρα, ότι θα βρουν το δρόμο μέσα στην τηλεοπτική, νεοκουλτουριάρικη λεχώνα τους...

Η ανθρώπινη πλευρά της ελληνικής αστυνομίας!!

Βρήκαν και πάλι τον ένοχο οι μπάτσοι σε έναν συνάνθρωπο μας παραπληγικό και πεπεισμένοι για το αλάθητο που τους διακατέχει και την ανομία της εξουσίας τους, τον κράτησαν όλο το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα… για να μην διαφύγει, για πράξεις που δεν έκανε, απλά γιατί τους την σπάσανε που κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για αυτό το παιδί..
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.ΑΠΛΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΠΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
κάντε κλικ πάνω για περισσότερα

Κατά τη διάρκεια καταδίωξης νεκρός αστυνομικός από πυρά ληστών στη Νίκαια

Νεκρός από τα πυρά ενόπλων έπεσε νεαρός υπαρχιφύλακας.Ο 36χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας με πολιτική περιβολή, βρέθηκε έξω από την τράπεζα στην οδό Δ. Σολωμού 2Δ, αντιλήφθηκε τους ληστές και άρχισε να τους καταδιώκει.


Απορώ γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τους ήρωες σε αυτούς που πραγματικά, καθημερινά τους φτύνουν, τους περιπαίζουν, τους εκμεταλλεύονται, τους κοροϊδεύουν και τους εξαπατούν, τους ιδίους και τις οικογένειες τους,που τους μοιράζουν ψίχουλα και που στην τελική από την ληστεία πάλι αυτοί βγαίνουν κερδισμένοι. Διότι τα λεφτά είναι ασφαλισμένα από τις τράπεζες οι οποίες με παράνομους τρόπους και χρεώσεις κλέβουν το κόσμο, τους ιδίους και τις οικογένειες τους και σε αυτά τα λαμόγια και τους απατεώνες θέλουν να κάνουν τους ήρωες;!!
Σε τι ελπίζουν πραγματικά να κερδίσουν;;, πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν το πενιχρό τους μισθό;; ότι θα πάρουν μια καλή θέση παρακάμπτοντας όσους έχουν μέσο, ότι θα δείξει κάποιος ενδιαφέρον για την οικογένεια τους και θα παρακάμπτουν την σειρά στο ΙΚΑ,ότι θα αναγνωριστούν και θα τους κάνουν άγαλμα η θα κερδίσουν το 10λεπτο διασημότητας στην τηλεόραση; Πιστεύουν ότι έτσι θα μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους σε μια διαφθαρμένη κοινωνία και λειτουργοί μιας διεφθαρμένης υπηρεσίας, ενός διεφθαρμένου υπουργείου σε ένα διεφθαρμένο κράτος; Το ξέρουν; δεν το ξέρουν; ότι όλα γύρω τους είναι σάπια και ότι ο ηρωισμός τους να σώσουν τα χρήματα της τράπεζας ουσιαστικά δεν συμφέρει και την ίδια την τράπεζα;
Ωραία!!, μεγάλα λόγια και παχιά θα καλύψουν την κηδεία του, την οικογένεια του όμως την σκέφτηκε;;

ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ!

Η επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία αφλατοξίνη βρέθηκε σε ελέγχους κρατικών εργαστηρίων, ενώ είχε περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους των εταιρειών. Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
H συνωμοσία σιωπής για την προστασία του καρτέλ «Φρέσκο» γάλα, μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1 έχει ανιχνευθεί σε δύο κορυφαίες εταιρείες από τα κρατικά εργαστήρια ελέγχου, ενώ οι ίδιες οι βιομηχανίες στους δικούς τους ελέγχους το είχαν βγάλει... καθαρό!
Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο, που αποκαλύπτεται σήμερα από το «Π», έχει περιέλθει σε γνώση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά την έρευνά της για το καρτέλ των γαλακτοβιομηχανιών, αλλά η υπόθεση έχει καλυφθεί από πέπλο σιωπής από όλες τις αρμόδιες αρχές, ακόμη και από τις δικαστικές.
Τα στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού δείχνουν ότι σε παλαιότερους ελέγχους το γάλα που θα επεξεργάζονταν δύο κορυφαίες βιομηχανίες για την παραγωγή του τελικού προϊόντος ήταν άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία:
Στη σελίδα 154 της εισήγησης, αναφέρονται στοιχεία που προκαλούν έντονες αμφιβολίες για την αξιοπιστία του συστήματος αυτοελέγχου που είναι υποχρεωμένες να εφαρμόζουν οι εταιρείες.
Ειδικότερα, αναφέρεται ότι ένα στα τρία (6 στα 18) δείγματα της ΔΕΛΤΑ και της ΦΑΓΕ που είχαν ελεγχθεί από τα κρατικά εργαστήρια του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος είχαν βρεθεί θετικά στην επικίνδυνη ουσία αφλατοξίνη Μ1. Σημειώνεται ότι το 2006, μετά την έρευνα για το καρτέλ, η ΦΑΓΕ αποσύρθηκε από την αγορά του φρέσκου γάλακτος.
Τα ίδια δείγματα είχαν εξετασθεί από τις εταιρείες, στα δικά τους εργαστήρια αυτοελέγχου, αλλά όλα είχαν περάσει το τεστ, χωρίς να διαπιστωθεί η επιμόλυνση από την επικίνδυνη ουσία!
Σχολιάζοντας αυτό το εύρημα, σε υπόμνημά της προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η ΜΕΒΓΑΛ υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «η αφλατοξίνη Μ1 είναι μία άκρως επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία, η οποία τα τελευταία έτη ελέγχεται, ή εν πάση περιπτώσει θα έπρεπε να ελέγχεται, από όλες τις γαλακτοβιομηχανίες».
Η κατάθεση του κορυφαίου στελέχους της Vivartia (ΔΕΛΤΑ) σχετικά με τον έλεγχο της αφλατοξίνης δεν εμπνέει ιδιαίτερη αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητά του. «Υπάρχει μία ουσία που περνάει στο γάλα όταν οι ζωοτροφές δεν είναι σωστές, όταν έχουν μεγάλη υγρασία, η οποία λέγεται αφλατοξίνη», αναφέρει ο κ. Γιαννακάκος. «Δεν κάνω αφλατοξίνες τον Αύγουστο. Θα κάνω μία φορά τον μήνα όταν η περίοδος είναι συγκεκριμένη, π.χ. Σεπτέμβριος - Οκτώβριος», προσθέτει, εννοώντας ότι την περίοδο αυτή είναι μεγαλύτεροι οι κίνδυνοι, λόγω της αυξημένης υγρασίας.
Όπως είχε αποκαλύψει το «Π» την περασμένη εβδομάδα, στελέχη των γαλακτοβιομηχανιών έχουν ομολογήσει ότι διέθεταν στην αγορά ως το 2004 μεγάλες ποσότητες ακατάλληλου γάλακτος, «παράνομου» με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας. Μάλιστα, ο κ. Γιαννακάκος είχε παραδεχθεί στα μέσα του 2007, όταν έδωσε την κατάθεσή του, ότι το σοβαρό πρόβλημα ποιότητας του ελληνικού φρέσκου γάλακτος ήταν και τότε υπαρκτό!

Μέχρι το 2004, «οι βιομηχανίες έπαιρναν ό,τι είχε έστω και λίγο άσπρο χρώμα», έλεγε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακάκος, ενώ η ΜΕΒΓΑΛ σε υπόμνημά της ομολογούσε ότι είναι «εσφαλμένη εντύπωση ότι το ''εκτός προδιαγραφών'' νωπό γάλα, δηλαδή το ''παράνομο'' γάλα - πρώτη ύλη, δεν περνάει στο τελικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών (λ.χ. δηλητηριάσεις κ.ά.)».
Η αναφορά στην αφλατοξίνη, που περιλαμβάνεται στην εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, δημιουργεί πολλά και σοβαρά ερωτήματα:

- Τι έγινε όταν διαπιστώθηκε ότι σε τόσο μεγάλο ποσοστό δειγμάτων τα εργαστήρια των εταιρειών είχαν αποτύχει να εντοπίσουν την αφλατοξίνη;
- Τι έγινε όταν εντοπίσθηκε η ουσία;
- Καταστράφηκε το γάλα πριν φθάσει στην κατανάλωση;
- Σε ποιον βαθμό εντοπίζονται και καταστρέφονται έγκαιρα οι ποσότητες με αφλατοξίνη;
- Ποια είναι τα αποτελέσματα των μεταγενέστερων ελέγχων για την αφλατοξίνη;
- Δεδομένου ότι η αφλατοξίνη δημιουργείται από κακή ποιότητα ζωοτροφών, στις οποίες αναπτύσσονται μύκητες, τι έχουν δείξει οι έλεγχοι στις ζωοτροφές;
- Μήπως η εμφάνιση αφλατοξίνης στο ελληνικό γάλα συνδέεται με φαινόμενα παράνομης πρόσμειξης με εισαγόμενο γάλα, το οποίο προέρχεται από γειτονικές χώρες (Βουλγαρία, Σκόπια), δεδομένου ότι οι έλεγχοι των ζωοτροφών στη χώρα μας θεωρούνται σε γενικές γραμμές επαρκείς, ενώ και τα επίπεδα υγρασίας είναι αρκετά χαμηλά;
- Πώς έχει κινηθεί η Δικαιοσύνη για την τιμωρία των υπευθύνων για τη μόλυνση του γάλακτος; Έχει στα χέρια του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών όλα τα στοιχεία ή έχει κοινοποιηθεί από την Επιτροπή μόνο το πόρισμα για το γάλα, που δεν τα περιλαμβάνει;
- Γιατί ως τώρα δεν έχουν κινηθεί οι δικαστές που έχουν στα χέρια τους την «υπόθεση των κουμπάρων», στη δικογραφία της οποίας περιλαμβάνονται τα επίμαχα στοιχεία;

Σκάνδαλο στην Κύπρο: Την ώρα που στην Ελλάδα ουδείς διανοείται να συζητήσει για μολυσμένο γάλα για να μη θιγούν οι εταιρείες (ακόμη και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Π» «θάφτηκε» από τον Τύπο και τα ΜΜΕ, λέξη δεν γράφτηκε, λέξη δεν έβγαλε κανένα κανάλι), στην Κύπρο ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων πριν από μερικές εβδομάδες, όταν διαπιστώθηκε εκτεταμένη μόλυνση φρέσκου γάλακτος από αφλατοξίνη.
Μεγάλες ποσότητες γάλακτος, αλλά και παγωτού, καταστράφηκαν πριν φθάσουν στους καταναλωτές, αλλά παρά την αντίδρασή τους αυτή, που στην Ελλάδα θα ήταν αδιανόητη, οι αρχές επικρίθηκαν για καθυστερημένες, σπασμωδικές αντιδράσεις και έλλειψη συντονισμού, ενώ χρειάσθηκε να παρέμβει και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Σημειώνεται ότι οι αφλατοξίνες είναι οι πιο ευρέως γνωστές και οι πιο εντατικά ερευνημένες μυκοτοξίνες στον κόσμο. Έχουν συνδεθεί με διάφορες ασθένειες όπως η αφλατοξίνωση στα εκτρεφόμενα ζώα, τα κατοικίδια ζώα και τους ανθρώπους, ενώ έχουν αποδεδειγμένη ισχυρή καρκινογόνο επίδραση σε ευαίσθητα πειραματόζωα και οξύτατα τοξικολογικά αποτελέσματα στους ανθρώπους. Ενοχοποιούνται για καρκίνο στο συκώτι, οξεία ηπατίτιδα, αλλά και για γενετικές μεταλλάξεις. Μάλιστα, η αφλατοξίνη Μ1 δεν καταστρέφεται ούτε με τη θερμική επεξεργασία του φρέσκου γάλακτος.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ – ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ Ή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!