Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!

Επιμένει η κυβέρνηση στην αύξηση των κατώτατων ορίων των ποινών για όσους συλλαμβάνονται να βιαιοπραγούν φορώντας κουκούλα ή κρύβοντας το πρόσωπό τους.

Η βαριά σωματική βλάβη θα επισείει ελάχιστη ποινή τριών ετών, από δύο που είναι σήμερα,
Άλλα αδικήματα που θα συμπεριλάβει η νέα ιδιώνυμη ρύθμιση είναι αυτά της απλής σωματικής βλάβης και της απρόκλητης σωματικής βλάβης, για την οποία θα επιβάλλεται ελάχιστη ποινή δύο ετών, αντί των έξι μηνών.
Το πλημμέλημα της διατάραξης κοινής ειρήνης, επιβαρύνεται επίσης με ελάχιστη ποινή 2 ετών για όσους συλληφθούν να έχουν κρυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Βασικά όλες οι ποινές αυξήθηκαν στα δυο χρόνια και κυρίως, το πλημμέλημα της διατάραξης κοινής ειρήνης....
Δηλαδή η συμμετοχή σε πορείες θα βαφτίζεται σε διατάραξη κοινής ειρήνης, οι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι στο άκουσμα του ονόματος τους θα εφορμάνε μέσα στις μάσκες τους και τις υπηρεσιακές κουκούλες για να δείρουν κόσμο,ε... λάθος , για να βγάλουν το ψωμί τους, και όσοι αντισταθούν και φοράνε κουκούλα, η μαντήλα, η μαντήλι, η έχουν την μπλούζα τους σηκωμένη μέχρι το στόμα για να προστατευτούν από τα χημικά που πλουσιοπάροχα μοιράζουν οι μπάτσοι θα συλλαμβάνονται ως τρομοκράτες;;


Για να μην υπάρξουν άλλου τύπου παρενέργειες και συλλαμβάνονται άτομα που απλώς φορούν κασκόλ, ή σκούφους, ο νόμος θα επιχειρήσει να ορίσει, όσο είναι δυνατόν, ποια ακριβώς κάλυψη του προσώπου ή αλλοίωση χαρακτηριστικών θα είναι αξιόποινη.

Μήπως από το αν η κουκούλα είναι GUCCI, η από την λαϊκή;;
Και ποιος είναι ο νόμος;;;;; ο μπάτσος και ο δικαστής;;;

Καμία ρύθμιση δεν προβλέπεται ωστόσο για τους αστυνομικούς που εμφανίζονται με κουκούλες και υβρίζουν χυδαιότατα διαδηλωτές. Το αντίθετο. Επιτρέπεται η αυτεπάγγελτη δίωξη για εξύβριση εναντίον όσων καταφέρονται υβριστικά κατά των αστυνομικών και άλλων λειτουργών.

Και θα μας βρίζουν όποτε θέλουν πίσω από τις κουκούλες και όχι μόνο, θα μας βαράνε όποτε θέλουν και όποτε γουστάρουν,θα μας σκοτώνουν γιατί έτσι, δεν τους αρέσει η κουκούλα μας, θα μας φυλακίζουν όποτε γουστάρουν και όποτε θέλουν, θα μας πασάρουν τα ναρκωτικά που θέλουν, θα μας πουλάνε προστασία όπως θέλουν, θα εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας έτσι για την πλάκα τους;;;;, ζητάνε τώρα βγαίνοντας στα τηλεοπτικά κανάλια και την προστασία τους, έτσι ώστε να μην τους αγγίζει κανένα από τα εγκλήματα που θα κάνουν και την πολιτεία να τους προστατέψει;;;;
Μια και είναι των ημερών ένα έχω μόνο να πω:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου